Бранд : Hinz & Kunst
Код : HK59
Статус : Изчерпан
85,00лв.
Цена с ДДС: 85,00лв.

Брой

Icon Попитай за този продукт
Купи с подарък 5% отстъпка

    За всяка поръчка над 50 лв. от магазин за подаръци Podnesi.bg, получавате 5% отстъпка. Отстъпката ще се зареди автоматично след като добавите продукт в кошницата. Приятно пазаруване!

Уникален подарък за любимата жена с неповторим дизайн от онлайн магазин за подаръци Podnesi.bg Луксозна фигура, изработена от стомана с медни елементи, изобразяваща мъж, който поднася сърцето си и букет цветя на любимата. Стоманата първо е огъната и нарязана, след това заварена и накрая с ръчно лакирана с четка. Статуетката е подходяща за подарък за жена за Свети Валентин, годишнина и други лични поводи.

  • Височина: 18см.
С големия избор на фигури и статуетки за подарък Hinz & Kunst за всяка възможна житейска ситуация, определено ще намерите подарък, който съответства на човека, който искате да изненадате. Всяка фигура е уникална и е продукт на занаятчийство. Независимо дали става дума за подарък за рожден ден, подарък за Коледа, Свети Валентин, сватба или бизнес подарък тези продукти винаги ще изпълнят целта си и ще имат трайна стойност.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се поддържа!
Верификация
Подобни продукти
Нашите марки