Подарък за ловец

Дори и дивеча в момента Ви припява, че сте на правилното място! Ако търсите подарък за ловец Ви поднасяме оригинални идеи за ловни подаръци и аксесоари. Чаши, сувенири и ръчно изработени изделия на ловна тематика за мъже. Съветваме Ви да обърнете специално внимание на камуфлажните швейцарски ножчета Victorinox  и джобните ножове от серия Wild Life Bulgaria, които са с красива ловна декорация. Наслука!

Джобен нож Wild Life Bulgaria с декорация вълци 82615
Оригинален сувенирен джобен нож от серия Wild Life Bulgaria, изработен от метал с декорация вълци от магазин Podnesi.bg. Ножчето се предлага се в красива дървена подаръчн..
Джобен нож Wild Life Bulgaria с декорация елен 82613
Оригинален сувенирен сгъваем джобен нож от серия Wild Life Bulgaria, изработен от метал с декорация елен от магазин Podnesi.bg. Ножчето се предлага се в красива дървена п..
НОВО
Комплект фласк с четири чаши за алкохол
Флакс за алкохол (220мл) в комплект с четири чаши и фуния, изработени от неръждаема стомана. Чудесен аксесоар за пътуване с компания, когато се на лов, риболов или на към..
Подарък за ловец - Чашата на ловеца
Керамична чаша подходяща за подарък за ловец с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой бли..
Швейцарско ножче Victorinox Huntsman 1.3713.94
Камуфлажно швейцарско ножче Victorinox, модел Huntsman 1.3713 за луксозен подарък от магазин Podnesi.bg. Мултитулът е чудесен избор за мъжки джобен аксесоар, който е лесе..
Швейцарско ножче Victorinox Huntsman 1.3713.942
Камуфлажно швейцарско ножче Victorinox 1.3713.942 от серия Huntsman за луксозен подарък от магазин Podnesi.bg. Мултитулът е чудесен избор за мъжки джобен аксесоар, който ..
Показани са от 1 до 6 от общо 6 резултата на (1 страници)