Меню
Your Cart

Чаши с надписи

Чаши с надписи

Чаши за подарък

Забавните MUG чаши с надпис и снимка са едни от най-хитовите и предпочитани идеи за подаръци през последните години. В онлайн магазин Podnesi.bg предлагаме богат избор на оригинални чаши с надписи за подарък. От по-традиционни до направо луди и щури! Чашите са едни от най-използваните предмети у дома или на работното място. Когато съдържат послание от текст и снимка придобиват сантиментално значение, защото получателят много по-често ще се сеща за повода и човека, който го е изненадал. От нас на изгодни цени може да закупите стъклени и керамични чаши за кафе. Притежаваме разнообразие от сервизи, изработени от фин порцелан за чай и други топли напитки. За хората с чувство за хумор нашите зашеметяващи чаши с надписи ще представляват най-голям интерес. Съветваме Ви да обърнете специално внимание на интересните чаши, като граната, фламинго, че дори и конструктор.. wtf.. сериозно ли? Всъщност, да, сериозни сме. Предлагаме чаша-конструктор! Над 40 модели фото-отпечатани чаши за някои от най-разпространените професии, като строител, бизнесмен, полицай, маникюристка и много други. Ако търсите подарък за майка или баща, хвърлете по един поглед на уникалните чаши Super Mom and Dad. Чаши за роднини, зодии, супер предложения на халби за бира, чаши за вино и уиски и на други на по-романтична тематика. За всекиго по нещо и какво ли още не. Приятно пазаруване. 

