Меню
Your Cart

Монополи

Монополи
Идеи за смарт подаръци
луксозни и оригинални
Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.
Доставка до 2 дни
на 85% от продуктите
Преглед на пратката
преди да платите
7 години опит
в поднасянето на изненади
Монополи
Временно изчерпан
Най-известната игра с недвижими имоти, в класически вариант, с улиците на Букурещ. В патентована от Чарлз Дероу през 1935 г.  игра монополи играчите се състезават в добиването на печалби чрез стилизирана икономическа дейност, включително купуване, наемане и отдаване на имоти с помощта на игрални..
46.90лв.
Без данък:46.90лв.
Монополи за деца - децата влизат в контакт със света Monopoly и се учат, чрез игра, да управляват парите - това е игра за възрастни, реализирана в опростен вариант, разбираема за деца! Новата версия пешки хубаво Ви посреща с нас. В патентована от Чарлз Дероу през 1935 г.  игра монополи играчите се с..
39.90лв.
Без данък:39.90лв.
Монополи измамници Монополи измамници
Временно изчерпан
Специално издание на класическата настолна игра Монополи, озаглавено Издание за измамници от Podnesi.bg.Съдържа:игрална дъска пластмасова дръжка 6 жетона 15 карти Cheat 16 карти с нотариални актове 16 карти за шанс 16 карти в общността 16 хотели 2 зарчета пакет за пари ..
47.90лв.
Без данък:47.90лв.
Най-известната настолна игра с недвижими имоти, в класически вариант.Монополи Класик  е на български език с нови и по-интересни 3D фигури. Премести на дъската, продавай и купувай недвижими имоти и изграждай къщи и хотели в движение. Целта е да се правиш печеливши сделки и бързо д..
48.90лв.
Без данък:48.90лв.
Монополи с кредитни карти Банкиране Монополи с кредитни карти Банкиране
Временно изчерпан
Игра монополи Банкиране - монополи с кредитни карти, настолна игра за семейството и приятели. Нова версия на играта Monopoly вече е на разположение: Ultimate Banking Edition. В това ново издание парите Monopoly изчезват! Monopoly Ultimate Banking разполага с инструмент с технология за докосване, коя..
69.50лв.
Без данък:69.50лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.