Чаши с надписи

Забавните MUG чаши с надпис и снимка са едни от най-хитовите и предпочитани идеи за подаръци през последните години. В онлайн магазин Podnesi.bg предлагаме богат избор на оригинални чаши с надписи за подарък. От по-традиционни до направо луди и щури! Чашите са едни от най-използваните предмети у дома или на работното място. Когато съдържат послание от текст и снимка придобиват сантиментално значение, защото получателят много по-често ще се сеща за повода и човека, който го е изненадал. От нас на изгодни цени може да закупите стъклени и керамични чаши за кафе. Притежаваме разнообразие от сервизи, изработени от фин порцелан за чай и други топли напитки. За хората с чувство за хумор нашите зашеметяващи чаши с надписи ще представляват най-голям интерес. Съветваме Ви да обърнете специално внимание на интересните чаши, като граната, фламинго, че дори и конструктор.. wtf.. сериозно ли? Всъщност, да, сериозни сме. Предлагаме чаша-конструктор! Над 40 модели фото-отпечатани чаши за някои от най-разпространените професии, като строител, бизнесмен, полицай, маникюристка и много други. Ако търсите подарък за майка или баща, хвърлете по един поглед на уникалните чаши Super Mom and Dad. Чаши за роднини, зодии, супер предложения на халби за бира, чаши за вино и уиски и на други на по-романтична тематика. За всекиго по нещо и какво ли още не. Приятно пазаруване. 

Забавен подарък за мъж на 30 години
Оригинален и същевременно забавен подарък за мъж на 30 години от онлайн магазин Podnesi.bg. Щура чаша за бира с еротичен надпис "30 - 39 Галантен и суперактивен", но да н..
ПРОМО
Чаша за кафе Нинджа
Стара българо-японска мъдрост гласи, че само черна нинджа може да надпие друга черна нинджа с кафе! Представяме Ви този уникален подарък за всеки повод, който радва със с..
Подарък за Коледа за жена - Коледна чаша за вино
Оригинален подарък за Коледа за жена - голяма Коледна чаша за вино с надпис "Весела Коледа!". Материал: Стъкло Вместимост: 600 мл. Предлага се в цветна кутийка ..
Ако татко не може да го оправи, никой не може
Забавна керамична чаша за подарък на баща с дръжка - френски ключ и надпис на английски "Ако татко не може да го оправи, никой не може". Предлага се в картонена подаръчна..
Подарък за баща - Забавна чаша за кафе Super Dad
Забавна керамична чаша с надпис Super Dad за подарък на баща от магазин Podnesi.bg. Оригиналната чаша за кафе и топли напитки се предлага в картонена подаръчна кутия. ..
Подарък за майка - Забавна чаша за кафе Super Mom
Забавна керамична чаша с надпис Super Mom за подарък на майка от магазин Podnesi.bg. Оригиналната чаша за кафе и топли напитки се предлага в картонена подаръчна кутия. ..
Подарък за мама - Порцеланова чаша с текст I Love My Mummy
Поръчайте страхотната порцеланова чаша за подарък на майка с MUG текст I LOVE MY MUMMY!  Материал: Порцелан Вместимост: 350 мл. Разгледайте свързаните продук..
Подарък за приятел - гадже
Оригинален подарък за мъж - Вашето гадже. Порцеланова чаша за кафе, чай и други напитки със сладък MUG текст. Уникалният дизайн на чашата я прави перфектен романтичен под..
Подарък за приятелка - гадже
Оригинален подарък за приятелка - гадже. Порцеланова чаша за кафе, чай и други напитки със сладък MUG текст. Уникалният дизайн на чашата я прави перфектен романтичен пода..
Подарък за татко - Порцеланова чаша с текст I Love My Daddy
Поръчайте страхотната порцеланова чаша за подарък на татко с MUG текст I LOVE MY DADDY!  Материал: Порцелан Вместимост: 350 мл. Разгледайте свързаните продук..
Порцеланови чаши за кафе с рози Lancaster 974720
Луксозен сервиз за кафе Lancaster 974720, включващ 2 изящни чаши с декорация от рози. Сервизът се предлага в романтична подаръчна кутия във формата на сърце. Матери..
Романтична чаша за кафе
Романтична чаша за кафе от фин порцелан със сладък дизайн. Уникалната чаша за кафе е част от колекцията Love is Miracle на компанията Lancaster. Предлага се в картонена п..
Уникални чаши: Комплект King & Queen със златни корони
Комплект за подарък: уникални порцеланови чаши King & Queen със златни корони. Страхотният сет е част от портфольото на любимата на марка чаши Lancaster. Комплектът е под..
