Продукти

Магазин за подаръци Podnesi.bg предлага богат избор от евтини подаръци до 30 лв. Това, че подаръкът е евтин, съвсем не означава, че не е с добро качество или пък, че няма да направи добро впечатление, когато го поднесете. Напротив - много често най-подходящите подаръци се оказват най-простички и обикновени неща, които, поднесени с много любов, напълно докосват сърцето на този, за когото са предназначени. Не е задължително да похарчите много пари, за да се представите добре и нашите предложения ще ви убедят напълно в този факт. Изберете това, което мислите, че е най-подходящо за човека, на когото искате да го подарите, като се съобразите с неговия пол, възраст, интереси и професия. Сигурни сме, че ще се справите отлично с нашите предложения за евтини подаръци от магазин Podnesi.bg

Забавен подарък за мъж на 30 години
Оригинален и същевременно забавен подарък за мъж на 30 години от онлайн магазин Podnesi.bg. Щура чаша за бира с еротичен надпис "30 - 39 Галантен и суперактивен", но да н..
ПРОМО
Чаша за кафе Нинджа
Стара българо-японска мъдрост гласи, че само черна нинджа може да надпие друга черна нинджа с кафе! Представяме Ви този уникален подарък за всеки повод, който радва със с..
Бутилка за алкохол
Луксозна бутилка за алкохол на компанията Silver Flame. Аксесоарът е подходящ за оригинален и същевременно стилен подарък на мъж. Високо качество Височина 13 см ..
Плюшено зайче
Романтично плюшено зайче с розово сърце, което чака да подари любов на своя получател. Материал: Плюш Височина: 25 см Симпатичният дизайн на плюшеното зайче ..
Романтична чаша за кафе
Романтична чаша за кафе от фин порцелан със сладък дизайн. Уникалната чаша за кафе е част от колекцията Love is Miracle на компанията Lancaster. Предлага се в картонена п..
Уникални чаши: Комплект King & Queen със златни корони
Комплект за подарък: уникални порцеланови чаши King & Queen със златни корони. Страхотният сет е част от портфольото на любимата на марка чаши Lancaster. Комплектът е под..
Чаши за бяло вино
Комплект от 2 красиви чаши за бяло вино на италианската компаният DaVinci Crystal, модел 620704. Чашите са подходящи за луксозен подарък на жена. Класическата форма на ча..
Чаши за кафе с усмихнати емотиконки
Поднеси усмивка с този невероятен порцеланов сет за кафе с уникален дизайн и декорация усмихнати емотиконки. Оригиналните чаши за кафе са чудесен подарък за жена. Комплек..
Албум за снимки книга Vertini
Оригинален албум за снимки във формата на книга от компанията Vertini. Побира 200 снимки Размер на снимките: 10 х 15см ..
Алкохолна игра за напиване - Опияняваща Рулетка
Алкохолната игра за напиване Опияняваща рулетка представлява рулетка с шотове и е игра за 2-8 играчи. Комплектът съдържа: Рулетка един брой; 16 Шот чаши; Две..
Везна за подарък
Стилна ретро везна за подарък на компанията Nautica, модел TK08. Високо качество Материал: месинг Височина: 18 см ..
Голям дамски несесер за подарък с декорация лавандула
Красив дамски несесер за съхранение на дамски принадлежности. Големият несесер е с размери: 12х23 см. и с декорация от лавандула. ..
Голям дамски несесер с красива декорация от рози
Красив дамски несесер от компанията New Wish Studio, модел 952050. Големият несесер е чудесен избор за съхранение на гримове и други дамски принадлежности у дома или на п..
Дамски комплект за маникюр с декорация роза
Красив дамски комплект за маникюр от компанията New Wish Studio, модел 950159. Размери:  6,5 х 11 см. ..
Дамски несесер за съхранение на гримове и принадлежности
Голям дамски несесер за подарък, който е чудесен аксесоар за сетове за маникюр и грим. С несесер 951150 на компанията New Wish Studio ще съхраните всичко необходимо в ком..
Дамско огледало за гримиране
Луксозно дамско огледало за гримиране на компанията New Wish Studio, модел 950145. Изисканото огледало е чудесен подарък за жена, което ще се превърне в нейн любим аксесо..
Дамско огледалце с изящна декорация лавандула
Толкова малък, а същевременно толкова луксозен подарък за жена. Сгъваемото огледало за гримиране е чудесен дамски аксесоар, който лесно се носи в чантата. Огледалото моде..
