Меню
Your Cart

Корпоративни подаръци

Персонални оферти
отстъпки за количества
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.
Практични подаръци
подходящи за служители
Покупки на лизинг
за поръчки над 100 лв.
7 години опит
в поднасянето на изненади

Подаряването на корпоративни подаръци за Коледа е страхотна практика, която кара служителите да се почувстват оценени и част нещо специално. Коледните фирмени събития са страхотна възможност за мениджмънта да подобри колектива и при добра година за фирмата да зарадва служителите освен с финансов бонус (правете го по-често) и с практичен подарък. 

Съветваме Ви да избирате практични подаръци, които да бъдат от полза в ежедневието. Излезте извън рамката на традиционните сувенири, живеем в дигитална епоха и забързано ежедневие, а COVID-19 накара голяма част бизнеса по света да преусмисли вижданията си и откри "хоум офиса", който от години е традиционна част от работата в IT сектора и аутсорсинга.


Изберете практични подаръци за Вашите служители, които да са им полезни в ежедневието.


Раници за лаптоп 

чанти и раници за лаптоп


Лаптопът е част от ежедневието ни и много от нас разполагат с работни, които е важно лесно и сигурно да бъдат транспортирани. Съветваме Ви да избирате стилен модел от влагоустойчива материя, като най-разпространените лаптопи са 15,6 инча.

Разгледай нашите раници за лаптоп


Портфейли и калъфи за документи с RFID защита

rfid портфейли

Безконтактните разплащания са бързи и удобни, но трябва банковите карти да бъдат съхранявани правилно, за да се предпазят от скимиране от крадци. Портфейли и калъфи за документи предлагат защита от нежелана радиочестотната идентификация (Radio-Frequency IDentification). Ако подарявате портфейл на служителите си, поставете преди това в нея някоя и друга банкнота.


Стилуси - touch screen писалки за таблети и телефони

писалки стилус за телефони и таблети

Един изключително стилен аксесоар, който може да бъде ползван за всяко тъч скрийн устойство и особено полезен за графични дизайнери, архитекти и инженери.


Външни батерии за телефони и лаптопи (Power bank)

външни батерии

Изключително подходящо за хора, които прекарват много време в разговори по телефона и не искат да останат "без батерия" в определн момент през деня. Подходящо е и при дълги пътувания в които няма възможност къде да се зареди телефонът.


Луксозни тефтери и органайзери

органайзери и луксозни тефтери

Умният човек помни, а интелигентният си записва. Перфектен офис аксесоар за всеки служител, за да се организират правилно задачите и целите. Съветваме Ви да го комбинирате с някой от останалите идеи за корпоративен подарък.

Разгледай нашите тефтери и органайзери

Луксозни химикалки и писалки

луксозни химикалки

Добавете към тефтера и луксозен химикал, за да бъде цялостен комплект. Луксозните писалки винаги правят записването на данни, попълването на формуляри и подписването на важни документи много по-приятно.

Разгледай нашите луксозни химикалки


Смарт гривни за фитнес и спорт


Здрави дух в здраво тяло. Увеличете коефициентът на полезно действие на Вашите служители, като им подарите умно устройство, което да улесни работата в спортната зала или на открито, за да поддържат добро здраве.

Разгледай нашите смарт гривни


Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.