Връзка с нас 0877 55 71 79

Защита на личните данни

В този раздел са описани начините, по които "Ейч Ди Бизнес Груп" ЕООД собственик на онлайн магазин Podnesi.bg събира, обработва и използва информацията за своите клиенти и потребители, посещаващи уебстраницата https://podnesi.bg/. Публикуваната в този раздел политика за поверителност се прилага единствено за тази уебстраница. “Ейч Ди Бизнес Груп" ЕООД не носи отговорност за политиките във връзка с лични данни на уебстраници, собственост на трети лица и администрирани от трети лица. 

 

Aдминистратор на лични даннни и координати за връзка с него.


Администратор на личните данни е „Ейч Ди Бизнес Груп“ ЕООД, дружество със седалище и адрес на управление в България, област София, гр. София, община Столична, район Подуяне, ж.к. Хаджи Димитър, ул. Найден Георгиев 43, вх.1, ет.3, ап5., вписано в търговски регистър на България с ЕИК 204166480. Длъжностно лице за защита на личните данни е управителят Стефан Илиев. Можете да се свържете с адмистратора на лични данни на посочения по-горе адрес, на телефон 0877 55 71 79 или на и-мейл адрес office@podnesi.bg

 

Поверителност, предназначние  и цели на обработването на личните данни


„Ейч Ди Бизнес Груп“ събира и обработва данни за потребителите и своите клиенти, за да може да предостави по-добро обслужване и да достави поръчаните стоки успешно на свойте клиенти."Ейч Ди Бизнес Груп" ЕООД, събира лични данни като: две имена, електронен адрес (имейл), телефонен номер, адрес за доставка, което означава населено място и улица с номер. Личните данни, които попълвате в интернет магазин Podnesi.bg при регистрация или финализиране на поръчка ще бъдат използвани единствено за Вашето обслужване – обработка на поръчки, изпращане на информационен бюлетин (ако сте дали своето съгласие) и връзка с Вас, в случай на възникнали проблеми, свързани с изпълнението на Вашата поръчка. Ние гарантираме, че тези данни няма да бъдат предоставяни противозаконно на трети лица или използвани за цели, различни от долуописаните. Потребителският акаунт и данните в него могат да бъдат изтрити при желание от страна на потребителя. Използването на уеб сайт https://podnesi.bg/ е безплатно и не е нужна регистрация и предоставяне на данни от всеки потребител.

 

Лични данни могат да се попълват в онлайн магазин Podnesi.bg в следните случаи:

  • Потребители и клиенти на уебсайта поръчват стоки спрямо механизма за работа на магазина, като за финализиране на поръчката в кошницата, попълнят свойте: две имена, имейл адрес, телефон за връзка, адрес за доставка, населено място и неговият пощенски код.
  • Потребители и клиенти на уебсайта правят своя доброволна регистрация в системата на магазина, като задължителните полета за попълване са: две имена, имейл адрес, телефон за връзка, адрес, населено място, страна, област и парола (която е абсолютно конфиденциална и никой освен регистриращият се потребител няма достъп до нея). Други лични данни при регистрация на нов потребител за допълнителна информация, която може да бъде попълнениа доброволно. Такава е: факс, име на фирма, допълнение към адреса и пощенски код. Когато се извършва нова регистрация на потребител има възможност за доброволно записване за информациония бюлетин на дружеството.
  • Когато потребители и клиенти на онлайн магазин Podnesi.bg използват формата за контакт: https://podnesi.bg/index.php?route=information/contact е необходимо да бъдат въведени две имена и имейл за обратна връзка.
  • Когато потребители и клиенти на онлайн магазин Podnesi.bg извършват доброволно записване (абониране) за информационния бюлетин на дружеството ако е предоставена такава възможност в уебсайта с цел да получат допълнителна отстъпка на непромоционални продукти, които са описани в общите условия на сайта в раздел купони и ваучери за отстъпка.

 

Информация за трети лица партньори на онлайн магазин Podnesi.bg


За да доставим поръчаните продукти от нашия сайт, ние работим с куриерска фирма Speedy за цяла България. За целта е необходимо да им предоставим информация за поръчката включваща: две имена, телефон за връзка, населено място, адрес за доставка и всяка допълваща информация оставена от клиента, отнасяща се за адреса за доставка.

За да функционира правилно нашият уебсайт и за да подобряваме постоянно качеството на предлаганите продукти, ние използваме следните програми и уеб решения, които биха могли да получат достъп до Вашия IP адрес и анализират Вашето поведение при престоя на уебстраницата без това да Ви идентифицира като физическо лице: Google Webmaster tool, Google Analytics и Facebook. В случай, че не сте съгласни с тези условия, няма как да използвате нашия сайт пълноценно и не би следвало да го използвате занапред.

 

Съгласие

За да обработваме Вашите лични данни, Вие трябва да сте дали Вашето съгласие, като сте поставили задължителна отметка, че сте запознати с политиката ни за защита на личните данни и я приемате. Тази отметка присъства на страниците в които попълвате лични данни. Oбработването на лични данни е необходимо за целите на легитимните интереси на администратора и на трети страни, които са партньори на Podnesi.bg и са описани в настоящите условията за защита на личните данни.

 

Срокове за съхранение на лични данни

Личните Ви данни за всички поръчки, които са доставени успешно е 2 години. След изтичането на този срок личните Ви данни ще бъдат анонимизирани успешно. Всички потребителски профили, в които не е било достъпвано за повече от 18 месеца ще бъдат автоматично изтривани от системата ни.

 

Права според GDPR
 

Съгласно Общия регламен за защита на личните данни, Вие, като субект на събиране и обработка на лични данни, имате право да упражните посочените по-долу Ваши права.

  • Право да изисквате от нас достъп до администрираните от нас Ваши лични данни ако имате въведени такива в системата, като сте извършили поръчка, регистриран потребител сте, изпращали сте ни имейл чрез формата за контанкт или от Ваш личен имейл или сте се абонирали за електронния ни бюлетин.
  • Право тази информация да бъде радактирана ако смятате, че има допусната грешка в събраните за Вас лични данни, като трябва да посочите верните според Вас данни.
  • Право  да изисквате изтриване на Вашите лични данни или ограничаване на обработването на лични данни на посочените контакти за връзка с администратора на лични данни.
  • Право на възражение – по всяко време може да възразите срещу обработката на личните Ви данни.
  • Имате право на жалба до Комисия за защита на личните данни, която се подава във форма и с реквизити съгласно установеното в закона.

 

Сигурна криптирана връзка


С цел защита на Вашите лични данни онлайн магазин за подаръци https://podnesi.bg използва крипирана връзка за зареждане чрез SSL сертификат Let's Encrypt

 

Политика за Бисквитки


Възможно е да бъде събирана и обработвана информация за посещенията Ви на тази уебстраница, като например информация за това от кой уебсайт идвате, какви търсения извършвате и т.н. Тази информация ще бъде използвана за подобряване съдържанието на уебстраницата и за статистически цели. Възможно е за този процес да бъдат инсталирани „бисквитки“, които събират определена информация.„Бисквитка“ е малък информационен елемент, изпращан до браузъра Ви и съхраняван в твърдия диск на компютъра Ви. Бисквитките не увреждат компютъра Ви. Можете да настроите браузъра си да Ви уведомява, когато получите „бисквитка“, което ще Ви позволи да решите дали искате да я приемете или не.