Меню
Your Cart

Asmodee

Идеи за смарт подаръци
луксозни и оригинални
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.
Доставка до 2 дни
на 85% от продуктите
Преглед на пратката
преди да платите
7 години опит
в поднасянето на изненади
Игра на тронове – Стратегическа настолна игра Игра на тронове – Стратегическа настолна игра
Безплатна доставка
Игра на троновеБазирана на световната бестселърпоредица “Песен за Огън и Лед” на Джордж Р.Р. Мартин, Игра на Тронове - настолната игра, пренася играчите във Вестерос, където всеки от тях оглавява по един от Великите Домове и се впуска в епична схватка за завладяването на Железния Трон. Потопете се в..
109.90лв.
Без данък:109.90лв.
Цивилизация: Ново началоЦивилизация на Сид Майер: Ново Начало е нов настолен вариант на хитовата поредица видео игри. В нея контролирате лидерите на някои от най-великите империи, а целта ви е да запишете името си в историята, като увеличавате владенията си, развивате се технологично и създавате арх..
84.90лв.
Без данък:84.90лв.
ЦитаделиВ Цитадели играчите се състезават за престижната позиция майсторстроител. За да се докажете, че сте достойни за нея, трябва да строите сгради чрез тайно избиране на персонажи и използването на уменията им по най-ефективния начин. Една част от тях ви носят нужното за строежите злато, но друга..
54.90лв.
Без данък:54.90лв.
Великите европейски градове в разгара на Ренесанса - място, където просветлената мисъл е съчетана с изумителни подвизи на архитектурата, скулптурата и живописта. Това е епоха на големи промени в света, но преди всичко това е ера на неоспорим блясък.От години се наслаждавате на пъзелите с твърди диам..
64.90лв.
Без данък:64.90лв.
Хвърлете нова светлина върху странните събития, довели до смъртта на духа в Secrets and Lies, второто разширение на Mysterium. Задачата на медиумите е да разкрият истината около странната смърт с помощта на новите 18 карти история. Духът ще разполага с 42 допълнителни карти видения, с които да насоч..
39.90лв.
Без данък:39.90лв.
TakenokoСлед дълги и продължителни спорове, дипломатическите отношения между Япония и Китай най-сетне са възобновени. За да отпразнува това, Китайския Император подарява на Японския си колега свещено животно – Панда – символ на мира. Японския император поверява на своите придворни (играчите) тежката..
69.90лв.
Без данък:69.90лв.
Експлодиращи котетаНестандартна доза настолен адреналин от играта Експлодиращи котета представлява силно стратегическа, задвижвана от котета версия на Руска Рулетка. Играчите теглят карти, докато някой не изтегли Експлодиращо Коте и не гръмне, и пукне, и излезе от играта - освен ако няма карта ..
39.90лв.
Без данък:39.90лв.
Създадена от Елан Лий (XBOX, ARGs), Матю Инман (The Oatmeal), и Шейн Смол (XBOX, Marvel), Експлодиращите Котета станаха легендарни през 2015 година, когато над 219 000 души подкрепиха играта в Kickstarter.Играта представлява силно стратегическа, задвижвана от котета версия на Руска Рулетка. Играчите..
39.90лв.
Без данък:39.90лв.
Имплодиращи котета е разширение за изключително успешната игра с карти Експлодиращи котета. В голямата му кутия ще откриете 20 нови карти, както винаги илюстрирани от интернет сензацията The Oatmeal, имплодиращо коте, което ви позволява да играете с до шест души, както и конус на срама в човешки раз..
29.90лв.
Без данък:29.90лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.