Сполучливите подаръци за деца не са просто играчките, които предизвикват възторг, а и образователен елемент с изключително значение за детското развитие. Основните критерии за детски подарък са безопасните и нетоксични материали, ярките свежи цветове, и наличието на определен занимателен сюжет в играчката. Всички детски играчки в магазина ни са сертифицирани според Европейските норми за качество и безопасност. Зарадвайте детето си или малчуганите на свои близки познати, избирайки красиво изработен продукт с цветна визия, без да подценявате значението на образователната им насоченост. Доказано е, че играта е много по- успешен метод за развиване уменията и възприятията у децата, отколкото други образователни похвати. Подарете на детето си познание и усмивка в ярки цветове, с предложенията на Podnesi.bg.

ТЪРСЕНЕ ПО КАТЕГОРИИ:
Комплект микроскоп и телескоп Levenhuk 69299
Подаръчен комплект микроскоп и телескоп Levenhuk LabZZ MT2 от магазин Podnesi. Комплектът включва биологичен микроскоп с набор за експерименти и рефракторен телескоп. Тез..
Комплект телескоп, микроскоп и бинокъл Levenhuk 69698
Уникален подаръчен комплект за деца над 3 годишна възраст. Комплектът Levenhuk 6969 е идеален подарък за любознателните деца. Сетът съдържа три оптични прибора – микроско..
Глобус
79,00лв.
Луксозен глобус за подарък върху пиедестал, модел Sea Power GL001. Глобусът е изработен от месинг с лаково покритие за защита от потъмняване. Високо качество на изр..
Настолна игра Концепт
Благодарение на настолната игра Концепт, вече не е нужно да говорите, за да комуникирате! Чрез комбиниране на универсални икони можете да подскажете значението на стотици..
НОВО
Комплект 3D Пъзели "Глобусът на Галилео" и "Халеевата комета"
Готови ли сте за предизвикателство, което ще впрегне ума Ви? Това е комплект от два 3D пъзела, като целта е да се разглобят и след това да се възстанови първоначалния им ..
Настолна игра 7 Wonders Duel на български
Настолната игра за двама 7 Wonders Duel е една от най-популярните бордови игри в света. Тук се използват някои от познатите механики от основната игра, но примесени с нов..
Настолна игра Splendor
Splendor e страхотна настолна игра за двама и повече играчи, която ще Ви зариби от първата минута игра! Един ход - едно действие, нямате право на грешка! Бордовата настол..
Настолна игра Скотланд ярд
Ако обичате лудите преследвания изпълнени с напрежение и вълнуващи обрати в стил Шерлок Хоумс, то настолната игра Cĸoтлaнд Яpд е точно за Вас. Детективите от английското ..
Плюшено зайче
Романтично плюшено зайче с розово сърце, което чака да подари любов на своя получател. Материал: Плюш Височина: 25 см Симпатичният дизайн на плюшеното зайче ..
НОВО
3D логически пъзел "Яйцето на Дарвин"
Яйцето на Дарвин e логически 3D пъзел от дърво на компанията Professor Puzzle. Целта е привидно лесна: да разглобите пъзела и да го съберете обратно. Ще се справите ли? ..
SES Creative комплект от дървени фигури
Дървени играчки от SES Creative комплект от дървени фигури. Размер с опаковката: 30 x 20 x 4 см За деца над 5 години ..
Детска игра Бургер мания
Забавната настолна детска игра за готвене Бургер мания е за деца над 6 години. Целта е да направите най-вкусните бургери за най-кратко време. Сложете престилната, приготв..
Дървено конче люлка
Дървено конче люлка е един невероятен подарък за дете.Размери: 100 х 90 смЛюлеещото конче се предлага в два цвята:Кафяв: 30916  - 278,00 лв. Бял: 30917 - 278,00..
Забавна детска игра Тоалетни неприятности
Опитай се да останеш сух с тази нова игра от Hasbro Gaming, Toilet Trouble! Toilet Trouble е забавна и вълнуваща игра, която ще ви държи в напрежение през цялото време. З..
Игра на думи - Скрабъл на български
Игра на думи e разновидност на (Scrabble) Скрабъл на български език - семейна игра-кръстословица, която предизвиква интерес у играчите не само заради желанието за победа,..
Игра Туистър - Twister
Колко пъти ще се преобърнеш? Twister е игра, която буквално те връзва на възел. Трябва да завъртиш стрелката и да действаш, както е посочено на паното. Завърти се и се за..
НОВО
Микроскоп за деца Levenhuk 69740
Великолепен уред за младия биолог, който позволява възможност за изследване на прозрачни микроскопски образци и също така се получава с интересен набор за експерименти. В..
Монополи за деца
Монополи за деца - децата влизат в контакт със света Monopoly и се учат, чрез игра, да управляват парите - това е игра за възрастни, реализирана в опростен вариант, разби..
Настолна игра Експлодиращи котета
Нестандартна доза настолен адреналин от играта Експлодиращи котета представлява силно стратегическа, задвижвана от котета версия на Руска Рулетка. Играчите теглят карти, ..
Настолна игра за деца Dino Twist
Настолната детска игра Dino Twist ни отвежда на острова на динозаврите, където изригват вулкани и падат метеорити. Вашата цел е да изберете любимите си динозаври, да събе..
Настолна игра за деца Smile
С ужас разбирате, че през нощта Вашите любими животинки са избягали. Разполагате с малко време за да откриете местоположението им, преди да са започнали с белите. За Ваш ..
Настолна игра за деца Билет за Път
Билет за път е една страхотна настолна игра за деца над 6 години. Започнете своето пътешествие из Европа. Това специално издание на популярната настолна игра Ticket To Ri..
Настолна игра за деца Дом Мечта
Детската настолна игра Дом Мечта те превръща в дизайнер, който да създаде къщата на свойте мечти. В 12 рунда играчите трябва да събират по 2 карти, съдържащи стая и карта..
Настолна игра за деца Хотел за буболечки
Бъдете успешен мениджър в хотелиерския бизнес, но на един по-различен хотел! Целта на забавната настолна игра за деца Хотел за буболечки е пръв да запълниш стаите си с пъ..
Образователна детска игра GeoPuzzle Европа
Настолната образователна детска игра GeoPuzzle Европа е забавление за деца над 4 години. 58 части от географския пъзел са с формата на европейските държави и провинции. П..
Образователна детска игра GeoPuzzle Свят
Настолната образователна детска игра GeoPuzzle Свят е забавление за деца над 4 години. 68 части от географския пъзел са с формата на световните държави. По този симпатиче..
Образователна игра за деца • Супер комплект, научни експерименти 6в1
Супер комплект, научни експерименти 6в1 е една от най-добрите образователни игри, които може да намерите на пазара. Стани истински учен и открий колко забавен е света на ..
Скрабъл на български език
Игра Скрабъл на български език - популярната игра на думи Scrabble, с която хората се забавляват по цял свят – сега и на български език! Играта е предназначена за двама, ..
Телурий
64,95лв.
Телурият представлява механичен модел, пресъздаващ въртенето на Земята и Луната около Слънцето. С него малките любители на космоса ще научат защо има сезони, как се проме..
Показани са от 1 до 29 от общо 29 резултата на (1 страници)