Връзка с нас 0877 55 71 79

Пожелания за рожден ден


Като всички често се намираме в ситуация в която наш близък приятел или член на семейството празнува рожден ден, но не можем да намерим идеалното пожелание за рожден ден, което да поднесем на празника, за да го направи още по-специален и забавен за него. За Ваше улеснение екипът на Podnesi.bg създаде тази колекция от уникални пожелания за рождения ден, която искрено се надяваме да Ви бъде полезна. Тук сме подготвили за вас някои от най-оригиналните, интересни и сърдечни пожелания за рождени дни за важни хора в живота ви, като приятели, роднини и добри познати. Вземете химикал и изразете чувствата си смело и без задръжки!


Пожелания за рожден ден на жена

Желая ти здрав живот изпълнен с богатство, имоти и дълги почивки в Маями.
Луди купони с алкохол в големи дози и секс в оригинални пози!

***
Бъди жена благословена,
с любов и нежност надарена,
с усмивка вечно озарена
и с много радост наградена!

Пожелания за рожден ден на мъж

Желая ти да бъдеш жив и здрав,
и все така със този весел нрав,
да печелиш на всички сърцата,
и да ти е пълна винаги душата!

***

Компанията ни те поздравява – здраве и късмет ти пожелава!
Като скала да си корав и за жените ледоразбивач!
Нека винаги си в настроение и да правиш всичко с вдъхновение!
С пари да се заринеш и на остров Бали се препичаш!


Пожелания за рожден ден на съпруга

За рождения ден на жена Ви е важно да сте сигурни, че денят ще бъде специален за нея. Тя наистина ще оцени, когато отделите време, за да изразите любовта си, да покажете благодарност или да излезете от пътя си, за да я дарите с малко повече внимание, което заслужава.  Един от начините по които можете да направите деня и още по-забележителен е да и дадете съобщение за рождения ден, което наистина показва колко ви е грижа за нея. Разбира се, подаръците винаги са прекрасни, но думите, придават тежест. Ако се борите с това как да уловите чувствата си, то тук има няколко съобщения за рождения ден на съпругата Ви, които се надяваме да бъдат точно това, което търсите.

***

Ти си моята първа дама – в живота пътеводната звезда!
Благословен съм, че си до мен всеки Божи ден!
От сърце ти пожелавам да си здрава и засмяна 
и каквото ти е на сърце, това да ти е и в ръце!

***

В добри времена и в трудни времена искам да знаеш, че те ценя.
Нека винаги се чувстваш толкова обичана, колкото и аз. 
Честит рожден ден, скъпа.

***

На рождения ти ден искам да ти напомня, че си специална не само за мен, но и за всички, които са привилегировани да те познаят и знаят какъв невероятния човек си. Трудно е да откриеш човек като теб,  а да имам съпруга като теб е истински подарък. Обичам те!

Пожелания за рожден ден на съпруг

Трудността да намериш съвършеното нещо за съпруга си на рождения му ден е патентовата. Особено след всичките години съвместен живот и винаги надпреварата да бъдеш оригинална с изненадите. Независимо дали предпочита романтично, симпатично или просто забавно пожелание, хвърлете един поглед на нашите предложения. 

Съпругът ми познава саундтрака на моя живот. Хубава и луда какафония в която все още предпочита бие барабаните. Честит рожден ден скъпи.

***

Всеки миг, който съм прекаралa с теб е изключителен. Ти си любезен и толкова красив съпруг. Честит рожден ден на любовта на моя живот.

***

Честит рожден ден моя съпруга, който винаги ме кара да се чувствам уверена и силна. Размива ме, когато ми е трудно и ти благодаря, че винаги вярваш в мен. Дано се чувстваш толкова ценен колкото и аз.

***

Въпреки, че сме станали вече по-възрастни, винаги откривам нови причини да те обичам. Ти си любящ баща и невероятен съпруг. Надявам се, че рожденият ти ден ще изпълнен с много любов и радост, такава с каквато ни даряваш ти. Обичам те!

***

Любов моя, ти си като кутия с пастели, внасяш цвят в живота ми. Когато се срещнах с теб, нямах представа колко жизнерадостен ще стане моят свят. Ето защо цял живот ще оцветяваме извън линиите заедно.


Пожелания за рожден ден на дете - дъщеря или син

Да имаш дете е може би най-голямата радост в живота си, но да знаеш какво точно какво да я купиш за рожден ден на дъщеря си или сина си може да бъде изключително трудно. Най-малко трябва да разбереш какво послание да напишеш. А ето и няколко реда от нас..

***

Честит рожден ден на моята скъпа дъщеря! Ти си невероятно ценна и се надявам, че осъзнаваш, че си всичко за мен. Нека рождения ти ден да бъде изпълнен с великолепие и любов.

***

Ти си толкова положителна, очарователна дъщеря.  Горд съм, че мога те нарека своя дъщеря, защото никой друг не може дори да се надява да се сравни с теб. Честит рожден ден на моето перфектно малко момиче!

***

Денят, в който си се роди, беше най-хубавия момент в живота ми! Аз съм толкова благодарен, че имам дъщеря, която е честна, красива и интелигентна като теб. Честит рожден ден на моето момиче!

***

Всеки ден съм благодарен, че дойде в моя свят. Усмивката ти и смехът ти са еликсир на сърцето ми. Ти не донесе нищо друго освен щастие в живота ми. Честит рожден ден! (Подходящо е за момичета и момчета)

***

Надявам се винаги да водиш към посоката на успеха, сине мой! Дали в живота или в любовта, искам всичките мечти и амбиции да си сбъднеш ти. Честит Рожден ден!


Пожелания за рожден ден на приятел

Може да е трудно да намериш точните думи, които да кажеш на най-добрия си приятел на рождения му ден или когато се опитваш да вдигнеш тост пред приятно почерпената компания на неговото парти. Така че, си води записки и просто използвай нашия списък с пожелания за рождения му  ден, за да ти помогнат!


Надявам се, че никога няма да спреш да се наслаждаваш на малките неща в живота. Защото това прави живота да си струва. Надявам се да отделиш време, за да се насладиш на настоящето, докато работиш за по-добро бъдеще. Надявам се, че ще бъде твоята годината, изпълнена със спомени, щастие и приключения.

***

Когато се замисля и се върна обратно през всички онези неща, през които сме преминали заедно съм толкова благодарен, че си бил до мен. Честит рожден ден на моя най-добър приятел, който никога не ме остави да вървя сам.

***

Най-добрите приятели са като пръдните. Някои са тихи, други са силни. Те те засрамват публично. Те те карат да се чувстваш добре. И те карат да се смееш!

***

Надяваме се, че със статията ни сме Ви помогнали да откриете перфектното пожелание или поне да се усмихнете. Не пропускайте да прегледате нашите луксозни подаръци в онлайн магазина ни.
Поздрави, Екипът на Podnesi.bg!

Write a comment

Note: HTML is not translated!