Детски играчки

Детските играчки са чудесен подарък за рожден ден или друг повод за малки и големи деца, момчета и момичета, за да бъдат изненадани и зарадвани. Играчките развиват познавателните способности и въображението на детето, по този начин опознава света. Поднесете усмивка на детето си с разнообразието от детски играчки в Podnesi.bg, изберете подходяща играчка за Вашето дете. Продуктите, които ще откриете в каталога ни са в пълно съответствие с Европейските норми за качество и безопасност. Поддържаме голям асортимент от занимателни и образователни играчки които обхващат всички възрастови граници - бебешки играчки, играчки за момичета, играчки за момчета, плюшени играчки, игри за малки и пораснали, дървени играчки, интерактивни играчки, любимите на всички момичета кукли Barbie и конструктори Lego от всички серии, които се предлагат в България - Lego Ninjago, City, Nexo Knights, Friends, Star Wars и много други. Играчките, които предлагаме са подходящи за подарък за рожден ден, 1 юни и Коледа, но не забравяйте, че за да зарадвате Вашето дете не е нужен повод!

Настолна игра Концепт
Благодарение на настолната игра Концепт, вече не е нужно да говорите, за да комуникирате! Чрез комбиниране на универсални икони можете да подскажете значението на стотици..
Aurora - Плюшена коала 25см
Симпатична плюшена коала от Aurora с размер 25 см. Сладкият дизайн на растителноядно дървесно животинче го прави перфектен подарък за дете. Високо качество Височи..
Aurora - Плюшена миеща мечка 30см
Поръчайте онлайн изгодно от Podnesi.bg сладкият американски енот на компанията Aurora модел 460024 е с височина 30 см. Плюшената миеща мечка е топ подарък за малко дете. ..
Aurora - Плюшена панда 38см
Поднесете любов и усмивка на детето си с тази сладка плюшена играчка за подарък. Модел плюшена панда Aurora 460068 е мека и с височина 38см. Материал: Текстил, поли..
Aurora - Плюшена панда 43см
Поднесете тази сладка изненада, излъчваща ударна доза любов. Плюшена панда Aurora 460070 с височика от 43см. и на супер цена от Podnesi.bg я прави предпочитана плюшена иг..
Aurora - Плюшена панда 58см
Сладка и симпатична плюшена панда за подарък на дете Aurora 460069. Материал: Текстил, полиестер Възраст: 1 - 6 години ..
Aurora - Плюшено бебе панда 25см
Мечтата на всяко дете! Мега сладкото плюшено бебе панда с височина 25см. Миловидното животинче за подарък идва като модел 460067 на компанията Aurora. Височина: 25 ..
Aurora - Плюшено Мече 33см, бежово
Сладко плюшено мече за подарък на дете в бежов цвят с панделка. Симпатичното мече модел 460065 на компанията Aurora е с височина 33см. Високо качество Височина: 3..
Aurora - Плюшено мече 33см, кафяво
 Поръчайте онлайн от магазин Podnesi.bg мекото и сладко плюшено мече Aurora 460066 в кафяв цвят с панделка. Високо качество Височина: 33см Материал: Текстил, по..
Aurora - Плюшено сиво зайче 20см за подарък
Симпатично сиво плюшено зайче за подарък на компанията Aurora. Материал: Текстил, полиестер Възраст: 1 - 6 години Размер: 20 см. ..
Aurora - Плюшено Хъски 20см
Няма дете и възрастен човек, който не обича една от най-красивите породи кучета в света - хъскитата. Поръчайте изгодно страхотното плюшено хъски от Podnesi.bg на компания..
Disney Плюшена играчка - 18см Р2Д2
Любимият ни R2D2 от филмовата сага Междузвездни войни, оживява като симпатична плюшена играчка за деца. Материал: Текстил, полиестер Размер: 18 см Възраст: 1 - ..
Disney Плюшена играчка - 18см Чубака
Един от най-емблематичките герои от кинопоредицата Междузвездни войни - Чубака влиза в нова още по-сладка роля, като плюшена играчка за подарък на деца. Плюшеният Чуи е н..
Disney Плюшена играчка - 25см Йода
Любимият на поколения джедай мастър учител Йода от сагата Междузвездни войни се преражда в тази супер сладка плюшена играчка за подарък на деца. Плюшеният Йод..
Disney Плюшена играчка - Мечо Пух, който свети в тъмното
Плюшена играчка - Мечо Пух свети в тъмното с фосфоресциращи орнаменти. Модел 054161 на компанията Disney. Материал: Текстил, полиестер Възраст: 1 - 6 години ..
Disney Плюшена играчка - Мини Маус, която свети в тъмното
Плюшена играчка - Мини свети в тъмното с фосфоресциращи орнаменти. Материал: Текстил, полиестер Възраст: 1 - 6 години   ..
SES Creative комплект от дървени фигури
Дървени играчки от SES Creative комплект от дървени фигури. Размер с опаковката: 30 x 20 x 4 см За деца над 5 години ..
Голямо плюшено мече 115см
Подари любов с уникалното голямо плюшено мече с надпис I love you (обичам те). Изненадай любимия човек с очарователното голямо плюшено мече в бежов цвят. Височина: ..
Забавна детска игра Тоалетни неприятности
Опитай се да останеш сух с тази нова игра от Hasbro Gaming, Toilet Trouble! Toilet Trouble е забавна и вълнуваща игра, която ще ви държи в напрежение през цялото време. З..