Чаша граната
Оригинална чаша за подарък на мъж във формата на граната от магазин Podnesi.bg. Чашата е с размери 14 х 11см. и се предлага в подаръчна картонена кутия. ..
Чаша за кафе Конструктор
Интересна чаша за кафе Конструктор, подходяща за забавен подарък на мъж или жена от магазин Podnesi.bg. Чашата е изработена от PVC и върху нея могат да се прикрепят тухли..
Чаша с надпис: Ако татко не може, никой не може
Изключително оригинална чаша с надпис за подарък на баща от магазин Podnesi.bg. Керамичната чаша е изработена със забавен дизайн, включващ дръжка винтоверт и надпис на ан..
Чаши за бяло вино
Комплект от 2 красиви чаши за бяло вино на италианската компаният DaVinci Crystal, модел 620704. Чашите са подходящи за луксозен подарък на жена. Класическата форма на ча..
Чаши за кафе с усмихнати емотиконки
Поднеси усмивка с този невероятен порцеланов сет за кафе с уникален дизайн и декорация усмихнати емотиконки. Оригиналните чаши за кафе са чудесен подарък за жена. Комплек..
ПРОМО
Дървена халба за бира
Ръчно изработена дървена халба за бира с качествено лаково покритие на дървото, което гарантира дългия живот на халбата. Чашата е изработена чрез набиване на метално канч..
Елегантна чаша за кафе и чай за подарък с декорация рози
Подари на любимата жена тази елегантна чаша за кафе и чай на компанията New Wish Studio, модел 950137. Изисканата порцеланова чаща е изработена с декорация от красиви роз..
Забавен подарък за мъж на 20 години
Поръчай онлайн оригинална чаша за бира, подходяща за забавен подарък за мъж на 20 години с еротични мотиви. Щурата стъклена чаша е изработена със забавен дизайн с картинк..
Забавен подарък за мъж на 40 години
Забавен и същевременно оригинален подарък за мъж на 40 години от онлайн магазин Podnesi.bg. Щура чаша за бира с еротичен надпис 40 - 49 Елегантен и енергичен, но да не из..
Коледна чаша за бира - Подарък за мъж за Коледа и Нова Година
Оригинален подарък за мъж за Коледа - забавна Коледна чаша за бира с изобразен Дядо Коледа като арестант с насинено око и поздрав "Наздраве за Новата Година". Вмест..
Коледна чаша за кафе
Голяма оригинална коледна чаша с чиния за подарък с надпис Весела Коледа от Podnesi.bg Материал: Керамика Вместимост: 400мл. Изненадайте приятно свой близък ..
Комплект ангелчета - Подарък за Свети Валентин
Романтичен комплект ангелчета с който да се насладите на всеки момента от живота с любимият човек до Вас на по чаша кафе или чай. Чашите са изработени от порцелан с изиск..
Комплект за подарък за Свети Валентин - Плюшено мече и чаша
Романтичен комплект за подарък за Свети Валентин, съдържащ малко плюшено мече и порцеланова чаша за кафе и чай с вместимост 300мл. Сет е перфектен за изненада на любимия..
Комплект чаши за Свети Валентин
Романтичен подарък за Свети Валентин - комплект чаши с надпис "Обичам те - И аз!" Материал: Порцелан Вместимост: 300мл. ..
Любовна чаша с Купидон
Поднеси усмивка на любимият човек с подарък оригинална любовна чаша и изобразеният Купидон на нея. Вместимост: 300 мл. ..
Оригинален подарък за мъж на 50 години - Забавна чаша с надпис
Поръчай оригинален подарък за мъж на 50 години от Podnesi.bg  Забавната чаша за бира с надпис "50-59 години пъргав и нежен" и един щур подарък за възрастен мъж с чувство..
Оригинална халба за бира с прабългарски конник
Поднеси уникален подарък за всеки българин, който обича хубавата студена бира. Оригинална халба за бира на компанията Gerz с изобразена гравюра на прабългарски конник, дъ..
Подарък за автомонтьор - Оригинална чаша с надпис
Керамична чаша за подарък за автомонтьор с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чашата с надпис се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усм..
Подарък за баба - Чашата на най-готината баба
Керамична чаша за подарък за баба с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близък или прияте..
Подарък за баба - Чашата на супер бабата
Керамична чаша подходяща за подарък за баба с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на своята баба ..
Подарък за банкер - Чашата на банкера
Керамична чаша подходяща за подарък за банкер с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близ..
Подарък за баща - Чашата на супер таткото
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Подарък за брат - Чашата на супер брата
Керамична чаша подходяща за подарък за брат с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близък ..
Подарък за доктор - Чашата на доктора
Керамична чаша подходяща за подарък за доктор с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близ..
