Производител : Inpro Solar
Код на продукта : INTSOLAR 6620
Статус : В наличност
129,00лв.
Цена с ДДС: 129,00лв.

Брой

Icon Попитай за този продукт
Купи онлайн с 5% отстъпка

    Поръчайте изгодно всеки непромоционален продукт с 5% отстъпка от магазин за подаръци и сувенири Podnesi.bg. Отстъпката ще се зареди автоматично след като добавите продукт в кошницата и не важи за продукти в активна промоция. Приятно пазаруване!

Велосипедист, който непрестанно върти педалите на колелото, без да се стича и капка пот от лицето му. Всичко това е благодарение на неизчерпаемата слънчева енергия. Този уникален иновативен подарък е част от колекцията луксозни подаръци на компанията Inpro Solar, модел 6620.  

В основата е инсталирана соларна клетка. Когато тя е осветена от пряка слънчева светлина, кара двигателя да работи и велосипедиста може вечно да върти педалите. Подобен ефект може да бъде постигнат и с много силна хологенна светлина. Вечният велосипедист е уникален подарък за мъже и жени, който може да послужи за оригинална декорация в дома и на бюрото в офиса.

Моля, обърнете внимание:
Източници на светлина като луминисцентни лампи, енергоспестяващи крушки или диодни лампи не са достатъчен източник на енергия, за да задвижат велосипедиста.

Технически данни

  • Модел: Inpro Solar 6620
  • Тегло: 449 г.
  • Размери: 14,5 x 9 x 12 см

Напишете коментар

Забележка: HTML не се поддържа!
Верификация
Подобни продукти
Нашите марки