Добре дошли в колекцията ни от статуетки за подарък от метал, полирезин, бронз, месинг и дърво. На всички ни се случва да се сблъскаме с дилемата какво да подарим на наш близък или приятел, когато наближава специалният за него ден. Една от най-подходящите и оригинални възможности е да му поднесем красива статуетка, която да олицетворява нещо и да му носи освен духовен смисъл и материален такъв. Нашите статуетки за подарък отговарят напълно на изискванията на клиентите за високо качество на добра цена. От дълбока древност човечеството проявява интерес към създаването на фигури на хора, божества, животни и предмети най-вече поради религиозни подбуди, а понякога за да изрази чувствата си и преживяното от самия него. С времето е станало характерно хората да си разменят статуетки като дарове, които да носят мир, щастие и хармония на получателя в дома и живота му. Съвсем спокойно можем да кажем, че производството на пластики е древен занаят в който е усъвършенстван до перфекционизъм от съвременните майстори, които ще Ви омаят с красивите и изящни статуетки. Пластиките и фигурките за подарък, които предлагаме в онлайн магазин Podnesi.bg, впечатляват с елегантна визия и изпипани до съвършенство детайли, а разнообразието от цени, размери, материали, цветове и визия ги прави подходящи за всеки бюджет и вкус. При нас ще откриете статуетки на световната марка Veronese, лидер в производството на луксозни статуетки за подарък. Статуетките могат да бъдат стилна декорация за Вашия дом или офис.

  • Ако търсите статуетка, която не откривате в каталога ни, свържете се с нас и ние ще се опитаме да Ви помогнем, защото не всички продукти които предлагаме са качени в сайта.
Римски Центурион
Луксозна статуетка за подарък на коленичещ римски центурион от полирезин с размери 17 х 9,5 х 18 см. Центурионите са били членове на командния състав на римската армия, к..
Луксозна статуетка Фортуна
Статуетка за подарък - Богинята Фортуна, която е едно от най-почитаните божества, смятало се, че от нея зависят не само хората, а и боговете. Тя е богиня на щастието и къ..
Оригинален подарък за адвокат, съдия или прокурор - Фигура на Темида
Оригинален подарък за адвокат, съдия или прокурор - Фигура на Темида от гайки и болтове. Фигура, изработена от стомана, с декорация от медни елементи. Всички модели..
Подарък за адвокат - Фигура Hinz & Kunst
Неповторим подарък за адвокат - фигура, изработена от стомана с декорация от медни елементи. Всички модели на дизайнерско студио "Hinz & Kunst" са със запазени авторск..
Подарък за късмет
Уникална статуетка на коминочистач, подходяща за подарък за късмет за мъже и жени. Статуетката представлява мъж коминочистач, държащ стълба, изработена с оригинален дизай..
Подарък за лекар - Статуетка на Хипократ с клетвата
Изключително луксозен подарък за лекар, който представлява статуетка на бащата на медицината Хипократ. Красивата фигура на лекаря от античноста, живял през 4 век пр.н.е е..
Подарък за рибар - Фигура на рибар в лодка Hinz & Kunst
Страхотен подарък за рибар - фигура, изработена от стомана с декорация от медни елементи. Всички модели на дизайнерско студио "Hinz & Kunst" са със запазени авторски п..
Статуетка за подарък - Ангел на мира
Луксозен подарък за жена или мъж, статуетка Ангел на мира от полирезин на компанията Veronese, подходяща за рожден ден, Коледа, бизнес подарък и други поводи. Статуетката..
Статуетка за подарък - Богинята Фортуна
Статуетка за подарък на Богинята Фортуна в 3 размера. Богинята Фортуна, която е едно от най-почитаните божества, смятало се, че от нея зависят не само хората, а и боговет..
Статуетка за подарък - Дракон върху съкровище
Красива малка статуетка с дракон за подарък от магазин Podnesi.bg. Фигурата Veronese представлява дракон стоящ върху сандък със съкровище. Високо качество Материа..
