Настолни детски игри

Поднесете усмивка на децата си интересните и образователни настолни игри за деца, които ще откриете в магазин Podnesi.bg. Поръчайте онлайн на евтина цена бордови детски игри за момичета и момчета с които искрено да се забавляват. Предложенията ни включват детски настолни игри за малки по отбори или за двама в самостоятелна роля. Разнообразни сценарии и цели, които карат децата да опознават света по лесен начин, като рисуват, готвят, откриват логическият път за да изпълнят задачите на мисията в играта. От нас може да закупите и настолни игри за възрастни.

Настолна игра Концепт
Благодарение на настолната игра Концепт, вече не е нужно да говорите, за да комуникирате! Чрез комбиниране на универсални икони можете да подскажете значението на стотици..
Настолна игра Splendor
Splendor e страхотна настолна игра за двама и повече играчи, която ще Ви зариби от първата минута игра! Един ход - едно действие, нямате право на грешка! Бордовата настол..
Настолна игра Скотланд ярд
Ако обичате лудите преследвания изпълнени с напрежение и вълнуващи обрати в стил Шерлок Хоумс, то настолната игра Cĸoтлaнд Яpд е точно за Вас. Детективите от английското ..
Детска игра Бургер мания
Забавната настолна детска игра за готвене Бургер мания е за деца над 6 години. Целта е да направите най-вкусните бургери за най-кратко време. Сложете престилната, приготв..
Забавна детска игра Тоалетни неприятности
Опитай се да останеш сух с тази нова игра от Hasbro Gaming, Toilet Trouble! Toilet Trouble е забавна и вълнуваща игра, която ще ви държи в напрежение през цялото време. З..
Игра Туистър - Twister
Колко пъти ще се преобърнеш? Twister е игра, която буквално те връзва на възел. Трябва да завъртиш стрелката и да действаш, както е посочено на паното. Завърти се и се за..
Игра Хотел
Купувай земя и издигай луксозни хотели по целия свят. Фалирай конкуренцията и стани истински хотелски магнат.     ..
Монополи за деца
Монополи за деца - децата влизат в контакт със света Monopoly и се учат, чрез игра, да управляват парите - това е игра за възрастни, реализирана в опростен вариант, разби..
Настолна игра Експлодиращи котета
Нестандартна доза настолен адреналин от играта Експлодиращи котета представлява силно стратегическа, задвижвана от котета версия на Руска Рулетка. Играчите теглят карти, ..
Настолна игра за деца - Аз съм животинче което
В началото на играта се раздават по шест карти с животинки (големите карти) на всички участници, които те вземат в ръце и не показват ан останалите играчи. Тестето с нера..
Настолна игра за деца Dino Twist
Настолната детска игра Dino Twist ни отвежда на острова на динозаврите, където изригват вулкани и падат метеорити. Вашата цел е да изберете любимите си динозаври, да събе..
Настолна игра за деца Smile
С ужас разбирате, че през нощта Вашите любими животинки са избягали. Разполагате с малко време за да откриете местоположението им, преди да са започнали с белите. За Ваш ..
Настолна игра за деца Билет за Път
Билет за път е една страхотна настолна игра за деца над 6 години. Започнете своето пътешествие из Европа. Това специално издание на популярната настолна игра Ticket To Ri..
Настолна игра за деца Дом Мечта
Детската настолна игра Дом Мечта те превръща в дизайнер, който да създаде къщата на свойте мечти. В 12 рунда играчите трябва да събират по 2 карти, съдържащи стая и карта..
Настолна игра за деца Хотел за буболечки
Бъдете успешен мениджър в хотелиерския бизнес, но на един по-различен хотел! Целта на забавната настолна игра за деца Хотел за буболечки е пръв да запълниш стаите си с пъ..
Образователна детска игра GeoPuzzle Европа
Настолната образователна детска игра GeoPuzzle Европа е забавление за деца над 4 години. 58 части от географския пъзел са с формата на европейските държави и провинции. П..
Образователна детска игра GeoPuzzle Свят
Настолната образователна детска игра GeoPuzzle Свят е забавление за деца над 4 години. 68 части от географския пъзел са с формата на световните държави. По този симпатиче..
Образователна игра за деца • Супер комплект, научни експерименти 6в1
Супер комплект, научни експерименти 6в1 е една от най-добрите образователни игри, които може да намерите на пазара. Стани истински учен и открий колко забавен е света на ..
Показани са от 1 до 18 от общо 18 резултата на (1 страници)