Запознайте се оръжейната компания за уникални подаръци за мъже Denix в онлайн магазин Podnesi.bg, която произвежда едни от най-красивите и точни реплики на оръжия от 1967г. насам. Заводът на компанията се намира в китното градче Сюдадела де Менорка на малкия остров Менорка, който е част от Балеарските острови в Средиземно море, Испания. Компанията, превърнала се в марка произвежда малки моменти от историята, за да се наслаждавате на тяхното събиране. От античността в Средиземноморието, Изтока и Азия чак до до VI век, преминавайки през средновековната Европа. Пътувайки в каравелите на европейската колониална експанзия и приключенията на пиратите и корсарите. Съблюдавайте европейските разпоредби Denix произвежда висококачествени реплики на оръжия от модерната епоха, Ренесансът, Френската революция или откриването на Америка. Пушките и револверите, които придружават американската гражданска война или завладяването на американския див Запад. Оръжия от Първата и Втората световна война през ХХ век. Деникс се превърнала в глобална компания, която продава подаръци над 300 модела сувенири в повече от 40 страни. Ако сте колекционер или фен на исторически оръжия Ви каним да се насладите на мъжките подаръци Denix с които ще преоткриете историята и нейните герои зад всяка реплика. 

Автомат Калашников AK-47
Декоративна реплика на Автомат Калашников АК-47. Автоматът е подходящ като луксозен подарък за мъж или оригинална декорация за дома. Дължина: 87 см Произведено в ..
Декоративен австрийски пистолет Flintlock Blunderbuss
Репродукция на Flintlock Blunderbuss  от метал и дърво със симулиран механизъм за зареждане и стрелба. Пистолетът е подходящ за луксозен подарък за мъж, бизнес подарък ил..
Декоративен английски пистолет Flintlock от 18 век Denix
Декоративен пистолет кремъклийка репродукция на Flintlock от 18 век, изработен от метал и дърво със симулиран механизъм за зареждане и стрелба. Подходящ като луксозен под..
Декоративен френски пистолет от Percussion 1832г. Denix
Поръчайте декоративен френски пистолет Percussion от 1832г, произведен от испанската компания Denix. Сувенирното оръжие е подходящо за луксозен подарък на мъж Дължи..
Масонски меч
Декоративен масонски меч от 18 век, характерен за Европа. Луксозният меч е подходящ като луксозен подарък за рожден ден на мъж или красива декорация за дома. Произведен..
Револвер COLT 0.45 калибър от 1873г.
Декоративен револвер 0,45 калибър на кавалерията на САЩ, проектирана от Samuel Colt, 1873 г. Размер: 34см. Тегло: 960г. ..
Показани са от 1 до 6 от общо 6 резултата на (1 страници)