Пъзели за нареждане

Ако искате да прекарате незабравимо време със семейството си или да се уедините за релакс, то и в двата случая настолните пъзели за нареждане са за Вас. Онлайн магазин Podnesi.bg предлага уникална колекция от 3D пъзели за нареждане, логически, за деца и дори над 1000 части, които са перлата в короната. Реденето на пъзели от векове е любимо хоби за милиони, което успокоява и развива менталните способности. За да съберете цялостната и пълна картина трябва къс по къс да съберете пъзела първо в главата си и тогава на масата. Големите пъзели са чудесни за уникален подарък и за мъже и за жени и имат колекционерска стойност. Не пропускайте да разгледате и страхотните настолни игри в Podnesi.bgВ днешно време пъзелите са се превърнали във форма на съвременно изкуство, като може да редите лицата на известни личности, архитектурни шедьоври или ландшафтни пейзажи. Поставени в рамка, като картина, те са чудесна декорация за стена

3D пъзел за редене Бъкингамският дворец Ravensburger
Разположен е в района Уестминстър, Бъкингамският дворец е основната резиденция на британския монарх, туристическа забележителност и символ на Обединеното кралство. Величе..
3D пъзел за редене Замъкът Нойшванщайн Ravensburger
Величественият замък Нойшванщайн е строен от 1869 до 1886 г. по образец на замъка „Вартбург“ край Айзенах в романски стил, на 5 етажа, с високи остри кули – истински прик..
Показани са от 1 до 2 от общо 2 резултата на (1 страници)