Статуетка за подарък - Зевс
Красива статуетка на върховния древногръцки бог Зевс, поверител на небесното царство, гръмотевиците и светкавиците. Изящната статуетка за подарък на Зевс е подходяща за д..
Статуетка за подарък - Крал Артур
Красива статуетка за подарък на легендарния английски крал Артур, живял според фолклора през 5 - 6 век. Високо качество Метализирана смола Височина: 30 см ..
Статуетка за подарък - Лъв
Красива статуетка на лъв за подарък, изработена от полирезин. Величествената фигура на лъва е произведена с красив дизайн от компанията Veronese. Перфектен подарък за мъж..
Статуетка за подарък - Римска колесница
В Древен Рим колесницата е използвана по време на битки и за забавление на тълпите в арените, когато гладиаторите са се сражавали за живота си. Като подарък тя символизир..
Статуетка за подарък - Рицар 33см с броня и меч
Оригинален и същевременно изключително луксозен подарък за мъж с колекционерска и антикварска стойност. Средновековният рицар с метална броня, шлем и меч, впечатлява с ун..
Статуетка за подарък - Самурай
Потопете се в духа на традиционната япоснка военна култура. Тази статуетка на самурайски войн е изработена до най-малките детайли с изключително високо качество. Фигурата..
Статуетка за подарък за завършване на университет
Статуетка за подарък за завършване на университет за жена. Фигурата на момиче абсолвент е на компанията Veronese. Високо качество Материал: Полирезин Височина: ..
Статуетка за подарък за рибар
Луксозен подарък за мъж рибар, подходящ за рожден ден или друг повод. Красива статуетка на рибар, изработена от метализирана смола на компанията Veronese, модел WU162. ..
Статуетка кон
Стилна статуетка на кон за подарък на компанията Veronese. Красивата фигура представлява величествен кон, изправен свободно на два крака. Статуетката е подходяща за луксо..
Статуетка конче
Стилна статуетка на конче с размери 16 х 9 х 24 см. Фигурата е подходяща за луксозен подарък или красива декорация за дома. Изработена в италиански дизайн от метализирана..
Статуетка на Архангел Михаил за подарък
Луксозна статуетка за подарък на Архангел Михаил, който е главният пазител на Небесното Царство и главен страж на Божия закон. Красивата фигура е изработена от метализира..
Статуетка на богинята Нике за подарък
Луксозна статуетка на Богинята Нике за подарък. Нике в древногръцката митология е богиня на победата. Дъщеря е на титана Палант и океанидата Стикс. Тя е сестра на Зелус, ..
Статуетка на Венециански лъв
Стилна статуетка на Венециански лъв за подарък. Статуетката е подходяща за подарък за мъж за рожден ден и всеки друг повод, както и красива декорация за дома и офиса. ..
Статуетка на Свети Георги
Свети великомъченик Георги Победоносец е един от най-почитаните светци, мъченик за Христовата вяра в Източноправославната църква.Почитан като небесен воин и закрилник на ..
Статуетка на Темида 19см
Красива статуетка на Темида, която олицетворява божествения ред, закон и обичай. Статуетката за подарък е изработена с много високо качество от компанията Veronese, модел..
Статуетка на Темида в бронзов цвят
Изящна статуетка на Темида в цвят бронз, изработена с много високо качество от компанията Veronese Design. Фигурата на Темида е уникален подарък за юристи, адвокати, съди..
Статуетка Фортуна 23см
Стилна статуетка за подарък на богинята Фортуна. Размери: 23 см. височина Материал: Полизерин ..
Статуетка Фортуна 27см
Стилна статуетка за подарък на богинята Фортуна. Размери: 27 см. височина Материал: Полизерин ..
Статуетка Фортуна 31см
Стилна статуетка за подарък на богинята Фортуна. Размери: 31 см. височина Материал: Полизерин ..
Показани са от 1 до 29 от общо 29 резултата на (1 страници)