Елегантен дамски несесер New Wish Studio 950150
Луксозен дамски несесер за съхранение на гримове и други принадлежности у дома или на път. Несесерът е продукт на компанията New Wish Studio модел 950150, като е изработе..
Елегантен комплект с 2 броя чинии за аранжиране с декорация лавандула
Изключително елегантен комплект включващ 2 броя чинии за аранжиране на маса с декорация лавандула. Сервизът се предлага в кръгла подаръчна кутия в същия дизайн и панделка..
Елегантна рамка за снимка
Луксозна рамка за снимка модел MAX25 на италианската компания Vertini.  Размери: 18 х 19 см ..
Елегантна чаша за кафе и чай за подарък с декорация рози
Подари на любимата жена тази елегантна чаша за кафе и чай на компанията New Wish Studio, модел 950137. Изисканата порцеланова чаща е изработена с декорация от красиви роз..
Златна роза за подарък за жена
Красива златна роза за подарък на жена. Поднеси усмивка на любимата с този уникален дамски подарък. Дължина: 25 см. Розата е подходяща за подарък за рожден де..
Златна роза миниатюра
Луксозна миниатюра на златна роза, подходяща за романтичен подарък за жена. Златната роза е изработена от компанията Crystocraft с красиви компоненти Swarovski. Cry..
Изискан сет чаша за кафе и чай с лъжичка и подложка с дизайн лавандула
Изключително луксозен сет за аранжиране на маса, подходящ за подарък на жена. Комплектът е произведен от компанията New Wish Studio и съдържа чаша за кафе и чай с лъжичка..
Касичка за пари за подарък прасенце
Оригинална касичка за пари за подарък прасенце от Podnesi.bg Фигурата на прасе в много държави се подарява като знак за добър късмет. А като касичка за пари е забавен п..
Ключодържател за подарък на жена с декорация рози
Красив ключодържател за подарък на жена с нежна декорация от рози. Ключодържателят е произведен от компанията New Wish Studio. Високо качество Диаметър: 3-3,5 см...
Коледна чаша за бира - Подарък за мъж за Коледа и Нова Година
Оригинален подарък за мъж за Коледа - забавна Коледна чаша за бира с изобразен Дядо Коледа като арестант с насинено око и поздрав "Наздраве за Новата Година". Вмест..
Коледна чаша за кафе
Голяма оригинална коледна чаша с чиния за подарък с надпис Весела Коледа от Podnesi.bg Материал: Керамика Вместимост: 400мл. Изненадайте приятно свой близък ..
Компас сувенир
Луксозен компас за подарък с който притежателя му няма да изгуби ориентация. Диаметър: 3,5 см ..
Комплект ангелчета - Подарък за Свети Валентин
Романтичен комплект ангелчета с който да се насладите на всеки момента от живота с любимият човек до Вас на по чаша кафе или чай. Чашите са изработени от порцелан с изиск..
Комплект за подарък за Свети Валентин - Плюшено мече и чаша
Романтичен комплект за подарък за Свети Валентин, съдържащ малко плюшено мече и порцеланова чаша за кафе и чай с вместимост 300мл. Сет е перфектен за изненада на любимия..
Комплект чаша за кафе и чинийка с красива декорация
Луксозен сервизен комплект за подарък на жена, включващ красива чаша за кафе или чай с чинийка. Сервизът за кафе е произведен от компанията New Wish Studio. Дизайнът на ч..
Красив албум за снимки с декорация рози и панделка
Изключително красив албум за снимки с декорация рози и панделка, подходящ за подарък на жена в който да съхранява любимите си моменти. Високо качество Размери: 11..
Красив сет захарница и каничка с декорация лавандула
Изработен от фин порцелан красивият сет включва захарница и каничка с декорация лавандула. Комплектът е продукт на компанията за подаръци New Wish Studio. Може да бъде ко..
Красива чаша за кафе и чай с декорация лавандула
Изключително красива порцеланова чаша за кафе и чай с декорация лавандула от компанията New Wish Studio. Чашата е в комплект с подаръчна кутия с панделка в същия стил. ..
Кутия за бижута с декорация лавандула и огледало
Елегантна кутия за съхранение на бижута, подходяща за подарък на жена. Красивата кутия е с декорация лавандула и панделка. Кутията е прозиведена от компанията New Wish St..