Подарък за домакиня - Чашата на страхотната домакиня
Оригинален подарък за жена домакиня - керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на св..
Подарък за дядо - Чашата на най-готиния дядо
Керамична чаша за подарък за дядо с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близък или прияте..
Подарък за дядо - Чашата на супер дядото
Керамична чаша подходяща за подарък за дядо с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на своя дядо с..
Подарък за зодия Близнаци - Чашата на близнаците
Керамична чаша за подарък на зодия близнаци с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на тво..
Подарък за зодия Везни - Оригинална чаша с надпис
Керамична чаша за подарък за зодия везни с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подаръ..
Подарък за зодия Водолей - Чашата на Водолея
Керамична чаша за подарък на зодия Водолей с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на твой..
Подарък за зодия Дева - Оригинална чаша с надпис
Керамична чаша за подарък за зодия Дева с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък..
Подарък за зодия Козирог - Чашата на Козирога
Керамична чаша за подарък на зодия Козирог с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на твой..
Подарък за зодия Лъв - Чашата на Лъва
Керамична чаша за подарък на зодия Лъв с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на твой бли..
Подарък за зодия Овен - Чашата на Овена
Керамична чаша за подарък на зодия Овен с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на твой бл..
Подарък за зодия Риби - Чашата на Рибата
Керамична чаша за подарък на зодия Риби с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на твой бл..
Подарък за зодия Скорпион - Чашата на Скорпиона
Керамична чаша за подарък на зодия Скорпион с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на тво..
Подарък за зодия Стрелец - Чашата на Стрелеца
Керамична чаша за подарък на зодия Стрелец с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на твой..
Подарък за зодия Телец - Чашата на Телеца
Керамична чаша за подарък на зодия Телец с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на твой б..
Подарък за зъболекар - Оригинална чаша
Керамична чаша за подарък за зъболекар с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой б..
Подарък за зъболекарка - Чашата на зъболекарката
Керамична чаша подходяща за подарък за зъболекарка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой..
Подарък за инженер - Оригинална чаша
Керамична чаша за подарък за инженер с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой бли..
Подарък за кифла - Чашата на кифлата
Керамична чаша за подарък на кифла с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или прия..
Подарък за Коледа - Буркан със сламка
Оригинален подарък за Коледа за мъж или жена - Коледен буркан със сламка.  Бурканът е с надпис "Весела Коледа!". Материал: Стъкло Вместимост: 450 мл. Предлага ..
Подарък за купонджия - Чашата на купонджията
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Подарък за късмет - Чашата на късмета
Керамична чаша подходяща за подарък за късмет с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на свой близъ..
Подарък за лекарка - Оригинална чаша
Керамична чаша за подарък за лекарка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на своя бли..
Подарък за ловец - Чашата на ловеца
Керамична чаша подходяща за подарък за ловец с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой бли..
Подарък за майка - Чашата на супер майката
Керамична чаша подходяща за подарък за майка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на своята баба..
Подарък за майстор - Чашата на майстора
Керамична чаша подходяща за подарък за майстор с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой бли..
Подарък за мама - Чашата на най-готината майка
Керамична чаша за подарък за мама с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на своята майка със забав..
Подарък за маникюристка
Керамична чаша подходяща за подарък за маникюристка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твоя..
Подарък за мацка - Чашата на супер мацката
Керамична чаша за подарък на мацка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или прия..
Подарък за медицинска сестра - Чашата на медицинската сестра
Керамична чаша за подарък на медицинска сестра с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой бли..
Подарък за мъж - Чашата на 100% мъж
Керамична чаша за подарък за мъж с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или прияте..
Подарък за мъж - Чашата на идеалният мъж
Керамична чаша за подарък на мъж с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или прияте..
Подарък за мъж - Чашата на истинския мъж
Керамична чаша подходяща за забавен подарък на мъж с чувство захумор с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси..
Подарък за пияница - Чашата на пияндето
Керамична чаша за подарък за пияница с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или пр..
Подарък за полицай - Чашата на полицая
Керамична чаша подходяща за подарък за полицай с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близ..
Подарък за приятел - Чашата на истинския приятел
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Подарък за рибар - Чашата на рибаря
Керамична чаша подходяща за подарък за рибар с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близък..
Подарък за сервитьорка - Оригинална чаша
Керамична чаша за подарък за сервитьорка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на своя..
Подарък за сестра - Чашата на супер сестрата
Керамична чаша подходяща за подарък за сестра с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близъ..
Подарък за строител - Оригинална чаша
Керамична чаша за подарък за строител с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой бл..
Подарък за студент - Чашата на студента
Керамична чаша подходяща за подарък за студент с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близ..
Показани са от 1 до 77 от общо 112 резултата на (2 страници)