Интерактивни играчки

Интерактивните играчки са едни от най-полезните инструменти от последните години, които съчетават по страхотен начин новите технологии и класическите забавления за деца. Изработени със симпатичен дизайн, сладките играчки са любими на малчуганите. С тях освен богатото разнообразие от игри и забавления, които предлагат децата могат да се учат да четат и смятат. Доказателство за това е плюшеното мече Лу, което е една невероятна интерактивна играчка на български език. Ранната любов към ученето е един от най-добрите подаръци за деца, които всеки родител може да даде. Чрез него можете да накарате малкия си ученик да започне с възможно най-добрия старт с избора на детски играчки за обучение и активност. Тези специално разработени интерактивни играчки за учене за бебе са създадени, за да предизвикат въображението на детето Ви, като същевременно дават солидна насока в основни концепции като цвят, форма и размер. Тези образователни играчки им дадат тласък в критичното мислене. Интерактивните играчки могат да помогнат на детето Ви да работи по-уверено със света около него и можете да намерите всички точни дрънкулки, налични в Podnesi.bg. Не пропускайте да разгледате и категорията ни с образователни настолни игри за деца.

Интерактивна играчка за момичета Мини Маус
Сладка плюшена интерактивна играчка за момичета Мини Маус 141002 от магазин Podnesi.bg. Духни свещите и те ще се "изгасят" с песничката Честит Рожден Ден и ръкопляскане. ..
Интерактивна играчка за момчета Мики Маус
Сладка плюшена интерактивна играчка за момчета Мики Маус 141003 от магазин Podnesi.bg. Духни свещите и те ще се "изгасят" с песничката Честит Рожден Ден и ръкопляскане. ..
Интерактивна играчка котка
Интерактивна играчка коте от серия FurReal Friends на Hasbro. Погали го и главата му ще се задвижи, а очите ще мигат. Ще видиш кога е щастлив! Той ще се погрижи да ти каж..
Интерактивна играчка куче
Интерактивна играчка куче от серия FurReal Friends на Hasbro. Погали го и главата му ще се задвижи, а очите ще мигат. Ще видиш кога е щастлив! Той ще се погрижи да ти каж..
Интерактивна играчка на български език - Плюшено мече Лу
Поднесете страхотното интерактивно плюшено мече Лу, което говори на български. Да, точно така! Това е интерактивна играчка на български език, която печели от раз сърцата ..
Интерактивно куче Samby
Сладкият Санбернар Санди е интерактивна играчка, която ще Ви спечели със своя дизайн.Смело погалете Самби по главата, няма да ви ухапе и ще видите как той сяда, размахва ..
Показани са от 1 до 6 от общо 6 резултата на (1 страници)