Кутия за бижута с огледало и декорация рози
Кутия за бижута модел 951143 на компанията New Wish Studio е наистина луксозен дамски аксесоар. Изработен с красив дизайн, включващ декорация от рози, огледало и панделка..
Кутия за бижута с огледало, декорация и панделка
Един изключително луксозен подарък за жена с високо качество на супер изгодна цена. Кутия за бижута модел 950143 на компанията New Wish Studio, ще се превърне в любим акс..
Кутия за бутилка вино и тирбушон
Елегантна кутия за бутилка вино в комплект с професионален тирбушон. Това е луксозен унисекс подарък за мъже и жени в който лесно да съхраняват и пренасят всяка бутилка в..
Луксозен албум за снимки с декорация рози и панделка
Луксозен албум за снимки с декорация от рози и панделка. Красивият албум е подходящ за подарък на жена в който да съхранява любими спомени. Високо качество Включв..
Луксозен бележник
Луксозен бележник за подарък на компанията Silver Flame, специализирана в производството на скъпи подаръци. Размери: 130 х 210 мм Бележникът впечатлява с елега..
Луксозен комплект чаша за кафе с лъжичка и декорация
Подари на любимата жена тази луксозен комплект съдържащ чаша за кафе и чай и лъжичка на компанията New Wish Studio, модел 951161. Изисканият порцеланов сервиз е изработен..
Луксозна чаша за кафе и чай за жена с декорация рози
Поднеси усмивка на любимата жена с тази красива и същевременно луксозна чаша за кафе и чай на компанията New Wish Studio. Изисканата порцеланова чаща е изработена с декор..
Любовна чаша с Купидон
Поднеси усмивка на любимият човек с подарък оригинална любовна чаша и изобразеният Купидон на нея. Вместимост: 300 мл. ..
Мех за вино - Оригинален подарък за мъж винар
Традиционен мех за вино подходящ за оригинален подарък за мъж винар или любител на хубавото вино. Вместимост: 1 л. Материал: Кожа и велур Произведено в Испания ..
Миниатюра I love you Crystocraft RY086
Луксозна миниатюра Crystocraft RY086 с орнаменти Swarovski. Подаръкът е подходящ за романтична изненада на любимата жена. Високо качество Височина: 8см ..
Моливник за бюро с декорация роза
Стилен моливник за бюро с красива декорация от рози. Произведено от компанията New Wish Studio, модел 950146. ..
Оригинална халба за бира с прабългарски конник
Поднеси уникален подарък за всеки българин, който обича хубавата студена бира. Оригинална халба за бира на компанията Gerz с изобразена гравюра на прабългарски конник, дъ..
Подарък за банкер - Чашата на банкера
Керамична чаша подходяща за подарък за банкер с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близ..
Подарък за баща - Чашата на супер таткото
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Подарък за доктор - Чашата на доктора
Керамична чаша подходяща за подарък за доктор с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близ..
Подарък за зъболекарка - Чашата на зъболекарката
Керамична чаша подходяща за подарък за зъболекарка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой..
Подарък за купонджия - Чашата на купонджията
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Подарък за мацка - Чашата на супер мацката
Керамична чаша за подарък на мацка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или прия..
Подарък за мъж - Чашата на 100% мъж
Керамична чаша за подарък за мъж с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или прияте..
Подарък за сестра - Чашата на супер сестрата
Керамична чаша подходяща за подарък за сестра с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой близъ..
Подарък за тъща - Чашата на тъщата
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Подарък за учителка - Чашата на учителката
Керамична чаша подходяща за подарък за учителка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твой бли..
Подарък за фризьорка
Керамична чаша подходяща за подарък за фризьорка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред. Поднеси усмивка на твоя бл..
Подарък за футболист - Чашата на футболиста
Керамична чаша за подарък на футболист с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или ..
Подарък за шеф - Чашата на шефа
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Подарък за шефка - Чашата на шефката
Керамична чаша за подарък на шефка с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или прия..
Подарък за юрист - Чашата на юриста
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Сгъваемо дамско огледало с красива декорация рози
Луксозно сгъваемо дамско огледало с красива декорация от рози за подарък на жена. Елегантното огледало е произведено от компанията за дамски принадлежности New Wish Studi..
Сет за кафе 3в1 чаша, лъжица и подложка
Елегантен сет от чаша за кафе, лъжичка и подложка за подарък с красива декорация рози, опаковани в луксозна подаръчна кутия с панделна. Сервиз за кафе New Wish Studio 951..
