Меню
Your Cart

Парти игри

Парти игри

Игри за партита и възрастни

Ще се срещате с приятели или планирате събитие с колеги? Ще имате голяма семейна вечеря или вашите приятели/роднини ще ви дойдат на гости? Или може би сте били поканени на рожден ден и друго подобно събитие в голяма или малка компания? Ако желаете да  разнообразите забавлението си, парти игрите са идеалният избор за това. Възможността да прекарате времето си с интерес в компанията на приятели или роднини е безценна с парти игри. Когато избирате такива, първо трябва да решите кои жанрове ви интересуват най-много вас и хората с които ще ги играете. Знаейки колко участници в играта са планирани, можете да изберете минималния и максималния брой играчи за всяка игра.

Над 7000 идеи
за интересни и луксозни подаръци
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.
Доставка до 2 дни
на 85% от продуктите
Преглед на пратката
преди да платите
7 години опит
в поднасянето на изненади
Клуб ДетективКлуб Детектив е асоциативна парти игра с елементи на дедукция, съчетаваща в едно живописни, абстрактни илюстрации с вълнуващи взаимодействия между играчите! Всеки рунд един от вас играе карта и скришом записва дума на тефтерчета, които раздава на останалите на посоки. Едно от тефтерчета..
55.71лв. 59.90лв.
Без данък:55.71лв.
DixitЕдна от най-популярните бордови игри на пазара е Dixit, която подтиква към креативност и богато въображение. В хода на действието на всеки рунд се раздават на всеки участник по 6 карти, като всеки се редува да бъде разказвач. Този, който е наред да разказва, вижда своите карти, харесв..
51.06лв. 54.90лв.
Без данък:51.06лв.
Благодарение на настолната игра Концепт, вече не е нужно да говорите, за да комуникирате! Чрез комбиниране на универсални икони можете да подскажете значението на стотици обекти, имена, заглавия и персонажи!Инструкции за игра КонцептОтбор от двама играчи, седящи един до друг на масата, избир..
50.22лв. 54.00лв.
Без данък:50.22лв.
10 зараВсеки рунд ще хвърляте по 10 зара. На тези зарове са написани думи. Разгледайте ги внимателно, но .... бързо! Целта е да се роди идея от асоциациите, които ви създават част от думите, която да бъде предадена на останалите играчи. Само един, обаче, ще може да предаде идеята си на своя отбор - ..
34.32лв. 36.90лв.
Без данък:34.32лв.
ДаниВ Дани играчите влизат в ролята на различните самоличности в главата на... Дани. Всъщност обаче един от вас е самият Дани. Всеки ход един от играчите е активната личност и ще трябва да обясни 1 от 5 възможни идеи, представяйки я на останалите чрез илюстрирани карти със спомени. След като направи..
34.32лв. 36.90лв.
Без данък:34.32лв.
ДекриптоПрисъединете се към най-добрия криптографски екип в света! Мисията ви е да предавате тайни кодове на съотборниците си без да позволявате на противниковия отбор да ги прихваща. Декрипто е игра на завоалирана комуникация: трябва да давате указания, които са едновременно прецизни, така че съотб..
34.32лв. 36.90лв.
Без данък:34.32лв.
Мол МагикаМол Магика е хумористична кооперативна игра с изключително лесни правила, в която управлявате приключенци, опитващи се да ограбят мол и да избягат заедно от лабиринта на коридорите и ескалаторите му. Тя впечатлява играчите с уникална система на комуникация - докато играете не може да общув..
41.76лв. 44.90лв.
Без данък:41.76лв.
Саботьор 1+2Българското издание Саботьор 1+2 включва базовата игра Саботьор и разширението Саботьор 2 в една кутия! Нищо не вълнува джуджетата така, както златото. Като всеки представител на тези целеустремени дребосъци, вие се стараете да събирате още и още от ценния метал. Но кой е златотърсач... ..
32.46лв. 34.90лв.
Без данък:32.46лв.
Словесни клопкиВ Словесни клопки участниците се разделят на два отбора и всеки рунд избират лидер, който трябва да обясни чрез асоциации определена дума. Уловката е, че противниковият отбор също знае думата и може да подбере определени думи капани - ако попаднете на тях, губите хода си! Отборът, кой..
34.32лв. 36.90лв.
Без данък:34.32лв.
В най-новото разширение на Диксит живописните и ярки илюстрации на Себастиен Телеши повдигат завесата на фантастичен свят, огледално отражение на нашия!Насладете са нови забавления с допълнението Dixit Огледала! Използвайте картите от основната игра Dixit или новите допълнителни карти, а дори можете..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Dixit 2 е разширение за нашумялата игра Dixit, включващо 84 уникални карти, всяка от които - ново предизвикателство за вашето въображение. За пълноценна игра са необходими компонентите от основната игра.Dixit e гениално проста игра, която можеш да играеш почти с всеки, с когото з..
