Меню
Your Cart

Статуетки за подарък

Статуетки за подарък

Колекцията ни от статуетки за подарък, включва фигури от разнообразни материали, изработени с отлично качество. Една от най-подходящите идеи за подарък е да поднесем красива статуетка, която да олицетворява нещо и да му носи освен духовен и материален смисъл. От дълбока древност човечеството проявява интерес към създаването на фигури на хора, божества, животни и предмети най-вече поради религиозни подбуди, а понякога за да изрази чувствата си и преживяното от самия него. С времето е станало характерно хората да си разменят статуетки като дарове, които да носят мир, щастие и хармония на получателя в дома и живота му. Съвсем спокойно можем да кажем, че производството на пластики е древен занаят в който е усъвършенстван до перфекционизъм от съвременните майстори, които ще Ви омаят с красивите и изящни статуетки. При нас ще откриете статуетки на световната марка Veronese, лидер в производството на луксозни статуетки за подарък.

Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.
Доставка до 2 дни
на 90% от продуктите
Преглед на пратката
преди да платите
Покупки на лизинг
за поръчки над 100 лв.
7 години опит
в поднасянето на изненади
Луксозна статуетка за подарък на коленичещ римски центурион от полирезин с размери 17 х 9,5 х 18 см. Центурионите са били членове на командния състав на римската армия, които пряко командвали подразделения наречени "центурии". Центурионите носели посребрена люспеста броня на която били запоени награ..
93.00лв.
Без данък:93.00лв.
Виктория, богинята на победата
Безплатна доставка
Изящна статуетка за подарък на Виктория, древноримската богиня на победата от магазин Podnesi.bgКод: WU75 Производител Veronese Материал: Полирезин Размери: 33см..
110.00лв.
Без данък:110.00лв.
Статуетка на викинг с халба за подарък на мъж Veronese WU181 от магазин Podnesi.bgМатериал: Полирезин Размери 9.5 см х 8 см х 17.5 см Високо качество на изработка..
57.00лв.
Без данък:57.00лв.
Луксозен подарък за жена или мъж, статуетка Ангел на мира от полирезин на компанията Veronese, подходяща за рожден ден, Коледа, бизнес подарък и други поводи. Статуетката може да биде стилна декорация за дома и офиса. Фигурата на ангел пазител, величествено разперил криле, държащ меч е символ на зак..
97.00лв.
Без данък:97.00лв.
Луксозна статуетка за подарък на Архангел Михаил, който е главният пазител на Небесното Царство и главен страж на Божия закон. Красивата фигура е изработена от метализирана смола по италиански дизайн от компанията за статуетки Veronese.Високо качество Размери: 18 х 11 х 26 см Материал: По..
94.00лв.
Без данък:94.00лв.
Атлас
Временно изчерпан
Изящна статуетка за подарък на древногръцкия титан Атлас, който крепи небето. Атлас е брат на Прометей, отличаващ се с огромна сила. Наказан е от Зевс да крепи на раменете си небето, защото участвал в бунта на титаните срещу боговетеМатериал: Полирезин Височина 32 см. Високо качество на и..
132.00лв.
Без данък:132.00лв.
Венециански лъв
Безплатна доставка
Стилна статуетка на Венециански лъв за подарък. Статуетката е подходяща за подарък за мъж за рожден ден и всеки друг повод, както и красива декорация за дома и офиса.Материал: Полирезин Размери: 26 х 14,5 х 18см.Крилатият лъв е символът на Венеция, който фигурира на знамето и герба на..
110.00лв.
Без данък:110.00лв.
Сувенирна статуетка на викинг с чук и щит за подарък на мъж Veronese WU179 от магазин Podnesi.bgМатериал: Полирезин Размери 10 см х 9.5 см х 18 см Високо качество на изработка..
57.00лв.
Без данък:57.00лв.
Декоративна статуетка-часовник с богинята Темида във винтидж стил от магазин за подаръци "Поднеси Усмивка".Размери: 25 х 13 х 6 см Материал: ПолирезинВисоко качество на изработка...
39.99лв.
Без данък:39.99лв.
Стенна декоративна фигура на златен лъв Veronese EN107.Размери: 25/ 9/20.8 см Материал: Полирезин (метализирана смула)..
37.90лв.
Без данък:37.90лв.
Луксозна статуетка на Богинята Нике за подарък. Нике в древногръцката митология е богиня на победата. Дъщеря е на титана Палант и океанидата Стикс. Тя е сестра на Зелус, Биа и Кратос, които помагат в победите. Нике участва в борбата за власт между Зевс и Кронос, заставайки на страната на Зевс. След ..
89.00лв.
Без данък:89.00лв.
Зевс
Временно изчерпан
Красива статуетка на върховния древногръцки бог Зевс, поверител на небесното царство, гръмотевиците и светкавиците. Изящната статуетка за подарък на Зевс е подходяща за декорация на дома и офиса. Високо качество Материал: метализирана смола Височина: 28 см..
97.00лв.
Без данък:97.00лв.
Крал Артур
Временно изчерпан
Красива статуетка за подарък на легендарния английски крал Артур, живял според фолклора през 5 - 6 век.Високо качество Метализирана смола Височина: 30 см..
135.00лв.
