Меню
Your Cart

Детски игри

Детски игри

Детски игри за момичета и момчета

Поднесете усмивка на децата си интересните и образователни настолни игри за деца, които ще откриете в магазин Podnesi.bg. Поръчайте онлайн на евтина цена бордови детски игри за момичета и момчета с които искрено да се забавляват. Предложенията ни включват детски настолни игри за малки по отбори или за двама в самостоятелна роля. Разнообразни сценарии и цели, които карат децата да опознават света по лесен начин, като рисуват, готвят, откриват логическият път за да изпълнят задачите на мисията в играта. От нас може да закупите и настолни игри за възрастни.

Детски настолни игри

Настолните детски игри са популярни от древни времена. Логическите задачи в тях не изискват физическа активност и допълнителни атрибути, като същевременно допринасят за развитието на пространственото и стратегическо мислене на децата, комуникативните умения и способности. Детските настолни игри са универсален подарък за всеки повод и за всяка възрастова категория. Комплектите ще служат на вашите деца повече от една година, без да губят своята актуалност, а също така ще им помогнат да правят нещо вълнуващо заедно с приятелите си. Дори сега, в ерата на джаджите, децата и тийнейджърите могат да завладеят забавния приключенски формат, който предлагат детските настолни игри. Модерните опции са подходящи за компании от различни възрасти, а времето, прекарано заедно, събира участниците заедно и ги кара а се забавляват.

