Бранд : Hasbro
Код : 033417
Статус : Изчерпан
69,50лв.
Цена с ДДС: 69,50лв.

Брой

Icon Попитай за този продукт
Купи с подарък 3% отстъпка

    За всяка поръчка над 100 лв. от магазин за подаръци Podnesi.bg, получавате 3% отстъпка. Отстъпката ще се зареди автоматично след като добавите продукт в кошницата. Приятно пазаруване!

Разгледайте каталога ни с най-добрите идеи за подарък за всеки повод.

Изживейте вдъхновението и открийте страхотна изненада за Ваш близък за рожден ден или Коледа.

Игра монополи Банкиране - монополи с кредитни карти, настолна игра за семейството и приятели. Нова версия на играта Monopoly вече е на разположение: Ultimate Banking Edition. В това ново издание парите Monopoly изчезват! Monopoly Ultimate Banking разполага с инструмент с технология за докосване, която прави играта по-бърза и по-забавна. Всеки играч получава по една кредитна карта, а устройството Ultimate Banking следи парите за всеки един от тях. Също така, картите за собственост могат да се сканират. Картите Шанс са заменени с карти Местоположение и Събития, с които можеш да придвижваш пионката до конкретен имот. Наемите могат да бъдат високи или ниски, играчът може да спечели или да загуби пари, а някой дори може да бъде изпратен в затвора! Предизвикай семейството и приятелите си да спечелят всичко с новата игра Ultimate Banking Monopoly.

В патентована от Чарлз Дероу през 1935 г.  игра монополи играчите се състезават в добиването на печалби чрез стилизирана икономическа дейност, включително купуване, наемане и отдаване на имоти с помощта на игрални пари, докато хвърлят зарове и се придвижват по игралното поле. Играта е наречена на икономическата идея за монопол - добиването на пълен контрол над някакъв пазар от един-единствен продавач.

 

 

Батерии: 3 AA /не са включени в комплекта/
Размери : 39 см x 27 см x 5 см.
 
Брой играчи: от 2 до 4
Препоръчва се за деца над 8+ години.

 

 

 

Напишете коментар

Забележка: HTML не се поддържа!
Верификация
Подобни продукти
Нашите марки