Купи онлайн с 5% отстъпка

 Купи онлайн с 5% отстъпка
Поръчайте изгодно всеки непромоционален продукт с 5% отстъпка от магазин за подаръци и сувенири Podnesi.bg. Отстъпката ще се зареди автоматично след като добавите продукт в кошницата и не важи за продукти в активна промоция. Приятно пазаруване! 

опаковане на подаръци

Уважаеми клиенти,

екипът на магазин Podnesi.bg Ви предлага качествено и стилно опаковане на подаръци и сувенири, които са поръчани от онлайн магазина ни на изгодни цени. Всеки подарък придобива цялостен завършен вид, когато е поднесен в оригинална опаковка. За Ваше улеснение с тази услуга се стараем усмивката да грее винаги на лицата на нашите клиенти, когато подаряват луксозни подаръци от каталога ни. Доверявайки се на нас всеки клиент може да изпълни 2 цели! Лесно да открие подходящ подарък за всеки повод и стилизирането му с персонална визия.

Как да поръчаме опаковане на подаръци?

Финализирайки своята поръчка може да отбележите в полето за допълнителна информация, че искате продуктите Ви да бъдат опаковани. Може да заявите опаковане по телефон или на чрез имейл.

  • Цената за опаковане започва от 10 лв.

Изключения

Някои от стоките, които се предлагат в онлайн магазин Podnesi.bg са обемисти и тежки, което прави тяхното опаковане невъзможно. След направена поръчка включваща такива продукти екипът ни поема ангажимент да се свърже с Вас и да Ви уведоми, че това не е възможно.

Моля, обърнете внимание:
Всички пратки, които изпращаме са с включена опция преглед. Ако сте избрали опаковане на подаръците е възможно прегледа, когато куриера е на адрес да наруши безвъзвратно създадената визия.