Меню
Your Cart

Фруктиери за плодове

Фруктиери за плодове

Модерни и луксозни фруктиери

Фруктиерите за плодоне са подходящ подарък за гостоприемно семейство или момиче, което спазва правилното хранене. Самото споменаване, че плодовете са пълни с витамини, кара човек да се замисли за закупуване на специална фруктиера за плодове, в която ще подредите с пресни плодове и ще изглежда елегантно на масата ви. Кристал, керамика, метал, стъкло, порцелан - всеки от тези материали или тяхната комбинация се използва активно за производството на фруктиери за плодове. Те биха били  чудесно допълнение към интериора на вашия хол или кухня. Нашият онлайн магазин представя разнообразие от стилни разновидности и модели фруктиери за плодове, които ще се превърнат в основна украса на празничната ви трапеза.

Предлагаме на вашето внимание уникална фруктиера, изработена от муранско стъкло. Тъмночерният цвят на артикула, в съчетание от изрисувана златиста роза, носи усещане за лукс и красота. Серията Gold Rose ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почиства..
72.00лв.
ЦЕНА с ДДС:72.00лв.
Предлагаме на вашето внимание уникална фруктиера, изработена от муранско стъкло. Светло лилавият цвят на артикула, в съчетание с изрисувана нежна роза, носи усещане за лукс и красота. Серията Lavander ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почиств..
47.90лв.
ЦЕНА с ДДС:47.90лв.
Предлагаме на вашето внимание уникален поднос, изработен от муранско стъкло. Светло зеленият цвят на артикула, в съчетание от изрисувана градина от макове, носи ведро настроение. Серията POPPY FIELD ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистван..
57.90лв.
ЦЕНА с ДДС:57.90лв.
Red rose поднос
MM20759
Изчерпан
Предлагаме на вашето внимание уникален поднос , изработен от муранско стъкло. Продуктът е в цвят слонова кост и изрисуван букет от рози. Серията Red Rose ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази красотата на подноса. Раз..
57.90лв.
ЦЕНА с ДДС:57.90лв.
Предлагаме на вашето внимание уникална фруктиера, изработена от муранско стъкло. Тъмночерният цвят на артикула, в съчетание от изрисувана сребърна роза, носи усещане за лукс и красота. Серията Silver Rose ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почис..
58.00лв.
ЦЕНА с ДДС:58.00лв.
Декоративна чинийка, от фин костен порцелан, с английски дизайн, изработена по мотиви на популярната картина на Густав Климт – „ Целувката“ . Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. Цената включва луксозна..
9.90лв.
ЦЕНА с ДДС:9.90лв.
Луксозна чиния, от фин костен порцелан с английски дизайн, изработена по мотивите на популярната картина на Густав Климт – „ Целувката“. Подходяща за всеки изискан и претенциозен вкус. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават а..
35.90лв.
ЦЕНА с ДДС:35.90лв.
Gold Krakele фруктиера
MM12389
Изчерпан
Предлагаме ви фруктиера, изработена от муранско стъкло, с екстравагантна комбинация от абстрактно извити тъмно и светло кафяви пясъчни орнаменти, носещи усещане за лукс и красота. Серията Gold Krakele ще допринесе за изискания вид на масата и дома. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази ..
44.90лв.
ЦЕНА с ДДС:44.90лв.
Gold Sing фруктиера
MM16709
Изчерпан
Предлагаме на вашето внимание изключително красива фруктиера, изработена от муранско стъкло. Преливащият златен цвят на артикула, носи усещане за лукс и красота. Серията GOLD SING ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запаз..
52.90лв.
ЦЕНА с ДДС:52.90лв.
Kalipso фруктиера
MM19432
Изчерпан
Предлагаме на вашето внимание изключително красива фруктиера , изработена от муранско стъкло. Преливащият златно кафяв цвят на артикула, носи усещане за лукс и красота. Серията KALIPSO ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се з..
49.90лв.
ЦЕНА с ДДС:49.90лв.
Opera фруктиера
620216
Изчерпан
Ø 23 см. Височина: 9 см. Стилна фруктиера, произведена от италианската фирма RCR Crystal. Изящният дизайн и нестандартна форма носят финес и красота на всяка маса. Подходяща за почистване в съдомиялна машина...
47.00лв.
ЦЕНА с ДДС:47.00лв.
Poppy field фруктиера
MM20641
Изчерпан
Предлагаме на вашето внимание уникална фруктиера, изработена от муранско стъкло. Светло зеленият цвят на комплекта, в съчетание от изрисувана градина от макове, носи ведро настроение. Серията POPY FIELD ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почис..
47.90лв.
ЦЕНА с ДДС:47.90лв.
Red rose фруктиера
MM20741
Изчерпан
Предлагаме на вашето внимание уникална фруктиера, изработена от муранско стъкло. Цветът слонова кост на артикула, в съчетание от изрисуван букет от рози носи усещане за лукс и красота. Серията Red Rose ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почист..
47.90лв.
ЦЕНА с ДДС:47.90лв.
Silver granile фруктиера
MM2632
Изчерпан
Предлагаме ви фруктиера, изработена от муранско стъкло, с екстравагантна комбинация от абстрактно преливащи се черно и бяло, носещи усещане за лукс и красота. Серията Silver Granile ще допринесе за изискания вид на масата и домът ви. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази красотата на издел..
49.90лв.
ЦЕНА с ДДС:49.90лв.
The Kiss поднос
MM20859
Изчерпан
Предлагаме на вашето внимание уникален поднос, изработен от муранско стъкло. Артикулът е нежно изрисуван по мотивите на популярната картина на Густав Климт – „ Целувката “. Серията THE KISS ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да ..
57.90лв.
ЦЕНА с ДДС:57.90лв.
The Kiss фруктиера
MM20841
Изчерпан
Предлагаме на вашето внимание уникална фруктиера, изработена от муранско стъкло. Артикулът е нежно изрисуван по мотивите на популярната картина на Густав Климт –„Целувката“ и пресъздава усещане за лукс. Серията THE KISS ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва..
47.90лв.
ЦЕНА с ДДС:47.90лв.
Violet Oasis фруктиера
MM14909
Изчерпан
Предлагаме ви фруктиера, изработена от муранско стъкло, с екстравагантна комбинация от абстрактно преливащи се тъмно и светло лилаво, с нежни преплетени сребристи контури, носещи усещане за лукс и красота. Серията Violet Oazis ще допринесе за изискания вид на масата и дома. Препоръчва се ръчно почис..
49.90лв.
ЦЕНА с ДДС:49.90лв.
Фруктиера Casablanca
630216
Изчерпан
Размер: 18.5 см. Материал: Кристалит. Произведено в Чехия...
35.00лв.
ЦЕНА с ДДС:35.00лв.
Чиния кръгла
971814
Изчерпан
Красива декоративна чиния с нежно привела глава в скута си жена в „ Рубенсов “ стил, изработена от фин порцелан с английски дизайн. Подходяща за всеки изискан и претенциозен вкус. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи дома му да притежава артистична атмосфера. За да се запа..
86.00лв.
ЦЕНА с ДДС:86.00лв.
Чиния кръгла Целувката
991714
Изчерпан
Луксозна чиния, от фин костен порцелан с английски дизайн, изработена по мотивите на популярната картина на Густав Климт – „ Целувката“. Подходяща за всеки изискан и претенциозен вкус. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават ар..
39.90лв.
ЦЕНА с ДДС:39.90лв.
Показани 1 от 50 | 50 (1 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.