Вече над 20 години компанията Veronese Design е един от най-големите производители на стилни статуетки за подарък, изработени от полирезин, който е основен материал за изработката на сувенири в цял сват. Подаръчните фигури, впечатляват с изключително високо качество на изработката до най-малките детайли, а разнообразието от форми, цени и размери, правят компанията предпочитан избор за покупка на декоративна статуетка за подарък. Символ на компанията е фигурата на кон, който седи свободно и величествено върху логото и. Сред изделията на марката ще откриете и еднат най-търсените статуетки на пазара в България - богинята Фортуна, носеща късмет и щастие  която се предлага в 3 размера.

Римски Центурион
Луксозна статуетка за подарък на коленичещ римски центурион от полирезин с размери 17 х 9,5 х 18 см. Центурионите са били членове на командния състав на римската армия, к..
Подарък за лекар - Статуетка на Хипократ с клетвата
Изключително луксозен подарък за лекар, който представлява статуетка на бащата на медицината Хипократ. Красивата фигура на лекаря от античноста, живял през 4 век пр.н.е е..
Пясъчен часовник за подарък - Луксозна статуетка
Пясъчен часовник за подарък във вид на статуетка с два крилати лъва.Пясъчният часовник е подходящ за оригинален подарък както за мъже, така и за жени, за рожден ден или б..
Статуетка за подарък - Ангел на мира
Луксозен подарък за жена или мъж, статуетка Ангел на мира от полирезин на компанията Veronese, подходяща за рожден ден, Коледа, бизнес подарък и други поводи. Статуетката..
Статуетка за подарък - Богинята Фортуна
Статуетка за подарък на Богинята Фортуна в 3 размера. Богинята Фортуна, която е едно от най-почитаните божества, смятало се, че от нея зависят не само хората, а и боговет..
Статуетка за подарък - Дракон върху съкровище
Красива малка статуетка с дракон за подарък от магазин Podnesi.bg. Фигурата Veronese представлява дракон стоящ върху сандък със съкровище. Високо качество Материа..
Статуетка за подарък - Зевс
Красива статуетка на върховния древногръцки бог Зевс, поверител на небесното царство, гръмотевиците и светкавиците. Изящната статуетка за подарък на Зевс е подходяща за д..
Статуетка за подарък - Крал Артур
Красива статуетка за подарък на легендарния английски крал Артур, живял според фолклора през 5 - 6 век. Високо качество Метализирана смола Височина: 30 см ..
Статуетка за подарък - Лъв
Красива статуетка на лъв за подарък, изработена от полирезин. Величествената фигура на лъва е произведена с красив дизайн от компанията Veronese. Перфектен подарък за мъж..
Статуетка за подарък - Римска колесница
В Древен Рим колесницата е използвана по време на битки и за забавление на тълпите в арените, когато гладиаторите са се сражавали за живота си. Като подарък тя символизир..
Статуетка за подарък - Рицар 33см с броня и меч
Оригинален и същевременно изключително луксозен подарък за мъж с колекционерска и антикварска стойност. Средновековният рицар с метална броня, шлем и меч, впечатлява с ун..
Статуетка за подарък - Самурай
Потопете се в духа на традиционната япоснка военна култура. Тази статуетка на самурайски войн е изработена до най-малките детайли с изключително високо качество. Фигурата..
Статуетка за подарък за завършване на университет
Статуетка за подарък за завършване на университет за жена. Фигурата на момиче абсолвент е на компанията Veronese. Високо качество Материал: Полирезин Височина: ..
Статуетка за подарък за рибар
Луксозен подарък за мъж рибар, подходящ за рожден ден или друг повод. Красива статуетка на рибар, изработена от метализирана смола на компанията Veronese, модел WU162. ..
Статуетка кон
Стилна статуетка на кон за подарък на компанията Veronese. Красивата фигура представлява величествен кон, изправен свободно на два крака. Статуетката е подходяща за луксо..
Статуетка конче
Стилна статуетка на конче с размери 16 х 9 х 24 см. Фигурата е подходяща за луксозен подарък или красива декорация за дома. Изработена в италиански дизайн от метализирана..
Статуетка на Архангел Михаил за подарък
Луксозна статуетка за подарък на Архангел Михаил, който е главният пазител на Небесното Царство и главен страж на Божия закон. Красивата фигура е изработена от метализира..
Статуетка на богинята Нике за подарък
Луксозна статуетка на Богинята Нике за подарък. Нике в древногръцката митология е богиня на победата. Дъщеря е на титана Палант и океанидата Стикс. Тя е сестра на Зелус, ..
Статуетка на Венециански лъв
Стилна статуетка на Венециански лъв за подарък. Статуетката е подходяща за подарък за мъж за рожден ден и всеки друг повод, както и красива декорация за дома и офиса. ..
Статуетка на Свети Георги
Свети великомъченик Георги Победоносец е един от най-почитаните светци, мъченик за Христовата вяра в Източноправославната църква.Почитан като небесен воин и закрилник на ..
Статуетка на Темида 19см
Красива статуетка на Темида, която олицетворява божествения ред, закон и обичай. Статуетката за подарък е изработена с много високо качество от компанията Veronese, модел..
Статуетка на Темида в бронзов цвят
Изящна статуетка на Темида в цвят бронз, изработена с много високо качество от компанията Veronese Design. Фигурата на Темида е уникален подарък за юристи, адвокати, съди..
Показани са от 1 до 22 от общо 22 резултата на (1 страници)