Меню
Your Cart

Чадъри за дъжд

Чадъри за дъжд

Здрави и маркови чадъри за дъжд

Онлайн магазин Podnesi.bg предлага богат избор от качествени чадъри за дъжд. От нас може да закупите луксозни чадъри Pierre Cardin, мъжки чадъри и красиви дамски чадъри. Елегантният класически черен чадър – носи стил и красота. Обърнете внимание на чадърите е с автоматично отваряне и затваряне с удобна  дръжка и калъф с цип за удобство.

Над 7000 идеи
за интересни и луксозни подаръци
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.
Доставка до 2 дни
на 85% от продуктите
Преглед на пратката
преди да платите
7 години опит
в поднасянето на изненади
Елегантен чадър в нежно бяло с форма, наподобяваща цвете, обточен с черен кант. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви предпази от настроението на вр..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Елегантен чадър в нежно бяло и черно с форма, наподобяваща цвете с красиво обточени с черен кант. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви предпази от ..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Елегантен светлокафяв чадър с логото на Pierre Cardin, което му придава стил и оригиналност. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви предпази от настр..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Елегантен чадър в предизвикателно червено с форма, наподобяваща цвете с красиво обточени с черен кант краища. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви ..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Елегантен чадър в черно, обточен с кант в червено , наподобяващ цвете. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви предпази от настроението на времето. Ви..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Елегантен чадър в нежно предизвикателно червено и черно с форма, наподобяваща цвете с красиво обточени с черен кант краища. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Лек чадър Pierre Cardin, който осигурява отлично покритие. Лесно отваряне и затваряне. Височина на затворен чадър: h= 90 см. Диаметър: d= 120 см..
78.90лв.
Без данък:78.90лв.
Лек автоматичен чадър Pierre Cardin, който осигурява чудесно покритие. Лесно отваряне и затваряне чрез натискане на копче. Гъвкава алуминиева и фибростъклена рамка за по-голяма устойчивост на вятър. Височина на чадъра: h=28 см. Диаметър: d=92 см..
52.90лв.
Без данък:52.90лв.
Лек автоматичен чадър Pierre Cardin, който осигурява чудесно покритие. Лесно отваряне и затваряне чрез натискане на копче. Гъвкава алуминиева и фибростъклена рамка за по-голяма устойчивост на вятър. Височина на чадърa: h=28 см. Диаметър: d=92 см..
52.90лв.
Без данък:52.90лв.
Лек чадър Pierre Cardin, който осигурява отлично покритие. Лесно отваряне и затваряне. Гъвкава алуминиева и фибростъклена рамка за по-голяма устойчивост на вятър. Височина на затворен чадър: h=34 см, Диаметър: d=120см..
72.90лв.
Без данък:72.90лв.
Елегантен класически черен чадър – носи стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна черна дръжка и калъф за удобство и комфорт. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ, за да ви предпази от настроението на времето. Височина: 17 см. Диаметър: 90 см...
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Елегантен класически черен чадър и красива кафява заоблена дръжка – носи стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и калъф за удобство и комфорт. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ, за да ви предпази от настроението на времето. Височина: 17 см. Диаметър: 90 см...
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Елегантен класически черен чадър – носи стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна черна дръжка и калъф с цип за удобство. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ, за да ви предпази от настроението на времето. Височина: 26 см. Диаметър: 90 см...
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Различни модели на интересни мъжки чадъри. При поръчка изберете вашият модел!..
59.00лв.
Без данък:59.00лв.
Чадър Levenhuk Star Sky Z10
Изчерпан
Не стойте надалече от звездното небе, дори при лоши климатични условия! Само отворете чадъра Levenhuk Star Sky Z10 – и космосът ще се появи над главата ви. Върху цялата вътрешна част на сенника има щампа на Полярната звезда и много съзвездия.Levenhuk Star Sky Z10 е класически традиционен чадър. ..
29.95лв.
Без данък:29.95лв.
Елегантен малък класически черен чадър – носи стил и красота, придружен с малка кутийка към него с джобен размер с надпис Pierre Cardin. Чадърът е с механично отваряне, удобна дръжка с цвят на карбон и умален размер за удобство и комфорт за всяка дамска чанта. Може да бъде вашият елегантен аксесоар ..
59.00лв.
Без данък:59.00лв.
Елегантен малък класически черен чадър – носи стил и красота, придружен с малка кутийка към него с джобен размер с надпис Pierre Cardin. Чадърът е с механично отваряне, удобна дръжка с цвят на лакирано дърво и умален размер за удобство и комфорт за всяка дамска чанта. Може да бъде вашият елегантен а..
59.00лв.
Без данък:59.00лв.
Елегантен класически черен чадър – носи стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта и визия, за да ви предпази от настроението на времето. Височина: 28..
45.00лв.
Без данък:45.00лв.
Елегантен класически черен чадър с малки фигурки и красива извита дръжка – носи стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и калъф за удобство и комфорт. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ, за да ви предпази от настроението на времето. Височина: 30 см. Диаметър: 10..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Лек чадър Pierre Cardin, който осигурява отлично покритие. Лесно отваряне и затваряне. Височина на затворен чадър: h= 95 см. Диаметър: d= 120 см..
49.90лв.
Без данък:49.90лв.
Лек чадър Pierre Cardin, който осигурява отлично покритие. Лесно отваряне и затваряне. Височина на затворен чадър: h= 95 см, Диаметър: d= 120 см..
61.90лв.
Без данък:61.90лв.
Дамски малък чадър с червени квадрати H82241 Дамски малък чадър с червени квадрати H82241
Изчерпан
Лек чадър Pierre Cardin, който осигурява отлично покритие.Лесно отваряне и затваряне. Гъвкава алуминиева и фибростъклена рамка за по-голяма устойчивост на вятър.Височина на затворен чадър: h=17 смДиаметър: d=90 см..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin малък със сини квадрати H82241B
Изчерпан
Елегантен малък тъмносин чадър със светлосини квадратчета. Фигурите му придават стил и красота. Чадърът е с механично отваряне, удобна дръжка и калъф, както и умален диаметър при сгънато положение за удобство и комфорт за всяка дамска чанта. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и по..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin на точки с кант на точки H82273A Дамски чадър Pierre Cardin на точки с кант на точки H82273A
Изчерпан
Елегантен черен чадър с големи красиви точки по периферията. Фигурите му придават стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение за удобство и комфорт за всяка дамска чанта. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ, за..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin прозрачен H80769
Изчерпан
Елегантен прозрачен чадър с преливаща от черно в прозрачно бяло дръжка , която му придава стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височин..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Показани 1 от 28 | 65 (3 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.