Връзка с нас 0877 55 71 79

Подаръци за деца

Оригинални подаръци за деца от онлайн магазин Podnesi.bg, поднеси усмивка на своето дете. Освен идеите за подарък, които ще откриете в тази категорията може да разгледате и категориите Lego и Детски играчки. Сполучливият подарък за дете не е просто играчката, която предизвиква възторг, а и  образователен елемент с изключително значение за детското развитие. Основните критерии за детски подарък са безопасните и нетоксични материали, ярките свежи цветове, и наличието на определен занимателен сюжет в играчката. Каталогът ни разполага с огромно разнообразие от любимата на всяка госпожица кукли Барби, придружена от изключително елегантен гардероб, комплекти детски прибори с красиви илюстрации, плюшени фигурки и забавни игри, разработени специално за развиване на бързата мисъл у детето. Сред тях са добре познатите конструктори “ Лего  “, “ Монополи “, “ Хотел  “ и още няколко прекрасни за детето ролеви игри. Всички детски играчки в магазина ни са сертифицирани според Европейските норми за качество и безопасност. Зарадвайте детето си или малчуганите на свои близки познати, избирайки красиво изработен продукт с цветна визия, без да подценявате значението на образователната им насоченост. Доказано е, че играта е много по- успешен метод за развиване уменията и възприятията у децата, отколкото други образователни похвати. Подарете на детето си познание и усмивка в ярки цветове, с предложенията на Podnesi.bg!

Плюшено зайче

Плюшено зайче

27,90лв. Цена с вкл. ДДС: 27,90лв.

Романтично плюшено зайче с розово сърце, което чака да подари любов на своя получател. Материал: Плюш Височина: 25 см Симпатичният дизайн..

Изчерпан
Детски албум за снимки

Детски албум за снимки

23,77лв. Цена с вкл. ДДС: 23,77лв.

Елегантен детски албум за снимки Love с кутия с размери 23х30х5см.   ..

Детски комплект зайче от 3 части

Детски комплект зайче от 3 части

19,90лв. Цена с вкл. ДДС: 19,90лв.

Комплектът е изработен от фин порцелан, безвредни бои и се състои от чинийка, чашка и купичка, опаковани в луксозна подаръчна кутия. Размери на ..

Детски комплект количка 3 части

Детски комплект количка 3 части

19,90лв. Цена с вкл. ДДС: 19,90лв.

Комплектът е изработен от фин порцелан, безвредни бои и се състои от чинийка,чашка и купичка , опаковани в луксозна подаръчна кутия...

Детски комплект мече от 3 части

Детски комплект мече от 3 части

19,90лв. Цена с вкл. ДДС: 19,90лв.

Сладък детски комплект за подарък от 3 части. Комплектът е изработен от фин порцелан, безвредни бои и се състои от чинийка, чашка и купичка, опаковани..

Детски комплект пролет от 3 части

Детски комплект пролет от 3 части

19,90лв. Цена с вкл. ДДС: 19,90лв.

Комплектът е изработен от фин порцелан, безвредни бои и се състои от чинийка, чашка и купичка, опаковани в луксозна подаръчна кутия. Високо каче..

Детски комплект усмихнати животни от 3 части

Детски комплект усмихнати животни от 3 части

19,90лв. Цена с вкл. ДДС: 19,90лв.

Сладък детски комплект за подарък 3в1. Комплектът е изработен от фин порцелан, безвредни бои и се състои от чинийка, чашка и купичка, опаковани в лукс..

Детски порцеланов комплект пчеличка от 3 части

Детски порцеланов комплект пчеличка от 3 части

19,90лв. Цена с вкл. ДДС: 19,90лв.

Оригинален порцеланов сет за подарък на дете Lancaster 980401. Комплектът е изработен от фин порцелан, безвредни бои и се състои от чинийка, чашка и к..

Дървено конче люлкаДървено конче люлка

Дървено конче люлка

278,00лв. Цена с вкл. ДДС: 278,00лв.

Дървено конче люлка е един невероятен подарък за дете.Размери: 100 х 90 смЛюлеещото конче се предлага в два цвята:Кафяв: 30916  - 278,00 лв. ..

Забавна детска игра Тоалетни неприятностиЗабавна детска игра Тоалетни неприятности

Забавна детска игра Тоалетни неприятности

39,90лв. Цена с вкл. ДДС: 39,90лв.

Опитай се да останеш сух с тази нова игра от Hasbro Gaming, Toilet Trouble! Toilet Trouble е забавна и вълнуваща игра, която ще ви държи в напрежение ..

Игра на думи - Скрабъл на български

Игра на думи - Скрабъл на български

16,90лв. Цена с вкл. ДДС: 16,90лв.

Игра на думи e разновидност на (Scrabble) Скрабъл на български език - семейна игра-кръстословица, която предизвиква интерес у играчите не само заради ..

Игра Туистър - Twister Игра Туистър - Twister

Игра Туистър - Twister

39,90лв. Цена с вкл. ДДС: 39,90лв.

Колко пъти ще се преобърнеш? Twister е игра, която буквално те връзва на възел. Трябва да завъртиш стрелката и да действаш, както е посочено на паното..

Касичка за пари за подарък прасенцеКасичка за пари за подарък прасенце

Касичка за пари за подарък прасенце

26,00лв. Цена с вкл. ДДС: 26,00лв.

Оригинална касичка за пари за подарък прасенце от Podnesi.bg Фигурата на прасе в много държави се подарява като знак за добър късмет. А като касичка..

Комплект чаша за кафе и чинийка с красива декорация

Комплект чаша за кафе и чинийка с красива декорация

20,99лв. Цена с вкл. ДДС: 20,99лв.

Луксозен сервизен комплект за подарък на жена, включващ красива чаша за кафе или чай с чинийка. Сервизът за кафе е произведен от компанията New Wish S..

Лего Архитектура Айфеловата кулаЛего Архитектура Айфеловата кула

Лего Архитектура Айфеловата кула

78,90лв. Цена с вкл. ДДС: 78,90лв.

Изградете сами Лего модела на емблематичната Айфелова кула, открита в Париж на 31 март 1889 г.. С височина от 324м. кулата кръстена на нейният създате..

Монополи за децаМонополи за деца

Монополи за деца

35,90лв. Цена с вкл. ДДС: 35,90лв.

Монополи за деца - децата влизат в контакт със света Monopoly и се учат, чрез игра, да управляват парите - това е игра за възрастни, реализирана в опр..

Скрабъл на български език

Скрабъл на български език

39,85лв. Цена с вкл. ДДС: 39,85лв.

Игра Скрабъл на български език - популярната игра на думи Scrabble, с която хората се забавляват по цял свят – сега и на български език! Играта е пред..

Показани са от 1 до 17 от общо 17 резултата на (1 страници)