Бранд : Denix
Код : 1231/G
Статус : Изчерпан
65,00лв.
Цена с ДДС: 65,00лв.

Брой

Icon Попитай за този продукт
Купи с подарък 3% отстъпка

    За всяка поръчка над 100 лв. от магазин за подаръци Podnesi.bg, получавате 3% отстъпка. Отстъпката ще се зареди автоматично след като добавите продукт в кошницата. Приятно пазаруване!

Разгледайте каталога ни с най-добрите идеи за подарък за всеки повод.

Изживейте вдъхновението и открийте страхотна изненада за Ваш близък за рожден ден или Коледа.

Репродукция на Flintlock Blunderbuss  от метал и дърво със симулиран механизъм за зареждане и стрелба. Пистолетът е подходящ за луксозен подарък за мъж, бизнес подарък или стилна декорация за дома.

Пистолетите Blunderbuss обикновено са много къси, цевта е 60 см в дължина, като в същото време дължината на цевта на мускета е повече от 90 см. Механизмът за произвеждане на изстрел се основава на кремък или кремъчен камък, който чукът удря създавайки  искра, която възпламенява барутния прах. Изисква се ръчно зареждане на боеприпасите, които се вкарват през цевта след всеки изстрел. Обикновено оръжието е заредено с един оловен куршум, въпреки че може да се използва и с няколко куршума с по-малки размери (пелети).

  • Дължина: 39см.
  • Тегло: 600 гр.
  • Материал: Дърво и стомана

Този модел, използван през 18 век. като предшественик на пушката е бил много неточен, но полезен по време на военноморски битки. Освен това тези оръжия се използват за един изстрел, тъй като методът им за презареждане е много бавен и не е имало време за такова. Следователно бойците след стрелба са били принудени да извадят сабите си или мечовете си тъй като обстоятелствата не позволяват да се презареждат бързо.

Напишете коментар

Забележка: HTML не се поддържа!
Верификация
Нашите марки