Връзка с нас 0877 55 71 79

Полезни статии за подаръци

Уважаеми клиенти, често когато се налага да търсим подарък за наш близък човек се изправяме пред редица трудности. Творчески колапс за идеи, ограничен бюджет, липса на информация от какво се нужда празнуващия. За това нашия блог може да се окаже решаващ за Вашия избор. При нас може да прочетете полезни статии за подаръци, детски играчки и други стоки, които предлагаме в онлайн магазина ни.


Подаръци за Коледа за мъжеНай-светлият празник наближава и вероятно се чудите с какво да зарадвате близките си тази година, така че, всички да са доволни и щастливи. Обикновено дамите най-много се затрудняват, когато кроят планове за подаръци за мъжете. Обратното сякаш е по-лесно и един мъж, дори и да е лишен от голямо въображение, винаги може да зарадва жената, която обича, с някое от популярните класически решения, каквито са бижутата, например. Не по този начин стои обаче въпросът при избора на коледен подарък за мъж.

Красиви подаръци за жени и как да усмихнем деня йЕдна френска поговорка гласи, че ако успеете да разсмеете една жена, тя е наполовина ваша. Ще си позволим да парафразираме тази мисъл и ще  кажем, че ако успеете да подарите нещо, макар и малко, и докоснете с подаръка си сърцето на една дама, тя е наполовина Ваша.

Детски играчки Лего НинджагоЗапознайте се с любопитната история на детските играчки Лего Нинджаго, базирани на едноименния детски телевизионен сериал.

Черен Петък - Историята на Black FridayРазберете повече за историята на традиционния ден на големи промоции и продажби известен като Черен Петък или Black Friday.

Как да успеем в бизнеса? 7 съвета за успехИмате идея, имате капитал. Искате да изградите успешен и печеливш бизнес? Предоставяме ви 7 съвета за успешен бизнес. 

Нови филми през 2018г. по книгиРазберете кои ще са най-новите филми, които ще излязат на екран по книги през 2018 г.

Статуетки за подарък VeroneseИскате да купите красива и стилна статуетка за подарък? Тогава правилният избор е Veronese. Ако до сега не сте чували за тази марка в следващите редове ще Ви запознаем с нея.

Историята на LEGOВ наши дни едва ли има човек, който да не е чувал за LEGO. Цветните взаимносвързани пластмасови тухли, придружавани от разнообразни фигурки са най-популярната и разпознаваема детска играчка в световен мащаб и днес ще Ви разкажем за историята на компанията. 

Хубави идеи за подарък на женаВсички жени обичат подaръците. За да поднесем подарък на любимата жена не е нужен повод, но и поводите не са малко: рожден ден, имен ден, годишнина, 8 март, Свети Валентин, Коледа. Колко често ни се налага, да купуваме подарък? Отговорът за много хора е често, а това понякога никак не е лека задача. Ще се постараем в следващите редове да Ви бъдем близък приятел, като Ви насочим с полезна идея за подарък на жена. 

Пожелания за рожден ден101 оригинални пожелания за рожден ден за мъже, жени, деца, приятели и роднини. Уникални и забавни поздрави за картички с които да поднесете любов.

Показани са от 1 до 10 от общо 12 резултата на (2 страници)