Чаши за кафе

В магазин Podnesi.bg се опитваме да сме сигурни, че винаги имате много възможности за Вашия дом. Ето защо ние разполагаме с толкова много чаши за кафе в продажба на нашия сайт, включително кафе чаши на марки като Lancaster и New Wish Studio. Искаме да сме сигурни, че когато търсите да купите чаши за кафе, капучино и чай онлайн, Вие получавате тази, която е точно за Вас. 

ПРОМО
Чаша за кафе Нинджа
Стара българо-японска мъдрост гласи, че само черна нинджа може да надпие друга черна нинджа с кафе! Представяме Ви този уникален подарък за всеки повод, който радва със с..
Чаша черна котка
Една симпатична чаша за кафе за всяка жена, която обича котките. Сладкият дизайн на чашата черна кота включва стърчащи уши, затворени очи и мустачки. Материал: Кера..
Ако татко не може да го оправи, никой не може
Забавна керамична чаша за подарък на баща с дръжка - френски ключ и надпис на английски "Ако татко не може да го оправи, никой не може". Предлага се в картонена подаръчна..
Подарък за баща - Забавна чаша за кафе Super Dad
Забавна керамична чаша с надпис Super Dad за подарък на баща от магазин Podnesi.bg. Оригиналната чаша за кафе и топли напитки се предлага в картонена подаръчна кутия. ..
Подарък за майка - Забавна чаша за кафе Super Mom
Забавна керамична чаша с надпис Super Mom за подарък на майка от магазин Podnesi.bg. Оригиналната чаша за кафе и топли напитки се предлага в картонена подаръчна кутия. ..
Подарък за мама - Порцеланова чаша с текст I Love My Mummy
Поръчайте страхотната порцеланова чаша за подарък на майка с MUG текст I LOVE MY MUMMY!  Материал: Порцелан Вместимост: 350 мл. Разгледайте свързаните продук..
Подарък за приятел - гадже
Оригинален подарък за мъж - Вашето гадже. Порцеланова чаша за кафе, чай и други напитки със сладък MUG текст. Уникалният дизайн на чашата я прави перфектен романтичен под..
Подарък за приятелка - гадже
Оригинален подарък за приятелка - гадже. Порцеланова чаша за кафе, чай и други напитки със сладък MUG текст. Уникалният дизайн на чашата я прави перфектен романтичен пода..
Подарък за татко - Порцеланова чаша с текст I Love My Daddy
Поръчайте страхотната порцеланова чаша за подарък на татко с MUG текст I LOVE MY DADDY!  Материал: Порцелан Вместимост: 350 мл. Разгледайте свързаните продук..
Порцеланови чаши за кафе с рози Lancaster 974720
Луксозен сервиз за кафе Lancaster 974720, включващ 2 изящни чаши с декорация от рози. Сервизът се предлага в романтична подаръчна кутия във формата на сърце. Матери..
Романтична чаша за кафе
Романтична чаша за кафе от фин порцелан със сладък дизайн. Уникалната чаша за кафе е част от колекцията Love is Miracle на компанията Lancaster. Предлага се в картонена п..
Уникални чаши: Комплект King & Queen със златни корони
Комплект за подарък: уникални порцеланови чаши King & Queen със златни корони. Страхотният сет е част от портфольото на любимата на марка чаши Lancaster. Комплектът е под..
Чаша граната
Оригинална чаша за подарък на мъж във формата на граната от магазин Podnesi.bg. Чашата е с размери 14 х 11см. и се предлага в подаръчна картонена кутия. ..
Чаша за кафе Конструктор
Интересна чаша за кафе Конструктор, подходяща за забавен подарък на мъж или жена от магазин Podnesi.bg. Чашата е изработена от PVC и върху нея могат да се прикрепят тухли..
Чаша за кафе Фламинго
Керамична чаша за кафе Розово Фламинго от магазин Podnesi.bg. Забавната чаша е подходяща за оригинален подарък на жена. Подаръчна кутия Размери: 11.5 х 12 см  ..
Чаша с надпис: Ако татко не може, никой не може
Изключително оригинална чаша с надпис за подарък на баща от магазин Podnesi.bg. Керамичната чаша е изработена със забавен дизайн, включващ дръжка винтоверт и надпис на ан..
