Халби за бира

Уникални и забавни халби за бира, подходящи за подарък за различни поводи и защото от Podnesi.bg, знаем че който търси винаги намира - една студена бира! Предлагаме чаши за бира с впечатляваща визия, като халбата с прабългарски конник и розетата от Плиска. "Без съмнение бирата е най-великото изобретение..” – смята музикантът Дейв Бери. Бе съмнение, голяма част от мъжката половина споделя мнението му, а халбата с оригинално посвещение и внушителна вместимост е идеалната им представа за подарък на близък приятел. Любителите на пенливата напитка със сигурност ще останат очаровани от специално подбраната селекция халби за бира с хумористични надписи, или чашите за кехлибарена напитка с черно-бели графични илюстрации. Изберете най- подходящото посвещение и освежете празничния повод на близък човек, спирайки се на надпис с по-дързък хумор, историческа илюстрация с фигура на прабългарин или розетата от град Плиска, или халба с изображение на Дядо Коледа, специално за целогодишните почитатели на напитката. Чашата- алкохолометър също е много оригинална идея и със сигурност ще донесе доста приятни емоции на всяко събиране. Халбите в каталога ни се предлагат на изключително изгодна цена, опаковани в елегантна цветна кутия.

Рог за бира
За да се пие на корем като викингите, трябва да се разполага с подходящата халба. Напълнете мъжа си с тестостерон, като вземе глътка от този пивоварен рог. Предупреждавам..
Забавен подарък за мъж на 30 години
Оригинален и същевременно забавен подарък за мъж на 30 години от онлайн магазин Podnesi.bg. Щура чаша за бира с еротичен надпис "30 - 39 Галантен и суперактивен", но да н..
Каска за бира
Party hard с оригиналната каска за бира или безалкохолни или пък каквото Ви се пие от магазин Podnesi.bg ..
ПРОМО
Дървена халба за бира
Ръчно изработена дървена халба за бира с качествено лаково покритие на дървото, което гарантира дългия живот на халбата. Чашата е изработена чрез набиване на метално канч..
Забавен подарък за мъж на 40 години
Забавен и същевременно оригинален подарък за мъж на 40 години от онлайн магазин Podnesi.bg. Щура чаша за бира с еротичен надпис 40 - 49 Елегантен и енергичен, но да не из..
Коледна чаша за бира - Подарък за мъж за Коледа и Нова Година
Оригинален подарък за мъж за Коледа - забавна Коледна чаша за бира с изобразен Дядо Коледа като арестант с насинено око и поздрав "Наздраве за Новата Година". Вмест..
Комплект за подарък на мъж за Коледа и Нова Година Халба + Шотове
Уникален промоционален комплект 2 в 1 за подарък на мъж за Коледа и Нова Година от магазин Podnesi.bg. Купи изгодно забавният сет халба за бира и 6 бр. чаши за шотове с д..
Оригинален подарък за мъж на 50 години - Забавна чаша с надпис
Поръчай оригинален подарък за мъж на 50 години от Podnesi.bg  Забавната чаша за бира с надпис "50-59 години пъргав и нежен" и един щур подарък за възрастен мъж с чувство..
Оригинална халба за бира с прабългарски конник
Поднеси уникален подарък за всеки българин, който обича хубавата студена бира. Оригинална халба за бира на компанията Gerz с изобразена гравюра на прабългарски конник, дъ..
Халба за бира - Който търси, винаги намира една студена бира
Поднеси на свой близък забавна халба за бира, със закачлив и весел дизайн - Който търси, винаги намира една студена бира! Вместимост: 500 мл. Материал: стъкло ..
Халба за бира Алкохолометър
Оригинална халба за бира с надпис "Алкохолометър" от онлайн магазин Podnesi.bg Измерете характера на маса на свой близък със забавната халба за бира, със закачлив и весе..
Халба за бира При-Бири-ми-се
Оригинална халба за бира с надпис "При-Бири-ми-се" от онлайн магазин Podnesi.bg Поднеси на свой близък забавна халба за бира, със закачлив и весел дизайн, един щур подаръ..
Халба за бира с кораб
Поднеси уникална халба за бира, подходяща за подарък на мъж с изобразен кораб. Красивата халба е произведена с високо качество от авсстийската компаня Gerz. Високо ..
Халба за бира с надпис - Бира или жена
Оригинална халба за бира с надпис "Бира или жена" от онлайн магазин Podnesi.bg Поднеси на свой близък забавна халба за бира, със закачлив и весел дизайн, един щур подарък..
Халба за бира с надпис - Бира на екс и мисли за секс
Оригинална халба за бира с надпис "Бира на екс и мисли за секс" от онлайн магазин Podnesi.bg Поднеси на свой близък забавна халба за бира, със закачлив и весел дизайн, ед..
Халба за бира с надпис - Пълна вана с бира и жена ми да не се прибира
Оригинална халба за бира с надпис "Пълна вана с бира и жена ми да не се прибира" от онлайн магазин за подаръци Podnesi.bg Поднеси на свой близък забавна халба за бира, съ..
ПРОМО
Халба за бира с надпис: 50г. Честит юбилей
Страхотен подарък за 50 годишен юбилей на мъж. за да отпива с наслада всяка глъдка студена бира. Красива халба за бира с надпис: 50г. Честит юбилей на австрийската компан..
Халба за бира с надпис: Честит рожден ден
Поднеси оригинален подарък за рожден ден на мъж. Красива халба за бира на австрийската компания Gerz с метален надпис: Честит рожден ден, изработен от калай и сребро. ..
Халба за бира с розетата от Плиска
Произведена в Австрия от компанията Gerz с високо качество - това е страхотен подарък за мъж, който обича България и хубавата студена бира. Върху халбата е поставена мета..
Халба за бира: Който пие бира, не умира!
Поднеси на свой близък забавна халба за бира, със закачлив и весел дизайн - Който пие бира, не умира! Вместимост: 500 мл. Материал: стъкло Халбата се предлаг..
Показани са от 1 до 20 от общо 20 резултата на (1 страници)