Над 7000 идеи
за интересни и луксозни подаръци
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.
Доставка до 2 дни
на 85% от продуктите
Преглед на пратката
преди да платите
7 години опит
в поднасянето на изненади
Коледна чаша за бира
Изчерпан
Оригинален подарък за мъж за Коледа - забавна Коледна чаша за бира с изобразен Дядо Коледа като арестант с насинено око и поздрав "Наздраве за Новата Година".Вместимост: 500 мл. Предлага се с цветна кутийка с прозорец отпред.Чашата за бира е подходящ подарък за приятел, брат, баща, дя..
18.90лв.
Без данък:18.90лв.
Голяма оригинална коледна чаша с чиния за подарък с надпис Весела Коледа от Podnesi.bgМатериал: Керамика Вместимост: 400мл.Изненадайте приятно свой близък или приятел с Коледен подарък от нас...
19.90лв.
Без данък:19.90лв.
Ако татко не може да го оправи, никой не може Ако татко не може да го оправи, никой не може
Изчерпан
Забавна керамична чаша за подарък на баща с дръжка - френски ключ и надпис на английски "Ако татко не може да го оправи, никой не може". Предлага се в картонена подаръчна кутийка.Материал: Керамика Размери: 11х14 см. ..
18.90лв.
Без данък:18.90лв.
Подарък за баща - Забавна чаша за кафе Super Dad Подарък за баща - Забавна чаша за кафе Super Dad
Изчерпан
Забавна керамична чаша с надпис Super Dad за подарък на баща от магазин Podnesi.bg. Оригиналната чаша за кафе и топли напитки се предлага в картонена подаръчна кутия.Материал: Керамика Размери: 11 х 18 см..
19.90лв.
Без данък:19.90лв.
Подарък за майка - Забавна чаша за кафе Super Mom Подарък за майка - Забавна чаша за кафе Super Mom
Изчерпан
Забавна керамична чаша с надпис Super Mom за подарък на майка от магазин Podnesi.bg. Оригиналната чаша за кафе и топли напитки се предлага в картонена подаръчна кутия.Материал: Керамика Размери: 11 х 18 см..
19.90лв.
Без данък:19.90лв.
Чаша граната Чаша граната
Изчерпан
Оригинална чаша за подарък на мъж във формата на граната от магазин Podnesi.bg. Чашата е с размери 14 х 11см. и се предлага в подаръчна картонена кутия...
19.90лв.
Без данък:19.90лв.
Чаша за кафе и чай Конструктор Чаша за кафе и чай Конструктор
Изчерпан
Интересна чаша за кафе Конструктор, подходяща за забавен подарък на мъж или жена от магазин Podnesi.bg. Чашата е изработена от PVC и върху нея могат да се прикрепят тухлички.Материал: PVC Размери: 12 х 14 см...
19.90лв.
Без данък:19.90лв.
Поръчай онлайн оригинална чаша за бира, подходяща за забавен подарък за мъж на 20 години с еротични мотиви. Щурата стъклена чаша е изработена със забавен дизайн с картинка 20-29 години Луд за връзване. Чашата се продава в комплект с цветна картонена кутия с прозорче отпред. Чудесен весел подарък за ..
12.50лв.
Без данък:12.50лв.
Оригинален и същевременно забавен подарък за мъж на 30 години от онлайн магазин Podnesi.bg. Щура чаша за бира с еротичен надпис "30 - 39 Галантен и суперактивен", но да не изпадаме в подробности.. сами може да се убедите, че този подарък ще развесели празненството. Чашата за бира е чудесен подарък з..
12.50лв.
Без данък:12.50лв.
Забавен и същевременно оригинален подарък за мъж на 40 години от онлайн магазин Podnesi.bg. Щура чаша за бира с еротичен надпис 40 - 49 Елегантен и енергичен, но да не изпадаме в подробности.. сами може да се убедите, че този подарък ще развесели празненството. Чашата за бира е чудесен подарък за мъ..
12.50лв.
Без данък:12.50лв.
Романтичен комплект за подарък за Свети Валентин, съдържащ малко плюшено мече и порцеланова чаша за кафе и чай с вместимост 300мл. Сет е перфектен за изненада на любимият човек за 14 февруари.Цветна PVC опаковка Размери на кутията: 13,5 х 8 х 8,2 см. Диаметър на чашата Ø 8 см. Височина на чаш..
14.99лв.
Без данък:14.99лв.
Поднеси усмивка на любимият човек с подарък оригинална любовна чаша и изобразеният Купидон на нея. Вместимост: 300 мл...
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Поръчай оригинален подарък за мъж на 50 години от Podnesi.bg  Забавната чаша за бира с надпис "50-59 години пъргав и нежен" и един щур подарък за възрастен мъж с чувство за хумор.Вместимост: 500 мл.Чашата се предлага в красива цветна кутия. Не пропускайте да разгледате и останалите за..
14.99лв.
Без данък:14.99лв.
Поднеси уникален подарък за всеки българин, който обича хубавата студена бира. Оригинална халба за бира на компанията Gerz с изобразена гравюра на прабългарски конник, държащ лък и меч. Гравюрата е изработена от сребро и калай.Високо качество Диаметър: Ø 8 см , Височина: 15 см. Вместимо..
34.90лв.
Без данък:34.90лв.
Подарък за баба - Чашата на най-готината баба
Изчерпан
Керамична чаша за подарък за баба с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен подарък от нас...
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Подарък за баба - Чашата на супер бабата
Изчерпан
Керамична чаша подходяща за подарък за баба с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на своята баба със забавен подарък от нас...
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Подарък за баща - Чашата на супер таткото
Изчерпан
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен подарък от нас...
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Подарък за Коледа - Буркан със сламка
Изчерпан
Оригинален подарък за Коледа за мъж или жена - Коледен буркан със сламка.  Бурканът е с надпис "Весела Коледа!".Материал: Стъкло Вместимост: 450 мл. Предлага се в цветна кутийка с прозорец отпред.Сервирайте коктейли, сода, вода и други алкохолни и неалкохолни напитки, които определ..
14.90лв.
Без данък:14.90лв.
Керамична чаша подходяща за подарък за майка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на своята баба със забавен подарък от нас...
14.00лв.
Без данък:14.00лв.
Подарък за мама - Чашата на най-готината майка
Изчерпан
Керамична чаша за подарък за мама с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на своята майка със забавен подарък от нас...
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Оригинален подарък за мъж - Вашето гадже. Порцеланова чаша за кафе, чай и други напитки със сладък MUG текст. Уникалният дизайн на чашата я прави перфектен романтичен подарък за любимия мъж за Свети Валентин и всеки друг повод. Върху чашата на английски език е изписано:"Той е досаден, Той е заба..
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Оригинален подарък за приятелка - гадже. Порцеланова чаша за кафе, чай и други напитки със сладък MUG текст. Уникалният дизайн на чашата я прави перфектен романтичен подарък за любимата жена за Свети Валентин и всеки друг повод. Върху чашата на английски език е изписано:"Тя е досадна, Тя е капри..
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Подарък за татко - Чашата на най-готиния татко
Изчерпан
Керамична чаша за подарък за татко с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен подарък от нас...
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Романтичен комплект ангелчета с който да се насладите на всеки момента от живота с любимият човек до Вас на по чаша кафе или чай. Чашите са изработени от порцелан с изискан вид от компанията Lancaster, като комплектът се съхранява в луксозна подаръчна кутия във формата на сърце. Сетът може..
29.90лв.
Без данък:29.90лв.
Сет от 2 уникални чаши за кафе Love подходящ за подарък. Изящният комплект е изработен от фин порцелан от компанията Lancaster.Високо качество..
14.90лв.
Без данък:14.90лв.
Поднеси уникална халба за бира, подходяща за подарък на мъж с изобразен кораб. Красивата халба е произведена с високо качество от авсстийската компаня Gerz.Високо качество Диаметър: Ø 8 см Височина: 15 см Вместимост: 300мл Произведено в Австрия..
34.90лв.
Без данък:34.90лв.
Произведена в Австрия от компанията Gerz с високо качество - това е страхотен подарък за мъж, който обича България и хубавата студена бира. Върху халбата е поставена метална гравюра с розетата от Плиска.Високо качество Диаметър: Ø 7,2 см. Височина: 14 см. Вместимост: 400 мл. Произведена в Ав..
34.90лв.
Без данък:34.90лв.
Поднеси усмивка на любимият човек с подарък оригинална порцеланова чаша за кафе с надпис I Love You. Вместимост: 300 мл...
10.90лв.
Без данък:10.90лв.
Показани 1 от 28 | 49 (2 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.