Меню
Your Cart

Дамски чадъри

Безплатна доставка
за поръчки над 100 лв.
Доставка до 2 дни
на 90% от продуктите
Преглед на пратката
преди да платите
Покупки на лизинг
за поръчки над 100 лв.
7 години опит
в поднасянето на изненади
Чадърът Levenhuk Star Sky Z20 е принадлежност за тези, които обичат да изследват космоса и не искат да стоят далеч от него, дори и при лоши климатични условия. Щампата с цветни астрономически мотиви в чадъра ще Ви накара да се усмихнете в облачен ден и ще ви вдъхновят да правите нови открития!Le..
34.95лв.
Без данък:34.95лв.
Лек чадър Pierre Cardin, който осигурява отлично покритие. Лесно отваряне и затваряне. Височина на затворен чадър: h= 90 см Диаметър: d= 120 см..
44.00лв.
Без данък:44.00лв.
Дамски малък чадър с червени квадрати H82241 Дамски малък чадър с червени квадрати H82241
Временно изчерпан
Лек чадър Pierre Cardin, който осигурява отлично покритие.Лесно отваряне и затваряне. Гъвкава алуминиева и фибростъклена рамка за по-голяма устойчивост на вятър.Височина на затворен чадър: h=17 смДиаметър: d=90 см..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin бял H82268 Дамски чадър Pierre Cardin бял H82268
Временно изчерпан
Елегантен чадър в нежно бяло с форма, наподобяваща цвете, обточен с черен кант. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви предпази от настроението на вр..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Елегантен чадър в нежно бяло и черно с форма, наподобяваща цвете с красиво обточени с черен кант. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви предпази от ..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin малък със сини квадрати H82241B
Временно изчерпан
Елегантен малък тъмносин чадър със светлосини квадратчета. Фигурите му придават стил и красота. Чадърът е с механично отваряне, удобна дръжка и калъф, както и умален диаметър при сгънато положение за удобство и комфорт за всяка дамска чанта. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и по..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin на точки с кант на точки H82273A Дамски чадър Pierre Cardin на точки с кант на точки H82273A
Временно изчерпан
Елегантен черен чадър с големи красиви точки по периферията. Фигурите му придават стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение за удобство и комфорт за всяка дамска чанта. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ, за..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin прозрачен H80769
Временно изчерпан
Елегантен прозрачен чадър с преливаща от черно в прозрачно бяло дръжка , която му придава стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височин..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin прозрачен сгъваем H80770
Временно изчерпан
Елегантен бял прозрачен чадър, който придава на вашия дъждовен ден весело настроение. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височина: 28 см. Диаметър: 92 см...
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin с геометрични мотиви H82237B
Временно изчерпан
Елегантен чадър с черно-бели геометрични фигури, които му придават стил и красота, с удобна дълга дръжка .Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височина..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin с цветни линии H82252 Дамски чадър Pierre Cardin с цветни линии H82252
Временно изчерпан
Елегантен чадър с ярки линии с цветовете на дъгата върху черен фон, носещи цветно усещане дори и в дъждовно време, за да ви предпази от настроението на времето. Цветовете му придават стил и красота, а дългата дръжка с автоматично отваряне, въпреки размерите, си носи удобство и комфорт. Височина: 88 ..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin с цветни линии сгъваем H82254
Временно изчерпан
Елегантен чадър с ярки линии с цветовете на дъгата върху черен фон, носещи цветно усещане дори и в дъждовно време. Цветовете му придават стил и красота, а дръжката с автоматично отваряне и затваряне - удобство и комфорт. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin с червени точки H82240 Дамски чадър Pierre Cardin с червени точки H82240
Временно изчерпан
Елегантен чадър с малки червени точки, които му придават стил и красота, с удобна дълга дръжка. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височина: 88 см. Д..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin с черен кант H82273B Дамски чадър Pierre Cardin с черен кант H82273B
Временно изчерпан
Елегантен черен чадър с големи красиви точки и черен кант. Фигурите му придават стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение за удобство и комфорт за всяка дамска чанта. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ, за д..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin с черни кръгове H82237A
Временно изчерпан
Елегантен чадър с големи черни точки, с удобна дълга дръжка. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височина: 88 см. Диаметър: 110 см...
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin с черни кръгове сгъваем H82239
Временно изчерпан
Елегантен чадър с големи черни точки. Фигурите му придават стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви предпази от настроението на времето..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin светло кафяв H85100A
Временно изчерпан
Елегантен чадър в нежно светлокафяво в нюанса на капучино, което му придават стил и красота, с удобна дълга дръжка. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка. Височина: 88 см. Диаметър: 110 см...
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Елегантен светлокафяв чадър с логото на Pierre Cardin, което му придава стил и оригиналност. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви предпази от настр..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin син с бели точки H82240B
Временно изчерпан
Елегантен чадър с малки светлосини квадратчета, които му придават стил и красота, с удобна дълга дръжка. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височина:..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin син с бели точки сгъваем H82242A
Временно изчерпан
Елегантен син чадър с големи бели точки. Фигурите му придават стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви предпази от настроението на врем..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin тъмно кафяв H85100B Дамски чадър Pierre Cardin тъмно кафяв H85100B
Временно изчерпан
Елегантен чадър в тъмнокафяво с ромбоидни фигури, които му придават стил и красота, с удобна дълга дръжка тип „ бастун “. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на ..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin тъмно син с бели точки H82240A
Временно изчерпан
Елегантен чадър, напръскан с малки бели точки, което му придават стил и красота, с удобна дълга дръжка. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето. Височина: ..
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin червен H80768 Дамски чадър Pierre Cardin червен H80768
Временно изчерпан
Елегантен чадър в предизвикателно червено с форма, наподобяваща цвете с красиво обточени с черен кант краища. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ за всяка дамска чанта, който да ви ..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin черен H85100
Временно изчерпан
Елегантен чадър в черно с ромбоидни фигури, които му придават стил и красота, с удобна дълга дръжка. Чадърът е с автоматично отваряне, може да бъде вашият елегантен аксесоар – въпреки размерите си е лек, удобен и подходящ за всяка визия, който да ви предпази от настроението на времето...
49.00лв.
Без данък:49.00лв.
Дамски чадър Pierre Cardin черен с бели точки H82273 Дамски чадър Pierre Cardin черен с бели точки H82273
Временно изчерпан
Елегантен черен чадър с големи красиви точки. Фигурите му придават стил и красота. Чадърът е с автоматично отваряне и затваряне, удобна дръжка и калъф при сгънато положение за удобство и комфорт за всяка дамска чанта. Може да бъде вашият елегантен аксесоар - лек, удобен и подходящ, за да ви предпази..
54.00лв.
Без данък:54.00лв.
Показани 1 от 28 | 46 (2 Страници)
Уважаеми клиенти, уеб сайтът ни използва "бисквитки" (Cookies), за да работи оптимално за Вас и да подобрим потребителското изживяване. Ако желаете може да научите повече от раздел Политика за защита на личните данни.