Меню
Your Cart

Глобус бар

Глобус бар

Глобус бар за подарък

Глобус баровете са подарък, който носи духа на отминала епоха и велики географски открития. Луксозните барове за бутилки алкохол са невероятен мебел за интериора на дома, офиса и личния кабинет.  Станали популярни през 60-те години на 20-ти век днес те са един от най-разпознаваемите луксозни и бизнес подаръци по целия свят. Ние предлагаме от малки настолни глобус барове до големи модели с допълнителна маса за бутилки.

Дървен глобус бар за уиски

Всеки глобус бар в нашия онлайн магазин може да се похвали с нещо красиво. В Podnesi.bg считаме, че световните глобуси с бар са нещо повече от кухи сфери или кръгли отделения за съхранение на бутилка с чаши за уиски или друг алкохол друг с географски карти. Те са изкуство. Независимо дали са шикозни и модерни или класически и ретро, ​​пресъздаванията на нашата планета Земя трябва да са красиви. Истинската красота е вечна, така че екипът ни се е ангажирал да бъде вашият основен източник за глобус мебели. 

 

Глобус бар за алкохол 87см, модел 80028509
Изчерпан
Глобус бар с място за бутилка вино и четири чаши, място за бутилки за вино и в долната част. Глобус барът е идеален подарък за нов дом или офис.Бежов цвятРазмер: 87 смМатериал: Хартия, дърво, метал, полимер (ABS)Приблизително тегло: 8 кг..
339.99лв.
ЦЕНА с ДДС:339.99лв.
Глобус бар "Колумб". Подвижен глобус бар с място за бутилки в долната си част и място за една бутилка и четири чаши от горната. Изрисуван със старинна карта на света от външната страна и небесното царство от вътрешната. Идеално допълнение за дома или офиса...
389.99лв.
ЦЕНА с ДДС:389.99лв.
Глобус бар "Worlds" с маса. Подвижен глобус бар с място за бутилки в долната си част и място за бутилки и чаши от горната. Изрисуван със старинна карта на света от външната страна и небесното царство от вътрешната. Идеално допълнение за дома или офиса...
519.99лв.
ЦЕНА с ДДС:519.99лв.
Голям глобус бар с маса за бутилки 87.5см
Изчерпан
Глобус бар с маса, в горната си част има място за бутилки за вино и чаши за вино, в долната част място за бутилки. Глобус бара е идеален завършек към нов дом или офис.Размер: 87.5 смМатериал: Хартия, дърво, метал, полимер (ABS)Приблизително тегло: 10.1 кг..
419.99лв.
ЦЕНА с ДДС:419.99лв.
Малък глобус бар за алкохол 58см 80028508
Изчерпан
Глобус бар с място за бутилка вино и четири чаши, в тъмно кафяв цвят. Глобус бара е идеален завършек към нов дом или офис.Размер: 58 смМатериал: Хартия, дърво, метал, полимер (ABS)Приблизително тегло: 5 кг..
249.99лв.
ЦЕНА с ДДС:249.99лв.
Глобус бар "World"-малък. Практичен мини бар глобус с място за бутилки вино и чаши. Изрисуван със старинна карта на света от външната страна и небесното царство от вътрешната. Идеално допълнение за дома или офиса...
259.99лв.
ЦЕНА с ДДС:259.99лв.
Глобус бар за алкохол Tre Esse 33см
Изчерпан
Глобус барът има две функции - като красив интериорен детайл и като мини бар за съхранение на бутилки. Апликациите са репродукция на старинна карта на Света, което придава антикварна историческа стойност на подаръка. Подходящ за всеки стил на обзавеждане, артикулът съчетава в себе си елегантна практ..
349.00лв.
ЦЕНА с ДДС:349.00лв.
Настолен Глобус бар 33см Tre Esse SFERA33/1
Изчерпан
Настолният глобус бар е луксозен подарък за дома и стилна декорация за офиса. Красивият интериорен продукт служи за съхранение на бутилки вино или друг алкохол по избор. Елегантният дизайн на глобуса е изрисуват с ретро карта на света, като му придава антикварна стойност. Диаметър: 33см ..
259.00лв.
ЦЕНА с ДДС:259.00лв.
Настолен глобус бар за алкохол Tre Esse 33/N
Изчерпан
Глобус барът има две функции - като красив интериорен детайл и като мини бар за съхранение на бутилки. Апликациите са репродукция на старинна карта на Света, което придава антикварна историческа стойност на подаръка. Подходящ за всеки стил на обзавеждане, артикулът съчетава в себе си елегантна практ..
297.00лв.
ЦЕНА с ДДС:297.00лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.