Над 7000 идеи
за интересни и луксозни подаръци
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.
Доставка до 2 дни
на 85% от продуктите
Преглед на пратката
преди да платите
7 години опит
в поднасянето на изненади
Благодарение на настолната игра Концепт, вече не е нужно да говорите, за да комуникирате! Чрез комбиниране на универсални икони можете да подскажете значението на стотици обекти, имена, заглавия и персонажи!Инструкции за игра КонцептОтбор от двама играчи, седящи един до друг на масата, избир..
50.22лв. 54.00лв.
Без данък:50.22лв.
Gobblet GobblersЦелта ви в Gobblet Gobblers е да създадете редица, колона или диагонал от три от вашите лакомници, досущ като в морския шах. Уловката в играта е, че всеки лакомник може да бъде покрит от такъв на другия играч, а самите фигурки могат да се местят, разкривайки покритите лакомници на оп..
32.46лв. 34.90лв.
Без данък:32.46лв.
PengolooПотайните пингвини са готови за игра! Хвърли цветните зарчета, за да намериш съответстващите скрити яйца. Спечели, като станеш първия играч, събрал шест пингвинчета! За да успееш в тази забавна експедиция до Южния полюс, ще ти трябват добра памет и малко късмет!..
46.41лв. 49.90лв.
Без данък:46.41лв.
SplendorSplendor e страхотна настолна игра за двама и повече играчи, която ще Ви зариби от първата минута игра! Един ход - едно действие, нямате право на грешка! Бордовата настолна игра Splendor Ви пренася в света на търговците, които искат да търгуват и добиват скъпоценни камъни.Брой играчи:..
60.36лв. 64.90лв.
Без данък:60.36лв.
Д-р ЕврикаДоктор Еврика има нужда от помощ, за да довърши експериментите си. Станете виден учен, като премествате материалите между епруветките в правилния ред – бъдете по-бързи от останалите! Всеки играч влиза в ролята на чирак на д-р Еврика. Трябва да разбере правилната комбинация от топчета, воде..
37.11лв. 39.90лв.
Без данък:37.11лв.
Луда КулаВ Луда кула целта е проста: да изградите стабилна постройка! Това би било лесна задача за архитектите, ако сред вас нямаше саботьор, чието единствено желание е постройката да рухне и то извън неговия ход… Стройте само върху разрешените полета с разнообразни блокчета, изпълнявайки забавните ..
27.81лв. 29.90лв.
Без данък:27.81лв.
Ако обичате лудите преследвания изпълнени с напрежение и вълнуващи обрати в стил Шерлок Хоумс, то настолната игра Cĸoтлaнд Яpд е точно за Вас. Детективите от английското разузнаване са по следите на избягалия Мистър Х в Лондон. Не му позволявайте да се измъкне! Играта съдържа:игрална дъск..
51.06лв. 54.90лв.
Без данък:51.06лв.
Now you can leave the Aircraft by using its Rowboat. There is only room for one, however, so you must be the fastest to climb aboard. But is traveling alone always such a great idea? As a passenger, and by playing the correct card, you can announce that you are embarking on a lonely ride in the..
18.51лв. 19.90лв.
Без данък:18.51лв.
AzulAzul е игра, в която създавате мозайка от керамични плочки с цел да направите най-красивата комбинация от тях. Плочките си набавяте от фабрики в центъра на игралното пространство, като се опитвате да ги поставите така на собственото си табло, че да го запълните максимално ефективно и да нав..
65.01лв. 69.90лв.
Без данък:65.01лв.
Открийте новите двустранни игрални полета, които идват с разширението на Azul - Crystal Mosaic, даващи възможност за нови стратегии на игра. Също така това разширение съдържа и пластмасови поставки за всеки борд, за по-лесно разполагане на плочките. Azul никога не е изглеждал по-красив!Crystal Mosai..
27.81лв. 29.90лв.
Без данък:27.81лв.
CelestiaCelestia е преправена версия на Cloud 9, в която ти си на борда на летателен апарат, заедно с екип от авантюристи, с които ще осъществиш множество пътешествия през града Celestia, в търсене на нейните тайни и скрити съкровища. Трябва да имаш предвид обаче, че пътешествието ти ще бъде из..
46.41лв. 49.90лв.
Без данък:46.41лв.
Великите европейски градове в разгара на Ренесанса - място, където просветлената мисъл е съчетана с изумителни подвизи на архитектурата, скулптурата и живописта. Това е епоха на големи промени в света, но преди всичко това е ера на неоспорим блясък.От години се наслаждавате на пъзелите с твърди диам..
60.36лв. 64.90лв.
Без данък:60.36лв.
В най-новото разширение на Диксит живописните и ярки илюстрации на Себастиен Телеши повдигат завесата на фантастичен свят, огледално отражение на нашия!Насладете са нови забавления с допълнението Dixit Огледала! Използвайте картите от основната игра Dixit или новите допълнителни карти, а дори можете..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Dixit 2 е разширение за нашумялата игра Dixit, включващо 84 уникални карти, всяка от които - ново предизвикателство за вашето въображение. За пълноценна игра са необходими компонентите от основната игра.Dixit e гениално проста игра, която можеш да играеш почти с всеки, с когото з..
27.81лв. 29.90лв.
Без данък:27.81лв.