Без данък:135.00лв.
Лъвска глава за декорация на стена 81027980 от магазин Podnesi.bgРазмери: 34 х 33.3 х 20.5 см Материал: Полирезин..
99.99лв.
Без данък:99.99лв.
Оригинален подарък за адвокат, съдия или прокурор - Фигура на Темида
Временно изчерпан
Оригинален подарък за адвокат, съдия или прокурор - Фигура на Темида от гайки и болтове.Фигура, изработена от стомана, с декорация от медни елементи.Всички модели на дизайнерско студио "Hinz & Kunst" са със запазени авторски права, тъй като всеки от тях е уникално съчетание на болтове, гайки..
89.00лв.
Без данък:89.00лв.
Подарък за лекар - Статуетка на Хипократ с клетвата WU177 Подарък за лекар - Статуетка на Хипократ с клетвата WU177
Временно изчерпан
Изключително луксозен подарък за лекар, който представлява статуетка на бащата на медицината Хипократ. Красивата фигура на лекаря от античноста, живял през 4 век пр.н.е е изработена от полимерна смола, известна като полирезин и стои гордо върху пиедестал с изписана на старогръцки език хипокарто..
134.00лв.
Без данък:134.00лв.
Пясъчен часовник за подарък във вид на статуетка с два крилати лъва. Пясъчният часовник е подходящ за оригинален подарък както за мъже, така и за жени, за рожден ден или бизнес подарък.Размери: 21 х 7 х 18 см Материал: Полирезин ..
97.00лв.
Без данък:97.00лв.
Самурай
Безплатна доставка
Потопете се в духа на традиционната япоснка военна култура. Тази статуетка на самурайски войн е изработена до най-малките детайли с изключително високо качество. Фигурата представлява самурай държащ два японски меча катана.Високо качество Височина: 22см. Материал: полирезин..
119.00лв.
Без данък:119.00лв.
Свети Георги
Безплатна доставка
Свети великомъченик Георги Победоносец е един от най-почитаните светци, мъченик за Христовата вяра в Източноправославната църква.Почитан като небесен воин и закрилник на смелите мъже, на войници, животновъди и земеделци.Материал: Полирезин Височина:  29.50см...
112.00лв.
Без данък:112.00лв.
Оригинален и същевременно изключително луксозен подарък за мъж с колекционерска и антикварска стойност. Средновековният рицар с метална броня, шлем и меч, впечатлява с уникалния си реалистичен дизайн, изпипан в най-малките детайли от епохата. Статуетката е произведена от компанията Veronese, като е ..
89.00лв.
Без данък:89.00лв.
Статуетка за подарък на Богинята Фортуна в 3 размера. Богинята Фортуна, която е едно от най-почитаните божества, смятало се, че от нея зависят не само хората, а и боговете. Тя е богиня на щастието и късмета. Богиня на съдбата и щастливата случайност. Фортуна държи в ръцете си рога на изобилието..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Статуетка за подарък - Лъв
Безплатна доставка
Красива статуетка на лъв за подарък, изработена от полирезин. Величествената фигура на лъва е произведена с красив дизайн от компанията Veronese. Перфектен подарък за мъж за рожден ден и юбилей. Царят на животните символизира сила и смелост.Високо качество Материал: Метализирана смола Вис..
189.00лв.
Без данък:189.00лв.
Статуетка за подарък за завършване на университет
Временно изчерпан
Статуетка за подарък за завършване на университет за жена. Фигурата на момиче абсолвент е на компанията Veronese.Високо качество Материал: Полирезин Височина: 23 см...
75.00лв.
Без данък:75.00лв.
Статуетка за подарък за рибар
Временно изчерпан
Луксозен подарък за мъж рибар, подходящ за рожден ден или друг повод. Красива статуетка на рибар, изработена от метализирана смола на компанията Veronese, модел WU162.Високо качество Размери: 19,5 х 11 х 17 см. Материал: полирезин..
97.00лв.
Без данък:97.00лв.
Статуетка кон
Безплатна доставка
Стилна статуетка на кон за подарък на компанията Veronese. Красивата фигура представлява величествен кон, изправен свободно на два крака. Статуетката е подходяща за луксозен подарък и красива декорация за дома. Прецизно изработена до най-малките детайли от метализирана смола.Високо качество ..
112.00лв.
Без данък:112.00лв.
Стилна статуетка на конче с размери 16 х 9 х 24 см. Фигурата е подходяща за луксозен подарък или красива декорация за дома. Изработена в италиански дизайн от метализирана смола това е страхотен подарък за мъж и жена, символизиращ свободата...
69.00лв.
Без данък:69.00лв.
Стилна статуетка на орел, разперил гордо крила за подарък от магазин Podnesi.bgМатериал: Полирезин Размери: 30см х 32см..
39.00лв.
Без данък:39.00лв.
Красива статуетка на Темида, която олицетворява божествения ред, закон и обичай. Статуетката за подарък е изработена с много високо качество от компанията Veronese, модел WU146. Чудесен луксозен подарък за съдяи, адвокат, прокурор или юрист.Високо качество Височина: 19см...
63.00лв.
Без данък:63.00лв.
Показани 1 от 28 | 37 (2 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.