Съхранявайте със стил Вашите пари, документи, дебитни и кредитни карти и всичко друго, което ще се побере в един от мъжки портфейл. При нас ще намерите мъжки портфейли от естествена кожа на марките Pierre Cardin, Silver Flame, Mano, Bugatti, Wenger и други. Предлагаме богат избор от стилове, материали и цветове, като всички наши продукти са произведени с гарантирано високо качество. Съветваме Ви да обърнете специално внимание на портфейлите с RFID защита против кражба на данни и подаръчните комплекти за мъже с портфейл и колан от естествена кожа.

Показани 1 от 50 | 70 (2 Страници)

Мъжки портфейли от естествена кожа

Коженият портфейл винаги е чудесен избор за подарък! Портфейлите от естествена кожа са по-издръжливи, осигуряват съхранение на няколко карти, имат прозорец за идентифициране на шофьорската Ви книжка, както и отделение за банкноти и отделно за монети. Повечето дизайни са супер компактни, но не Ви лишават по никакъв начин от възможността да носите най-важните неща. Луксозните мъжки портфейли са перфектен подарък за мъж независомо от повода, но не забравяйте, че когато подарявате портфейл той винаги трябва да бъде с паричка, за да носи благосъстояние на получателя му.

Портфейли с RFID защита

В днешно време безконтактното пазаруване с банкови карти е част от ежедневието ни. Най-често съхраняваме и пренасяме нашите банкови карти в портфейла. RFID е радиочестотна идентификация (Radio-Frequency IDentification) чрез която ПОС терминалите разчитат Вашата карта за да извършите плащания на стоки и услуги. На същият принцип и крадците могат да откраднат Вашите данни. Портфейлите с RFID защита са изработени с патентован материал, за да защитят Вашите лични данни от неоторизиран достъп.