Картината струва повече от хиляда думи. Играта с безброй награди, която вече се играе навсякъде по света, се завръща с разширение от 81 нови карти.Потопи се в света на сънищата и мечтите, измъдрувани от Жан-Луи Рубира и илюстрирани от Ксавие Колет. Същата топла, весела игра за стари и млади, за семе..
27.81лв. 29.90лв.
Без данък:27.81лв.
Нови светове в Dixit! Играта се завръща с ново разширение и още омагьосващи илюстрации!Новото издание си има и нов художник - французинът Клемон Лефевр. Открий 84 нови карти за обогатяване на играта - всяка от тях ще те изпрати във вълнуващ и странен нов свят.Не чакай дълго, преди да покориш тези пр..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Dixit … неочаквана, вълшебна и изразителна игра, еднакво забавна със семейство или с приятели. Това са новите допълнителни карти за отличената с множество награди Dixit. Потопете се в сюрреалистичния свят на илюстратора Франк Дион, където необикновени и фантастични образи оживяват в реални и нереалн..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Неколкократно награждаваната Dixit се завръща с ново разширение, което да ви отведе отвъд границите на собственото въображение... Carine Hinder и Jérôme Pélissier са илюстратори на детски книги с вкус за шарени и изпълнени с живот светове. Творческата двойка работи заедно по всяка карта от това разш..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Насладете се на нови забавления с допълнението Dixit Revelations! Използвайте картите от основната игра Dixit или новите допълнителни карти, а дори можете да гисмесите и да ги ползвате заедно! Играта свършва когато някойиграч събере 30 точки.Съдържа 84 карти с изображения**За да играете с тези карти..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Dixit … неочаквана, вълшебна и изразителна игра, еднакво забавна със семейство или с приятели. Това са новите допълнителни карти за отличената  с множество награди Dixit.Оставете се на майсторството на художника Пол Ечегойен да ви поведе към кръстопътя между капризната реалност и странни пророч..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Вдъхнете нов живот на вашите Dixit забавления с Dixit Anniversary!Dixit … неочаквана, вълшебна и изразителна игра, еднакво забавна със семейство или с приятели. Това са новите допълнителни карти за отличената  с множество награди Dixit.Всички илюстратори от предишните издания са поканени да уча..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Dixit OdysseyDixit Odyssey е същевременно разширение на оригинала, но може да бъде играна и самостоятелно. Илюстрациите на картите са от Пиер Лешевалие, оцветени от любимата на почитателите на Dixit Мари Кардо. Кутията е устроена така, че може да събере всички карти от Dixit и Dixit 2, за да пренася..
51.06лв. 54.90лв.
Без данък:51.06лв.
Loony QuestСъздателите на креативната и изпълнена с невероятни илюстрации Dixit представят Loony Quest - уникална игра с рисуване, която ще постави на изпитание проследяващите ви умения и способността ви да се ориентирате правилно по изключително забавен начин. Ще пропътувате през прекрасн..
46.41лв. 49.90лв.
Без данък:46.41лв.
Hidden Signs, първото разширение с карти за Mysterium добавя още повече загадки и предизвикателства с 84 напълно нови карти. Разкрити са нови заподозрени, открити нови възможни оръжия на убийството и вероятни местопрестъпления. Духът има нови видения за медиумите - комбинациите са безкрайни, а отгов..
37.11лв. 39.90лв.
Без данък:37.11лв.
Хвърлете нова светлина върху странните събития, довели до смъртта на духа в Secrets and Lies, второто разширение на Mysterium. Задачата на медиумите е да разкрият истината около странната смърт с помощта на новите 18 карти история. Духът ще разполага с 42 допълнителни карти видения, с които да насоч..
37.11лв. 39.90лв.
Без данък:37.11лв.
SmallworldСветът е станал доста тесен в SmallWorld, има прекалено много раси, населяващи вашите земи – земи, завещани ви от предците с надеждата да построите империя, която да властва над целия свят. Трябва да си изберете комбинация от Раса и Специално Умение и възползвайки се от уникалните особенос..
93.00лв. 100.00лв.
Без данък:93.00лв.
Smallworld A Spiders Web експанжън Smallworld A Spiders Web експанжън
-7 % Изчерпан
Ела в леговището на паяка. Този мини-експанжън за Small World, включва три нови расови знамена: Ice Witches, Skags и Slingmen, както и три символа за специални умения: Copycat, Lava и Soul-Touch. Експанжънът пристига и с пластмасова табла, служеща за съхранения на всички значки и жетони. Разполага и..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Small World има много страховити обитатели - за да оцелееш не трябва да показваш, че си изплашен! Тази експанзия на Small World съдържа пет нови раси, включително Barbarians, Homunculi, Pixies, Pygmies и малките алчни Leprechauns. Ще получиш също и пет нови специални умения, едно от които – Catapult..
37.20лв. 40.00лв.
Без данък:37.20лв.
Показани 1 от 28 | 50 (2 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.