Швейцарската компания за кожени портфейли, раници и джобни ножчета Wenger е основана през 1893 г. в град Делемонт. Динамична и съвременна, но винаги в крак със своите традиционни швейцарски корени. Това е Wenger. Име, което повече от 120 години е синоним на традиционни ценности, както и страст към качество, прецизност и отлична изработка. Часовници и туристическите принадлежности са надеждни, функционални, добре проектирани и въплъщават духа на своето време до съвършенство. Те са идеалния спътник за активни хора, които винаги са в движение, ценят стойността на търсенето и които искат да се доверят на високо качество на разумна цена. Може да поръчате мъжки портфейли Wenger от магазин за подаръци Podnesi.bg

Комфортна възглавница за път Wenger
Поднеси усмивка на близък, който му предстои екскурзия или често пътува с комфортната възглавница за път Wenger в червен цвят. Възглавницата е с пълнеж от полифибри за по..
Раница за лаптоп Wenger 605036
Лаптопът се е превърнал в неизменен аксесоар в работата на повечето от нас. Много е важно да можем лесно да го пренасяме, когато е необходимо. С швейцарската раница за ла..
Вертикален кожен мъжки портфейл Wenger W2-02-BK
Луксозен вертикален мъжки портфейл от естествена кожа Wenger W2-02-BK в елегантен черен цвят.  Модел: ALPHUBEL Вертикален дизайн Материал: естествена кожа Раз..
Мъжки кожен портфейл Wenger W7-16-BK
Стилен мъжки портфейл от естествена кожа за подарък Wenger W7-16-BK в елегантен черен цвят.  Хоризонтален дизайн Материал: естествена телешка кожа Размери: 11 х..
Мъжки портфейл от естествена кожа Wenger W5-09-BK
Елегантен мъжки портфейл от естествена кожа Wenger W5-09-BK в черен цвят от магазин Podnesi.bg. Порфейлите Wenger осигурява сигурно и удобно съхранение на Вашите лични до..
Мъжки портфейл от естествена кожа Wenger W7-05-BK
Луксозен мъжки портфейл от естествена кожа Wenger W7-05-BK в елегантен черен цвят.  Хоризонтален дизайн Материал: естествена телешка кожа Размери: 12 х 9,2 x 2 ..
Раница за лаптоп Wenger Pillar 600633
Елегантна раница за лаптоп 16 с тройна защита против надраскване. Раница Wenger Pillar 600633 от Podnesi.bg е с подплатени презрамки за по-добър комфорт.  Раницата съд..
Тъмно кафяв мъжки портфейл Wenger W7-16-DB
Луксозен мъжки портфейл от естествена кожа Wenger W7-16-DB в елегантен тъмно кафяв цвят.  Хоризонтален дизайн Материал: естествена телешка кожа Размери: 11 х 9 ..
Показани са от 1 до 8 от общо 8 резултата на (1 страници)