Връзка с нас 0877 55 71 79

Красиви подаръци за жени и как да усмихнем деня й

Една френска поговорка гласи, че ако успеете да разсмеете една жена, тя е наполовина ваша. Ще си позволим да парафразираме тази мисъл и ще  кажем, че ако успеете да подарите нещо, макар и малко, и докоснете с подаръка си сърцето на една дама, тя е наполовина Ваша. Превърнете един обикновен ден в празник, който ще бъде запомнен, като изберете красив подарък за жената, на която държите. Това можете да направите още сега като посетите сайта за подаръци Podnesi.bg и разгледате различните предложения за подаръци. 

С какво трябва да се отличава подаръкът за жена?

На първо място, той трябва да бъде изискан, да притежава класа, да изразява вашето отношение. Без съмнение вашата приятелка, майка или съпруга заслужава най-доброто. Друго важно правило при избор на подарък за дама е да се акцентира на това, което тя обича и харесва. Знаете, че жените са многолики и понякога се променят като хамелеон. Важно е да усетите на каква вълна е вашата дама и от какво се увлича в настоящия момент. Ако си пада по екстравагантни бижута, можете да я зарадвате с поставки за пръстени във формата на три стилизирани животни, кутия за бижута с флорални мотиви или изискано колие.

Ако вашата дама обожава разходките сред  природата и има активен начин на живот, може би е по-добре да предпочетете подарък като чанта за пикник, красиви чаши за чай и да отправите предложение за съвместен пролетен излет. За да направите впечатление и да създадете настроение, съчетайте подаръка с хубаво преживяване. Няма нищо по-приятно от споделените преживявания, а когато те са „подправени“ с красив подарък, впечатлението е наистина запомнящо се. Не пропускайте да добавите красива картичка към вашия подарък и да напишете на кратко вашето послание на нея. Поздравете дамата за рождения й ден, Св. Валентин или празника на жената или просто напишете:

„Това е подарък без повод,

защото нямам нужда от повод,

за да мисля за теб.“ 

Write a comment

Note: HTML is not translated!