Чаши за кафе с усмихнати емотиконки
Поднеси усмивка с този невероятен порцеланов сет за кафе с уникален дизайн и декорация усмихнати емотиконки. Оригиналните чаши за кафе са чудесен подарък за жена. Комплек..
Елегантна чаша за кафе и чай за подарък с декорация рози
Подари на любимата жена тази елегантна чаша за кафе и чай на компанията New Wish Studio, модел 950137. Изисканата порцеланова чаща е изработена с декорация от красиви роз..
Комплект за подарък за Свети Валентин - Плюшено мече и чаша
Романтичен комплект за подарък за Свети Валентин, съдържащ малко плюшено мече и порцеланова чаша за кафе и чай с вместимост 300мл. Сет е перфектен за изненада на любимия..
Комплект чаша за кафе и чинийка с красива декорация
Луксозен сервизен комплект за подарък на жена, включващ красива чаша за кафе или чай с чинийка. Сервизът за кафе е произведен от компанията New Wish Studio. Дизайнът на ч..
Луксозен комплект чаша за кафе с лъжичка и декорация
Подари на любимата жена тази луксозен комплект съдържащ чаша за кафе и чай и лъжичка на компанията New Wish Studio, модел 951161. Изисканият порцеланов сервиз е изработен..
Луксозна чаша за кафе и чай за жена с декорация рози
Поднеси усмивка на любимата жена с тази красива и същевременно луксозна чаша за кафе и чай на компанията New Wish Studio. Изисканата порцеланова чаща е изработена с декор..
Любовна чаша с Купидон
Поднеси усмивка на любимият човек с подарък оригинална любовна чаша и изобразеният Купидон на нея. Вместимост: 300 мл. ..
Подарък за автомонтьор - Оригинална чаша с надпис
Керамична чаша за подарък за автомонтьор с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чашата с надпис се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усм..
Подарък за баба - Чашата на най-готината баба
Керамична чаша за подарък за баба с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близък или прияте..
Подарък за баба - Чашата на супер бабата
Керамична чаша подходяща за подарък за баба с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на своята баба ..
Подарък за банкер - Чашата на банкера
Керамична чаша подходяща за подарък за банкер с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близ..
Подарък за баща - Чашата на супер таткото
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Подарък за брат - Чашата на супер брата
Керамична чаша подходяща за подарък за брат с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близък ..
Подарък за доктор - Чашата на доктора
Керамична чаша подходяща за подарък за доктор с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близ..
Подарък за домакиня - Чашата на страхотната домакиня
Оригинален подарък за жена домакиня - керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на св..
Подарък за дядо - Чашата на най-готиния дядо
Керамична чаша за подарък за дядо с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близък или прияте..
Подарък за дядо - Чашата на супер дядото
Керамична чаша подходяща за подарък за дядо с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на своя дядо с..
Подарък за дядо Номер 1 - Чаша купа
Подарък за дядо - керамична чаша с  купа за дядо Номер 1. Вместимост: 300мл ..
Подарък за зодия Везни - Оригинална чаша с надпис
Керамична чаша за подарък за зодия везни с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подаръ..
Подарък за зодия Дева - Оригинална чаша с надпис
Керамична чаша за подарък за зодия Дева с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък..
Подарък за зодия Козирог - Чашата на Козирога
Керамична чаша за подарък на зодия Козирог с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на твой..
Подарък за зодия Овен - Чашата на Овена
Керамична чаша за подарък на зодия Овен с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на твой бл..
Подарък за зодия Риби - Чашата на Рибата
Керамична чаша за подарък на зодия Риби с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на твой бл..
Подарък за зодия Скорпион - Чашата на Скорпиона
Керамична чаша за подарък на зодия Скорпион с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на тво..
Подарък за зодия Стрелец - Чашата на Стрелеца
Керамична чаша за подарък на зодия Стрелец с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на твой..
Подарък за зодия Телец - Чашата на Телеца
Керамична чаша за подарък на зодия Телец с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси забавен подарък на твой б..
Подарък за зъболекарка - Чашата на зъболекарката
Керамична чаша подходяща за подарък за зъболекарка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой..
Подарък за инженер - Оригинална чаша
Керамична чаша за подарък за инженер с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой бли..
