Меню
Your Cart

Чадъри за дъжд

Чадъри за дъжд

Дамски чадъри

Онлайн магазин Podnesi.bg предлага богат избор от качествени чадъри за дъжд. От нас може да закупите луксозни чадъри Pierre Cardin, мъжки чадъри и красиви дамски чадъри. Елегантният класически черен чадър – носи стил и красота. Обърнете внимание на чадърите е с автоматично отваряне и затваряне с удобна  дръжка и калъф с цип за удобство.

Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.
Отстъпки
за регистрирани клиенти
Доставка до 2 дни
на 85% от продуктите
Преглед на пратката
преди да платите
7 години опит
в поднасянето на изненади
Чадърът Levenhuk Star Sky Z20 е принадлежност за тези, които обичат да изследват космоса и не искат да стоят далеч от него, дори и при лоши климатични условия. Щампата с цветни астрономически мотиви в чадъра ще Ви накара да се усмихнете в облачен ден и ще ви вдъхновят да правите нови открития!Le..
34.95лв.
Без данък:34.95лв.
Елегантен класически черен чадър с красива заоблена дръжка. Чадърът е полуавтоматичен. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ, за да ви предпази от настроението на времето. Височина: 32 см. Диаметър: 95 см...
26.00лв.
Без данък:26.00лв.
Елегантен малък класически черен чадър – носи стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне с бутон и удобна дръжка. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ, за да ви предпази от настроението на времето. Височина: 28 см. Диаметър: 100 см...
26.00лв.
Без данък:26.00лв.
Лек чадър Pierre Cardin, който осигурява отлично покритие. Лесно отваряне и затваряне. Височина на затворен чадър: h= 90 см Диаметър: d= 120 см..
44.00лв.
Без данък:44.00лв.
Чадър Levenhuk Star Sky Z10
Временно изчерпан
Не стойте надалече от звездното небе, дори при лоши климатични условия! Само отворете чадъра Levenhuk Star Sky Z10 – и космосът ще се появи над главата ви. Върху цялата вътрешна част на сенника има щампа на Полярната звезда и много съзвездия.Levenhuk Star Sky Z10 е класически традиционен чадър. ..
29.95лв.
Без данък:29.95лв.
Дамски малък чадър с червени квадрати H82241 Дамски малък чадър с червени квадрати H82241
Временно изчерпан
Лек чадър Pierre Cardin, който осигурява отлично покритие.Лесно отваряне и затваряне. Гъвкава алуминиева и фибростъклена рамка за по-голяма устойчивост на вятър.Височина на затворен чадър: h=17 смДиаметър: d=90 см..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Елегантен чадър в нежно бяло с форма, наподобяваща цвете, обточен с черен кант. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви предпази от настроението на вр..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Елегантен чадър в нежно бяло и черно с форма, наподобяваща цвете с красиво обточени с черен кант. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви предпази от ..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Елегантен малък тъмносин чадър със светлосини квадратчета. Фигурите му придават стил и красота. Чадърът е с механично отваряне, удобна дръжка и калъф, както и умален диаметър при сгънато положение за удобство и комфорт за всяка дамска чанта. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и по..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin на точки с кант на точки H82273A Дамски чадър Pierre Cardin на точки с кант на точки H82273A
Временно изчерпан
Елегантен черен чадър с големи красиви точки по периферията. Фигурите му придават стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение за удобство и комфорт за всяка дамска чанта. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ, за..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin прозрачен H80769
Временно изчерпан
Елегантен прозрачен чадър с преливаща от черно в прозрачно бяло дръжка , която му придава стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височин..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin прозрачен сгъваем H80770
Временно изчерпан
Елегантен бял прозрачен чадър, който придава на вашия дъждовен ден весело настроение. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височина: 28 см. Диаметър: 92 см...
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin с геометрични мотиви H82237B
Временно изчерпан
Елегантен чадър с черно-бели геометрични фигури, които му придават стил и красота, с удобна дълга дръжка .Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височина..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin с цветни линии H82252 Дамски чадър Pierre Cardin с цветни линии H82252
Временно изчерпан
Елегантен чадър с ярки линии с цветовете на дъгата върху черен фон, носещи цветно усещане дори и в дъждовно време, за да ви предпази от настроението на времето. Цветовете му придават стил и красота, а дългата дръжка с автоматично отваряне, въпреки размерите, си носи удобство и комфорт. Височина: 88 ..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin с цветни линии сгъваем H82254
Временно изчерпан
Елегантен чадър с ярки линии с цветовете на дъгата върху черен фон, носещи цветно усещане дори и в дъждовно време. Цветовете му придават стил и красота, а дръжката с автоматично отваряне и затваряне - удобство и комфорт. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin с червени точки H82240 Дамски чадър Pierre Cardin с червени точки H82240
Временно изчерпан
Елегантен чадър с малки червени точки, които му придават стил и красота, с удобна дълга дръжка. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височина: 88 см. Д..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin с черен кант H82273B Дамски чадър Pierre Cardin с черен кант H82273B
Временно изчерпан
Елегантен черен чадър с големи красиви точки и черен кант. Фигурите му придават стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение за удобство и комфорт за всяка дамска чанта. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ, за д..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin с черни кръгове H82237A
Временно изчерпан
Елегантен чадър с големи черни точки, с удобна дълга дръжка. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височина: 88 см. Диаметър: 110 см...
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin с черни кръгове сгъваем H82239
Временно изчерпан
Елегантен чадър с големи черни точки. Фигурите му придават стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви предпази от настроението на времето..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin светло кафяв H85100A
Временно изчерпан
Елегантен чадър в нежно светлокафяво в нюанса на капучино, което му придават стил и красота, с удобна дълга дръжка. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка. Височина: 88 см. Диаметър: 110 см...
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Елегантен светлокафяв чадър с логото на Pierre Cardin, което му придава стил и оригиналност. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви предпази от настр..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin син с бели точки H82240B
Временно изчерпан
Елегантен чадър с малки светлосини квадратчета, които му придават стил и красота, с удобна дълга дръжка. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височина:..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin син с бели точки сгъваем H82242A
Временно изчерпан
Елегантен син чадър с големи бели точки. Фигурите му придават стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви предпази от настроението на врем..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin тъмно кафяв H85100B Дамски чадър Pierre Cardin тъмно кафяв H85100B
Временно изчерпан
Елегантен чадър в тъмнокафяво с ромбоидни фигури, които му придават стил и красота, с удобна дълга дръжка тип „ бастун “. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на ..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin тъмно син с бели точки H82240A
Временно изчерпан
Елегантен чадър, напръскан с малки бели точки, което му придават стил и красота, с удобна дълга дръжка. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височина: ..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Показани 1 от 28 | 65 (3 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.