27.81лв. 29.90лв.
Без данък:27.81лв.
Картината струва повече от хиляда думи. Играта с безброй награди, която вече се играе навсякъде по света, се завръща с разширение от 81 нови карти.Потопи се в света на сънищата и мечтите, измъдрувани от Жан-Луи Рубира и илюстрирани от Ксавие Колет. Същата топла, весела игра за стари и млади, за семе..
27.81лв. 29.90лв.
Без данък:27.81лв.
Нови светове в Dixit! Играта се завръща с ново разширение и още омагьосващи илюстрации!Новото издание си има и нов художник - французинът Клемон Лефевр. Открий 84 нови карти за обогатяване на играта - всяка от тях ще те изпрати във вълнуващ и странен нов свят.Не чакай дълго, преди да покориш тези пр..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Dixit … неочаквана, вълшебна и изразителна игра, еднакво забавна със семейство или с приятели. Това са новите допълнителни карти за отличената с множество награди Dixit. Потопете се в сюрреалистичния свят на илюстратора Франк Дион, където необикновени и фантастични образи оживяват в реални и нереалн..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Неколкократно награждаваната Dixit се завръща с ново разширение, което да ви отведе отвъд границите на собственото въображение... Carine Hinder и Jérôme Pélissier са илюстратори на детски книги с вкус за шарени и изпълнени с живот светове. Творческата двойка работи заедно по всяка карта от това разш..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Насладете се на нови забавления с допълнението Dixit Revelations! Използвайте картите от основната игра Dixit или новите допълнителни карти, а дори можете да гисмесите и да ги ползвате заедно! Играта свършва когато някойиграч събере 30 точки.Съдържа 84 карти с изображения**За да играете с тези карти..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Dixit … неочаквана, вълшебна и изразителна игра, еднакво забавна със семейство или с приятели. Това са новите допълнителни карти за отличената  с множество награди Dixit.Оставете се на майсторството на художника Пол Ечегойен да ви поведе към кръстопътя между капризната реалност и странни пророч..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Вдъхнете нов живот на вашите Dixit забавления с Dixit Anniversary!Dixit … неочаквана, вълшебна и изразителна игра, еднакво забавна със семейство или с приятели. Това са новите допълнителни карти за отличената  с множество награди Dixit.Всички илюстратори от предишните издания са поканени да уча..
31.53лв. 33.90лв.
Без данък:31.53лв.
Dixit OdysseyDixit Odyssey е същевременно разширение на оригинала, но може да бъде играна и самостоятелно. Илюстрациите на картите са от Пиер Лешевалие, оцветени от любимата на почитателите на Dixit Мари Кардо. Кутията е устроена така, че може да събере всички карти от Dixit и Dixit 2, за да пренася..
51.06лв. 54.90лв.
Без данък:51.06лв.
Експлодиращи котетаНестандартна доза настолен адреналин от играта Експлодиращи котета представлява силно стратегическа, задвижвана от котета версия на Руска Рулетка. Играчите теглят карти, докато някой не изтегли Експлодиращо Коте и не гръмне, и пукне, и излезе от играта - освен ако няма карта ..
37.11лв. 39.90лв.
Без данък:37.11лв.
Създадена от Елан Лий (XBOX, ARGs), Матю Инман (The Oatmeal), и Шейн Смол (XBOX, Marvel), Експлодиращите Котета станаха легендарни през 2015 година, когато над 219 000 души подкрепиха играта в Kickstarter.Играта представлява силно стратегическа, задвижвана от котета версия на Руска Рулетка. Играчите..
37.11лв. 39.90лв.
Без данък:37.11лв.
ЛУЗЪРПомислете добре преди да се захващате с магии, за да не прекарате остатъка от живота си като жаба! В тази лукава игра на блъфиране и стратегия няма победители: или оставате хора, или сте губещи.Внимавайте в картинката на картите и използвайте безумните ефекти на специалните карти, за да оц..
14.79лв. 15.90лв.
Без данък:14.79лв.
Парти игра на морални дилеми с ужасен край!Трамвай Терзание е най-новата игра на Cyanide & Happiness – същите хора, дето съсипаха Интернета. Вие сте в ролята на ватман в безконтролен трамвай и трябва да решавате кой ще живее и кой не! 500 изящно рисувани карти, с чиято помощ ще създавате ужасява..
37.11лв. 39.90лв.
Без данък:37.11лв.
Показани 1 от 23 | 23 (1 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.