Стилен комплект чаша и чинийка за кафе с декорация роза
Луксозен комплект за кафе, включващ единична чаша с чинийка за кафе, изработени от фин порцелан, опаковани в луксозна подаръчна кутия с панделка. Високо качество ..
Стилна чаша за кафе и чай за подарък на жена с рози
Поднеси усмивка на любимата жена с тази красива и същевременно стилна чаша за кафе и чай на компанията New Wish Studio. Изисканата порцеланова чаща е изработена с декорац..
Халба за бира с кораб
Поднеси уникална халба за бира, подходяща за подарък на мъж с изобразен кораб. Красивата халба е произведена с високо качество от авсстийската компаня Gerz. Високо ..
ПРОМО
Халба за бира с надпис: 50г. Честит юбилей
Страхотен подарък за 50 годишен юбилей на мъж. за да отпива с наслада всяка глъдка студена бира. Красива халба за бира с надпис: 50г. Честит юбилей на австрийската компан..
Халба за бира с надпис: Честит рожден ден
Поднеси оригинален подарък за рожден ден на мъж. Красива халба за бира на австрийската компания Gerz с метален надпис: Честит рожден ден, изработен от калай и сребро. ..
Халба за бира с розетата от Плиска
Произведена в Австрия от компанията Gerz с високо качество - това е страхотен подарък за мъж, който обича България и хубавата студена бира. Върху халбата е поставена мета..
Чаша за кафе I Love You
Поднеси усмивка на любимият човек с подарък оригинална порцеланова чаша за кафе с надпис I Love You. Вместимост: 300 мл. ..
Чаша за кафе с надпис: LOVE
Поднеси усмивка на любимият човек с подарък оригинална чаша за кафе и чай с надпис LOVE. Вместимост: 300 мл. Предлага се с подаръчна кутия сърца Чашата е под..
Чаша за кафе с рози: I love you
Поднеси усмивка на любимият човек с подарък оригинална чаша с рози и надпис "I love you" Вместимост: 300 мл. ..
Чаша със слончета: Обичам те!
Поднеси усмивка на любимият човек с подарък оригинална чаша със слончета и надпис "Обичам те!". ..
Чашата на еротичният маниак
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Чашата на успешната жена
Керамична чаша с вместимост 300 мл. и височина 9 см. Чашата се предлага в картонена кутия с прозорче отпред.  Поднеси усмивка на твой близък или приятел със забавен пода..
Показани са от 1 до 77 от общо 78 резултата на (2 страници)

Ако търсите подарък до 10 лв, ние ще ви предложим изключително разнообразни идеи, сред които със сигурност ще успеете да откриете това, което търсите. За да направите правилния избор, помислете за подарък, който да... подхожда напълно на личността на човека, на когото искате да го подарите. Нещо, което ще му влезе в употреба или ще му донесе баланс и хармония, които също са от съществено значение за качеството на живот. Важно е също така при избора да вземете под внимание неговия пол и професия или хоби. Изберете сред най-добрите предложения, които предлагаме на вашето внимание.

Ако сте решили да направите подарък до 20 лв, но се колебаете какво да изберете, ние ще ви помогнем с избора, като ви покажем голямо разнообразие от идеи, сред които да откриете точно тази, която търсите. Можете да се насладите на това изобилие от красиви, практични и функционални подаръци за всеки повод и да направите най-сполучливия избор, с който да зарадвате вашия любим и уважаван човек. Прекрасни сувенири, невероятно оригинални идеи, страхотни изненади – при нас ще откриете всичко, което ви е необходимо. Защото сме подбрали за вас само най-добрите предложения, с които лесно и бързо ще доставите огромна радост на хората, на които държите.

Специално за вас сме подбрали най-ефектните и оригинални идеи за подарък до 30 лв, които със сигурност ще впечатлят както вас, така и човека, на когото възнамерявате да поднесете изненадата. Сред завидно голямото разнообразие от предложения, няма как да не откриете това, което мислите за най-удачно и което ще донесе много радост и приятни емоции на вашите близки и приятели. Каквото и да изберете, направете го със съзнанието, че искате да дарите на този човек любовта си, защото е много важно подаръкът да бъде избран от сърце. Това винаги се усеща и носи невероятна емоция на този, който го получава. Скъпите спомени не се забравят, затова подходете с необходимото внимание и резултатът няма да закъснее. И когато видите как очите на вашия близък блестят от щастие, щом отвори подаръка, значи усилието не е било напразно.