Меню
Your Cart

Семейни коледни подаръци

Интересни коледни подаръци за семейството

Коледа е вълшебен и невероятен празник, който винаги е изпълнен с очакване на чудо, което означава, че към избора на подаръци за него трябва да се подходи разумно. Един от най-добрите начини да подарите нещо наистина нетривиално е да разгледате нашия каталог, в който ви предлагаме един от най-често срещаните видове подаръци за зимните празници. А подаръците, които да си размените в коледната нощ са много важна част за цялото семейство, на които трябва  да се радват малки и големи. Съвременният списък е ограничен само от въображението и финансовите възможности. Важно е да запомните, че дори и най-скромният подарък в тези дни, изпълнен с нежност и светлина, е символ на голямата радост, която семействата споделят помежду си.

Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.
Доставка до 2 дни
на 90% от продуктите
Преглед на пратката
преди да платите
Покупки на лизинг
за поръчки над 100 лв.
7 години опит
в поднасянето на изненади
Забавление за цялото семейство и приятели от друго измерение - това е настолна игра Mysterium на български език. В нея един от играчите става прирак, който се опитва да сподели виденяита си, но без да говори с другите играчи, които са медиуми. Те от своя страна трябва да разберат какво се опитв..
80.00лв.
Без данък:80.00лв.
Благодарение на настолната игра Концепт, вече не е нужно да говорите, за да комуникирате! Чрез комбиниране на универсални икони можете да подскажете значението на стотици обекти, имена, заглавия и персонажи!Инструкции за игра КонцептОтбор от двама играчи, седящи един до друг на масата, избир..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Настолната игра за двама 7 Wonders Duel е една от най-популярните бордови игри в света. Тук се използват някои от познатите механики от основната игра, но примесени с нови предизвикателства и пригодени за игри с двама играчи. Развийте научната и военната си мощ, постройте престижни сгради и поведете..
49.90лв.
Без данък:49.90лв.
Една от най-популярните бордови игри на пазара е Dixit, която подтиква към креативност и богато въображение. В хода на действието на всеки рунд се раздават на всеки участник по 6 карти, като всеки се редува да бъде разказвач. Този, който е наред да разказва, вижда своите карти, харесва си подходяща ..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Splendor e страхотна настолна игра за двама и повече играчи, която ще Ви зариби от първата минута игра! Един ход - едно действие, нямате право на грешка! Бордовата настолна игра Splendor Ви пренася в света на търговците, които искат да търгуват и добиват скъпоценни камъни.Брой играчи: 2, 3, 4..
59.00лв.
Без данък:59.00лв.
Комплект за пица от 15 части Lancaster LH103, за да приготвяте вкусна пица в домашно условия.Кръгъл нож за рязане, нож за сервиране, дървена дъска за рязане и сервиране, 6 бр. ножчета за пица, 6 бр. вилички за пица. Размери: диаметър 33 см.Материал: Дърво и иноксПроизводител Lancaster...
69.00лв.
Без данък:69.00лв.
Azul е игра, в която създавате мозайка от керамични плочки с цел да направите най-красивата комбинация от тях. Плочките си набавяте от фабрики в центъра на игралното пространство, като се опитвате да ги поставите така на собственото си табло, че да го запълните максимално ефективно и да навърже..
69.90лв.
Без данък:69.90лв.
Celestia е преправена версия на Cloud 9, в която ти си на борда на летателен апарат, заедно с екип от авантюристи, с които ще осъществиш множество пътешествия през града Celestia, в търсене на нейните тайни и скрити съкровища. Трябва да имаш предвид обаче, че пътешествието ти ще бъде изпълнено ..
49.90лв.
Без данък:49.90лв.
Илюстрации на картите са от Пиер Лешевалие (известен и като Piérô), оцветени от любимата на почитателите на Dixit Мари Кардо. Кутията е устроена така, че може да събере всички карти от Dixit и Dixit 2, за да пренасяте удобно комплекта. Освен всичко друго, комплектът включва компоненти за игра с до 1..
49.90лв.
Без данък:49.90лв.
Smallworld Smallworld
Безплатна доставка
Светът е станал доста тесен в SmallWorld. Има прекалено много раси, населяващи вашите земи – земи, завещани ви от предците с надеждата да построите империя, която да властва над целия свят. Трябва да си изберете комбинация от Раса и Специално Умение и възползвайки се от уникалните особености на раса..
100.00лв.
Без данък:100.00лв.
След дълги и продължителни спорове, дипломатическите отношения между Япония и Китай най-сетне са възобновени. За да отпразнува това, Китайския Император подарява на Японския си колега свещено животно – Панда – символ на мира. Японския император поверява на своите придворни (играчите) тежката задача ..
69.90лв.
Без данък:69.90лв.
Коледен чорап с декорация елха "Merry Christmas" и размери 25 х 36 см.Код: CK105..
14.90лв.
Без данък:14.90лв.
Коледен чорап с декорация снежен човек "Merry Christmas" и размери 25 х 36 см.Код: CK106..
14.90лв.
Без данък:14.90лв.
Показани 1 от 15 | 15 (1 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.