Подарък за кифла - Чашата на кифлата
Керамична чаша за подарък на кифла с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или прия..
Подарък за купонджия - Чашата на купонджията
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Подарък за лекарка - Оригинална чаша
Керамична чаша за подарък за лекарка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на своя бли..
Подарък за ловец - Чашата на ловеца
Керамична чаша подходяща за подарък за ловец с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой бли..
Подарък за майка - Чашата на супер майката
Керамична чаша подходяща за подарък за майка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на своята баба..
Подарък за майстор - Чашата на майстора
Керамична чаша подходяща за подарък за майстор с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой бли..
Подарък за мама - Чашата на най-готината майка
Керамична чаша за подарък за мама с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на своята майка със забав..
Подарък за маникюристка
Керамична чаша подходяща за подарък за маникюристка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твоя..
Подарък за мацка - Чашата на супер мацката
Керамична чаша за подарък на мацка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или прия..
Подарък за медицинска сестра - Чашата на медицинската сестра
Керамична чаша за подарък на медицинска сестра с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой бли..
Подарък за мъж - Чашата на 100% мъж
Керамична чаша за подарък за мъж с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или прияте..
Подарък за мъж - Чашата на идеалният мъж
Керамична чаша за подарък на мъж с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или прияте..
Подарък за мъж - Чашата на истинския мъж
Керамична чаша подходяща за забавен подарък на мъж с чувство захумор с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси..
Подарък за пияница - Чашата на пияндето
Керамична чаша за подарък за пияница с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или пр..
Подарък за полицай - Чашата на полицая
Керамична чаша подходяща за подарък за полицай с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близ..
Подарък за приятел - Чашата на истинския приятел
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Подарък за рибар - Чашата на рибаря
Керамична чаша подходяща за подарък за рибар с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близък..
Подарък за сервитьорка - Оригинална чаша
Керамична чаша за подарък за сервитьорка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на своя..
Подарък за сестра - Чашата на супер сестрата
Керамична чаша подходяща за подарък за сестра с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близъ..
Подарък за студент - Чашата на студента
Керамична чаша подходяща за подарък за студент с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близ..
Подарък за счетоводител - Оригинална чаша с надпис
Керамична чаша за подарък за счетоводител с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на тво..
Подарък за счетоводителка - Оригинална чаша с надпис
Керамична чаша за подарък за счетоводителка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на т..
Подарък за съпруг и съпруга - Комплект чаши
Подаръчен комплект порцеланови чаши за семейство - чаша за съпруга, чаша и за съпругата. Чашите са с вместимост: 300мл. ..
Подарък за таксиметров шофьор - Оригинална чаша
Керамична чаша за подарък за таксиметров шофьор с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Оригиналната чаша се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка ..
Подарък за тъща - Чашата на тъщата
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Подарък за учителка - Чашата на учителката
Керамична чаша подходяща за подарък за учителка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой бли..
Подарък за фризьорка
Керамична чаша подходяща за подарък за фризьорка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твоя бл..
Подарък за футболист - Чашата на футболиста
Керамична чаша за подарък на футболист с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или ..
Подарък за чичо - Чашата на най-готиния чичо
Керамична чаша за подарък за чичо с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на свой близък или прияте..
Подарък за шеф - Чашата на шефа
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Подарък за шефка - Чашата на шефката
Керамична чаша за подарък на шефка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или прия..
Подарък за юрист - Чашата на юриста
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Сет за кафе 3в1 чаша, лъжица и подложка
Елегантен сет от чаша за кафе, лъжичка и подложка за подарък с красива декорация рози, опаковани в луксозна подаръчна кутия с панделна. Сервиз за кафе New Wish Studio 951..
Показани са от 1 до 77 от общо 91 резултата на (2 страници)

Чаши за кафе

Търсите идеалния начин да пийнете любимата си гореща напитка? Насладете се на чай, кафе, горещо какао и още с нашите страхотни чаши за кафе и чай. Какъвто и да е вашият метод за варене - електрически чайник или автоматизиран - Podnesi.bg предлага разнообразие от различни видове чаши за кафе, всяка от които има ясно изразен стил. Не сте сигурни кой тип чаша да изберете? Разгледайте нашите предложения от порцелан, керамика и стъкло, за да намерите идеалното решение за вас.