Уважаеми клиенти, магазин за подаръци Podnesi.bg с удоволствие Ви предлага оригинални швейцарски ножчета Victorinox на изгодни цени. Всяко швейцарско ножче Victorinox е пригодено с армия от инструменти, изработени с най-високо качество, което гарантира дългият им живот. Създадена през 1884 г. в Швейцария днес компанията Victorinox е световен лидер и символ на високо качество. Практичният и функционален дизайн е превърнал джобните ножчета в луксозен подарък за мъж и любим мъжки аксесоар за ремонт на път и у дома.

Швейцарско ножче Victorinox и мъжки портфейл Mano с RFID защита (комплект)
От магазин Podnesi.bg Ви предлагаме комплект за луксозен подарък на мъж. Сет швейцарско ножче Victorinox и марков мъжки портфейл от естествена кожа Mano. Включени кодове..
Швейцарско ножче Victorinox Cadet 0.2601.L19
Луксозно швейцарско ножче Victorinox Cadet 0.2601.L19 от магазин Podnesi.bg Практичният и неунищожим компанион за подарък. Limited Edition Голямо 84мм острие  ..
Швейцарско ножче Victorinox Camper 1.3613
Функционално швейцарско ножче Victorinox, модел Camper 1.3613 за луксозен подарък на мъж от Podnesi.bg. Мултитулът е чудесен избор за мъжки джобен аксесоар, който е лесен..
Дамско швейцарско ножче Victorinox Classic 0.6223.51
Класическото швейцарско ножче Victorinox Classic е най-популярния джобен нож в Америка и е най-продавания от швейцарската компания в световен мащаб. Този миниатюрен мулти..
Швейцарско ножче Victorinox Deluxe Tinker 1.4723
Функционално и луксозно, това е швейцарското ножче Victorinox Deluxe Tinker 1.4723. Независимо дали просто се движите постоянно през работня ден си или пътешествате по св..
Класическо швейцарско ножче Victorinox
Класическото швейцарско ножче Victorinox Classic е най-популярния джобен нож в Америка и е най-продавания от швейцарската компания в световен мащаб. Този миниатюрен мулти..
Швейцарско ножче Victorinox Bantam 0.2303
Класическото червено швейцарско ножче Victorinox Bantam 0.2303 е най-евтиния, като цена нож на компанията. Това разбира се по никакъв начин не влияе на висококачествената..
Швейцарско ножче Victorinox Climber 1.3703
Добре дошли в света на офицерския нож Victorinox Climber. С него започва легендата за шверйцарския армейски нож. Функционалният джобен нож е перфектен за рязане на въжета..
Швейцарско ножче Victorinox Hiker 1.4613
Класическо червено швейцарско ножче Victorinox Hiker 1.4613 от магазин Podnesi.bg. Вашият партньор в работата и приключенията през уикенда. Ножчето съдържа 13 инструме..
Швейцарско ножче Victorinox Huntsman 1.3713
Функционално класическо швейцарско ножче Victorinox, модел Huntsman 1.3713 за луксозен подарък от магазин Podnesi.bg. Мултитулът е чудесен избор за мъжки джобен аксесоар,..
Швейцарско ножче Victorinox Huntsman 1.3713.94
Камуфлажно швейцарско ножче Victorinox, модел Huntsman 1.3713 за луксозен подарък от магазин Podnesi.bg. Мултитулът е чудесен избор за мъжки джобен аксесоар, който е лесе..
Швейцарско ножче Victorinox Huntsman 1.3713.942
Камуфлажно швейцарско ножче Victorinox 1.3713.942 от серия Huntsman за луксозен подарък от магазин Podnesi.bg. Мултитулът е чудесен избор за мъжки джобен аксесоар, който ..
Швейцарско ножче Victorinox RangerGrip 0.9563.MC
Луксозно швейцарско ножче Victorinox RangerGrip 0.9563.MC от магазин Podnesi.bg. Перфектният джобен нож за рязане на дърво и за оголване на жици на открито. Ножчето съ..
Швейцарско ножче Victorinox Spartan 1.3603
Класическо червено швейцарско ножче Victorinox 1.3603 от серия Spartan. Идеалният инструмент за отваряне на консерви или за оголване на тел в ежедневието Ви. Ножчето с..
Швейцарско ножче Victorinox Tinker Small 0.4603
Швейцарските ножчета са най-добрите приятели, които ни съпътстват вярно винаги в нашите приключения и работа. Джобно ножче Victorinox 0.4603 от серия Tinker Small е идеал..
Показани са от 1 до 15 от общо 15 резултата на (1 страници)