Скулптурите от поредицата Hinz & Kunst са направени в Германия от водещ метален скулптор. Няма нито творчески, нито иновативни граници, които да не са преминати в изработката на тези оригинални подаръци. Всички статуетки и фигури са ръчно изработени от стомана и мед. Първо се огъват и нарязват, след това се заваряват и накрая се лакират. Тази изключителна техника дава на фигурите своята специална визия. С богатия избор на фигури и статуетки за подарък Hinz & Kunst за всяка възможна житейска ситуация, определено ще намерите подарък, който съответства на човека, който искате да изненадате. Всяка фигура е уникална и е продукт на занаятчийство. Независимо дали става дума за подарък за рожден ден, подарък за Коледа, Свети Валентин, сватба или бизнес подарък тези продукти винаги ще изпълнят целта си и ще имат трайна стойност.

Оригинален пепелник за подарък
Зарадвайте свой близък пушач с този неповторим пепелник за подарък. Оригиналният аксесоар е с височина 11 см. и е изработен от немската компания Hinz & Kunst. Креативният..
Оригинален подарък за адвокат, съдия или прокурор - Фигура на Темида
Оригинален подарък за адвокат, съдия или прокурор - Фигура на Темида от гайки и болтове. Фигура, изработена от стомана, с декорация от медни елементи. Всички модели..
Подарък за бизнесмен
Оригинален подарък за мъж бизнесмен. Стилна метална стойка за бутилка вино, изработена от немската компания Hinz & Kunst. Стойката с уникален дизайн показва мъж, държащ л..
Подарък за любимата
Уникален подарък за любимата жена с неповторим дизайн от онлайн магазин за подаръци Podnesi.bg Луксозна фигура, изработена от стомана с медни елементи, изобразяваща мъж, ..
Подарък за младоженци
Поднесете уникален подарък за младоженци - комплект от 2 части стойки за бутилки вино. Стойките с оригинален дизайн са изработени от стомана във формата на булка и младож..
Сватбена поставка за шампанско Hinz & Kunst 6028
Уникален ръчно изработен подарък за сватба на немската компания Hinz & Kust от магазин Podnesi.bg. Красивата поставка за шампанско е изработена от болтове, гайки, стомане..
Показани са от 1 до 6 от общо 6 резултата на (1 страници)