Меню
Your Cart

Фруктиери за плодове

Фруктиери за плодове
Идеи за смарт подаръци
луксозни и оригинални
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.
Доставка до 2 дни
на 85% от продуктите
Преглед на пратката
преди да платите
7 години опит
в поднасянето на изненади
Gold Krakele фруктиера
MM12389
Временно изчерпан
Предлагаме ви фруктиера, изработена от муранско стъкло, с екстравагантна комбинация от абстрактно извити тъмно и светло кафяви пясъчни орнаменти, носещи усещане за лукс и красота. Серията Gold Krakele ще допринесе за изискания вид на масата и дома. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази ..
44.90лв.
Без данък:44.90лв.
Gold Rose фруктиера
MM16941
Временно изчерпан
Предлагаме на вашето внимание уникална фруктиера, изработена от муранско стъкло. Тъмночерният цвят на артикула, в съчетание от изрисувана златиста роза, носи усещане за лукс и красота. Серията Gold Rose ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почиства..
47.00лв.
Без данък:47.00лв.
Gold Sing фруктиера
MM16709
Временно изчерпан
Предлагаме на вашето внимание изключително красива фруктиера, изработена от муранско стъкло. Преливащият златен цвят на артикула, носи усещане за лукс и красота. Серията GOLD SING ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запаз..
52.90лв.
Без данък:52.90лв.
Kalipso фруктиера
MM19432
Временно изчерпан
Предлагаме на вашето внимание изключително красива фруктиера , изработена от муранско стъкло. Преливащият златно кафяв цвят на артикула, носи усещане за лукс и красота. Серията KALIPSO ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се з..
49.90лв.
Без данък:49.90лв.
Предлагаме на вашето внимание уникална фруктиера, изработена от муранско стъкло. Светло лилавият цвят на артикула, в съчетание с изрисувана нежна роза, носи усещане за лукс и красота. Серията Lavander ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почиств..
47.90лв.
Без данък:47.90лв.
Opera фруктиера
620216 Opera фруктиера
620216
Временно изчерпан
Ø 23 см. Височина: 9 см. Стилна фруктиера, произведена от италианската фирма RCR Crystal. Изящният дизайн и нестандартна форма носят финес и красота на всяка маса. Подходяща за почистване в съдомиялна машина...
47.00лв.
Без данък:47.00лв.
Предлагаме на вашето внимание уникален поднос, изработен от муранско стъкло. Светло зеленият цвят на артикула, в съчетание от изрисувана градина от макове, носи ведро настроение. Серията POPPY FIELD ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистван..
57.90лв.
Без данък:57.90лв.
Poppy field фруктиера
MM20641
Временно изчерпан
Предлагаме на вашето внимание уникална фруктиера, изработена от муранско стъкло. Светло зеленият цвят на комплекта, в съчетание от изрисувана градина от макове, носи ведро настроение. Серията POPY FIELD ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почис..
47.90лв.
Без данък:47.90лв.
Предлагаме на вашето внимание уникален поднос , изработен от муранско стъкло. Продуктът е в цвят слонова кост и изрисуван букет от рози. Серията Red Rose ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази красотата на подноса. Раз..
57.90лв.
Без данък:57.90лв.
Предлагаме на вашето внимание уникална фруктиера, изработена от муранско стъкло. Цветът слонова кост на артикула, в съчетание от изрисуван букет от рози носи усещане за лукс и красота. Серията Red Rose ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почист..
47.90лв.
Без данък:47.90лв.
Silver granile фруктиера
MM2632
Временно изчерпан
Предлагаме ви фруктиера, изработена от муранско стъкло, с екстравагантна комбинация от абстрактно преливащи се черно и бяло, носещи усещане за лукс и красота. Серията Silver Granile ще допринесе за изискания вид на масата и домът ви. Препоръчва се ръчно почистване, за да се запази красотата на издел..
49.90лв.
Без данък:49.90лв.
Предлагаме на вашето внимание уникална фруктиера, изработена от муранско стъкло. Тъмночерният цвят на артикула, в съчетание от изрисувана сребърна роза, носи усещане за лукс и красота. Серията Silver Rose ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почис..
47.00лв.
Без данък:47.00лв.
The Kiss поднос
MM20859
Временно изчерпан
Предлагаме на вашето внимание уникален поднос, изработен от муранско стъкло. Артикулът е нежно изрисуван по мотивите на популярната картина на Густав Климт – „ Целувката “. Серията THE KISS ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва се ръчно почистване, за да ..
57.90лв.
Без данък:57.90лв.
The Kiss фруктиера
MM20841
Временно изчерпан
Предлагаме на вашето внимание уникална фруктиера, изработена от муранско стъкло. Артикулът е нежно изрисуван по мотивите на популярната картина на Густав Климт –„Целувката“ и пресъздава усещане за лукс. Серията THE KISS ще допринесе за изискания вид на масата по време на семейни поводи. Препоръчва..
47.90лв.
Без данък:47.90лв.
Violet Oasis фруктиера
MM14909
Временно изчерпан
Предлагаме ви фруктиера, изработена от муранско стъкло, с екстравагантна комбинация от абстрактно преливащи се тъмно и светло лилаво, с нежни преплетени сребристи контури, носещи усещане за лукс и красота. Серията Violet Oazis ще допринесе за изискания вид на масата и дома. Препоръчва се ръчно почис..
49.90лв.
Без данък:49.90лв.
Декоративна чинийка, от фин костен порцелан, с английски дизайн, изработена по мотиви на популярната картина на Густав Климт – „ Целувката“ . Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават артистична атмосфера. Цената включва луксозна..
9.90лв.
Без данък:9.90лв.
Луксозна чиния, от фин костен порцелан с английски дизайн, изработена по мотивите на популярната картина на Густав Климт – „ Целувката“. Подходяща за всеки изискан и претенциозен вкус. Продуктите на Lancaster са отличен избор за всеки, който държи кухнята, дневната или трапезарията да притежават а..
35.90лв.
Без данък:35.90лв.
Показани 1 от 28 | 50 (2 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.