Интерактивна играчка за момичета Мини Маус
Сладка плюшена интерактивна играчка за момичета Мини Маус 141002 от магазин Podnesi.bg. Духни свещите и те ще се "изгасят" с песничката Честит Рожден Ден и ръкопляскане. ..
Интерактивна играчка за момчета Мики Маус
Сладка плюшена интерактивна играчка за момчета Мики Маус 141003 от магазин Podnesi.bg. Духни свещите и те ще се "изгасят" с песничката Честит Рожден Ден и ръкопляскане. ..
Интерактивна играчка котка
Интерактивна играчка коте от серия FurReal Friends на Hasbro. Погали го и главата му ще се задвижи, а очите ще мигат. Ще видиш кога е щастлив! Той ще се погрижи да ти каж..
Интерактивна играчка куче
Интерактивна играчка куче от серия FurReal Friends на Hasbro. Погали го и главата му ще се задвижи, а очите ще мигат. Ще видиш кога е щастлив! Той ще се погрижи да ти каж..
Интерактивна играчка на български език - Плюшено мече Лу
Поднесете страхотното интерактивно плюшено мече Лу, което говори на български. Да, точно така! Това е интерактивна играчка на български език, която печели от раз сърцата ..
Интерактивно куче Samby
Сладкият Санбернар Санди е интерактивна играчка, която ще Ви спечели със своя дизайн.Смело погалете Самби по главата, няма да ви ухапе и ще видите как той сяда, размахва ..
Настолна игра за деца Dino Twist
Настолната детска игра Dino Twist ни отвежда на острова на динозаврите, където изригват вулкани и падат метеорити. Вашата цел е да изберете любимите си динозаври, да събе..
Настолна игра за деца Smile
С ужас разбирате, че през нощта Вашите любими животинки са избягали. Разполагате с малко време за да откриете местоположението им, преди да са започнали с белите. За Ваш ..
Настолна игра за деца Дом Мечта
Детската настолна игра Дом Мечта те превръща в дизайнер, който да създаде къщата на свойте мечти. В 12 рунда играчите трябва да събират по 2 карти, съдържащи стая и карта..
Настолна игра за деца Хотел за буболечки
Бъдете успешен мениджър в хотелиерския бизнес, но на един по-различен хотел! Целта на забавната настолна игра за деца Хотел за буболечки е пръв да запълниш стаите си с пъ..
Образователна детска игра GeoPuzzle Европа
Настолната образователна детска игра GeoPuzzle Европа е забавление за деца над 4 години. 58 части от географския пъзел са с формата на европейските държави и провинции. П..
Образователна детска игра GeoPuzzle Свят
Настолната образователна детска игра GeoPuzzle Свят е забавление за деца над 4 години. 68 части от географския пъзел са с формата на световните държави. По този симпатиче..
Образователна игра за деца • Супер комплект, научни експерименти 6в1
Супер комплект, научни експерименти 6в1 е една от най-добрите образователни игри, които може да намерите на пазара. Стани истински учен и открий колко забавен е света на ..
Плюшен Бухал - Aurora 27см
Поднесете усмивка с играчка плюшен бухал, един сладък подарък за дете. Материал: Текстил, полиестер Възраст: 1 - 6 години Не пропускайте да разгледате и оста..
Плюшен Динозавър 25см - Очарователният Арло
Поднесете усмивка с плюшен динозавър Арло. Добрият динозавър е един сладък подарък за дете. Материал: Текстил, полиестер Размер: 25 см Възраст: 1 - 6 години ..
Плюшен Елен - Aurora 28см
Поднесете усмивка с играчка плюшен елен, един сладък подарък за дете. Материал: Текстил, полиестер Възраст: 1 - 6 години Не пропускайте да разгледате и остан..
Плюшен Леопард
Поднесете усмивка с играчка плюшен леопард, един сладък подарък за дете. Aurora 460005. Материал: Текстил, полиестер Възраст: 1 - 6 години Не пропускайте д..
Плюшен Слон - Aurora 28см
Поднесете усмивка с плюшен слон играчка, който е сладък подарък за дете. Материал: Текстил, полиестер Възраст: 1 - 6 години Размер: 28 см. Не пропускайте д..
Плюшен Тигър - Aurora 20см
Поднесете усмивка с плюшен тигър играчка, един сладък подарък за дете. Не пропускайте да разгледате и останалите очарователни плюшени играчки, които предлагаме. Вис..
Плюшен Тигър 20см - Шир Хан от Книга за джунглата
Поднесете усмивка с плюшен тигър, един сладък подарък за дете. Шир Хан е бенгалски тигър от книгата на Ръдиърд Киплинг „Книга за джунглата“. Той е главният враг на Маугли..
Плюшенa играчка Вълк - Aurora 28см
Поднесете усмивка с плюшена играчка вълк, един сладък подарък за дете. Материал: Текстил, полиестер Възраст: 1 - 6 години Размер: 28 см. Не пропускайте да ..
Плюшена катерица за подарък на дете, Aurora 25см
Поднесете усмивка с очарователната плюшена катерица за подарък на деца модел 460023 на компанията Aurora. Симпатичният дизайн на дървестното животинче, представлява катер..
Плюшено мече
Плюшено мече за подарък на дете Aurora 460014. Материал: Текстил, полиестер Размер: 25 см. ..
Показани са от 1 до 42 от общо 42 резултата на (1 страници)