Връзка с нас 0877 55 71 79

Интерактивни играчки

Интерактивните играчки са едни от най-полезните инструменти от последните години, които съчетават по страхотен начин новите технологии и класическите забавления за деца. Изработени със симпатичен дизайн, сладките играчки са любими на малчуганите. С тях освен богатото разнообразие от игри и забавления, които предлагат децата могат да се учат да четат и смятат. Доказателство за това е плюшеното мече Лу, което е една невероятна интерактивна играчка на български език. Ранната любов към ученето е един от най-добрите подаръци, които всеки родител може да даде на детето си. Чрез него можете да накарате малкия си ученик да започне с възможно най-добрия старт с избора на детски играчки за обучение и активност. Тези специално разработени интерактивни играчки за учене за бебе са създадени, за да предизвикат въображението на детето Ви, като същевременно дават солидна насока в основни концепции като цвят, форма и размер. Тези образователни играчки им дадат тласък в критичното мислене. Интерактивните играчки могат да помогнат на детето Ви да работи по-уверено със света около него и можете да намерите всички точни дрънкулки, налични в Podnesi.bg

Изчерпан
Интерактивна играчка котка

Интерактивна играчка котка

38,50лв. Цена с вкл. ДДС: 38,50лв.

Интерактивна играчка коте от серия FurReal Friends на Hasbro. Погали го и главата му ще се задвижи, а очите ще мигат. Ще видиш кога е щастлив! Той ще ..

Изчерпан
Интерактивна играчка куче

Интерактивна играчка куче

38,50лв. Цена с вкл. ДДС: 38,50лв.

Интерактивна играчка куче от серия FurReal Friends на Hasbro. Погали го и главата му ще се задвижи, а очите ще мигат. Ще видиш кога е щастлив! Той ще ..

Интерактивна играчка на български език - Плюшено мече ЛуИнтерактивна играчка на български език - Плюшено мече Лу

Интерактивна играчка на български език - Плюшено мече Лу

83,90лв. Цена с вкл. ДДС: 83,90лв.

Поднесете страхотното интерактивно плюшено мече Лу, което говори на български. Да, точно така! Това е интерактивна играчка на български език, която пе..

Показани са от 1 до 3 от общо 3 резултата на (1 страници)