Скулптурите от поредицата Hinz & Kunst са направени в Германия от водещ метален скулптор. Няма нито творчески, нито иновативни граници, които да не са преминати в изработката на тези оригинални подаръци. Всички статуетки и фигури са ръчно изработени от стомана и мед. Първо се огъват и нарязват, след това се заваряват и накрая се лакират. Тази изключителна техника дава на фигурите своята специална визия. С богатия избор на фигури и статуетки за подарък Hinz & Kunst за всяка възможна житейска ситуация, определено ще намерите подарък, който съответства на човека, който искате да изненадате. Всяка фигура е уникална и е продукт на занаятчийство. Независимо дали става дума за подарък за рожден ден, подарък за Коледа, Свети Валентин, сватба или бизнес подарък тези продукти винаги ще изпълнят целта си и ще имат трайна стойност.

Луксозен шах за подарък
Оригиналният и луксозен шах за подарък на немската компания Hinz & Kunst се откроява с високо качество и забавен дизайн. Шахматната дъска се състои от метална плоча и шах..
Подарък за мафиот - Оригинална стойка за бутилки
Оригинална стойка за бутилки Ал Капоне - един нестандартен и луксозен подарък. Фигурата е изработена от стомана с декорация от медни елементи. Всички модели на дизайне..
Оригинален пепелник за подарък
Зарадвайте свой близък пушач с този неповторим пепелник за подарък. Оригиналният аксесоар е с височина 11 см. и е изработен от немската компания Hinz & Kunst. Креативният..
Оригинален подарък за адвокат, съдия или прокурор - Фигура на Темида
Оригинален подарък за адвокат, съдия или прокурор - Фигура на Темида от гайки и болтове. Фигура, изработена от стомана, с декорация от медни елементи. Всички модели..
Подарък за адвокат - Фигура Hinz & Kunst
Неповторим подарък за адвокат - фигура, изработена от стомана с декорация от медни елементи. Всички модели на дизайнерско студио "Hinz & Kunst" са със запазени авторск..
Подарък за бизнесмен
Оригинален подарък за мъж бизнесмен. Стилна метална стойка за бутилка вино, изработена от немската компания Hinz & Kunst. Стойката с уникален дизайн показва мъж, държащ л..
Подарък за готвач - Оригинална фигура
Оригинален подарък за готвач - фигурата е изработена от стомана с декорация от медни елементи. Всички модели на дизайнерско студио "Hinz & Kunst" са със запазени автор..
Подарък за капитан на кораб - Оригинална стойка за бутилки
Оригинален подарък за капитан на кораб - фигурата е изработена от стомана с декорация от медни елементи. Всички модели на дизайнерско студио "Hinz & Kunst" са със запа..
Подарък за късмет
Уникална статуетка на коминочистач, подходяща за подарък за късмет за мъже и жени. Статуетката представлява мъж коминочистач, държащ стълба, изработена с оригинален дизай..
Подарък за ловец - Стойка за бутилка Hinz & Kunt
Уникален подарък за ловец - Фигура, изработена от стомана, с декорация от медни елементи. Всички модели на дизайнерско студио "Hinz & Kunst" са със запазени авторски прав..
Подарък за любимата
Уникален подарък за любимата жена с неповторим дизайн от онлайн магазин за подаръци Podnesi.bg Луксозна фигура, изработена от стомана с медни елементи, изобразяваща мъж, ..
Подарък за младоженци
Поднесете уникален подарък за младоженци - комплект от 2 части стойки за бутилки вино. Стойките с оригинален дизайн са изработени от стомана във формата на булка и младож..
Подарък за рибар - Стойка за вино Hinz & Kunst
Стилен подарък за рибар любител на хубавото вино - Фигурата е изработена от стомана с декорация от медни елементи. Всички модели на дизайнерско студио "Hinz & Kunst" с..
Подарък за рибар - Фигура на въдичар Hinz & Kunst
Страхотен подарък за рибар - фигура, изработена от стомана с декорация от медни елементи. Всички модели на дизайнерско студио "Hinz & Kunst" са със запазени авторски п..
Подарък за рибар - Фигура на рибар в лодка Hinz & Kunst
Страхотен подарък за рибар - фигура, изработена от стомана с декорация от медни елементи. Всички модели на дизайнерско студио "Hinz & Kunst" са със запазени авторски п..
Сватбена поставка за шампанско Hinz & Kunst 6028
Уникален ръчно изработен подарък за сватба на немската компания Hinz & Kust от магазин Podnesi.bg. Красивата поставка за шампанско е изработена от болтове, гайки, стомане..
Показани са от 1 до 16 от общо 16 резултата на (1 страници)